PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to u mojej córci na antenie wczoraj ONI siedzieli i psuli dogo:mad::mad::mad: taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti: O prosze :diabloti: evaxon napisał(a)::ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti: O prosze :diabloti: :siara: :siara::siara: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: jaaaaa??????eeeee tam:evil_lol: haha na łopacie latam razem z twoim Tztem:evil_lol: Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :p Dlatego on taki zadowolony z tego odsnieżania przyszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA napisał(a):taaa a Evaxon ich tu sciągła :diabloti: O prosze :diabloti: Szyfrajemny IM posłała :mad: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :p Dlatego on taki zadowolony z tego odsnieżania przyszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szyfrajemny IM posłała :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ło zesz w morde:evil_lol: zaraz mnie posadza ze z NIMI na kaffce sie spotykam i jak wracamy to wisimy na antenie u Ewy-tak dla zabawy:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 evaxon napisał(a): ło zesz w morde:evil_lol: zaraz mnie posadza ze z NIMI na kaffce sie spotykam i jak wracamy to wisimy na antenie u Ewy-tak dla zabawy:evil_lol: a moze ty owa ON-a 0X jesteś :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):a moze ty owa ON-a 0X jesteś :evil_lol: :seeyeah: 10 znakow Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Mamcia...... I jak, w Bielsku pada nadal? U nas znów sypie, i sypie... Twój wnusio poszedł brykać, ale fotek nie będzie bo się nie da nawet robić... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tak, to zdecydowanie OTHERSi.... :roll: Witaj :) Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :multi::multi::multi:oni chyba sie przenieśli na inne forum ... wstawiałam tam przez 2 dni foty i ukradli ....ONI MNIE ŚLEDZĄ:placz::placz::placz: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:oni chyba sie przenieśli na inne forum ... wstawiałam tam przez 2 dni foty i ukradli ....ONI MNIE ŚLEDZĄ:placz::placz::placz: Chcą żeby Twoje foty były tylko tu:evil_lol: Znikam narazie, TZ-siadł mi na kompie:mad: Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 bonita napisał(a): Znikam narazie, ONI Cie porwali? :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Byłam dzisiaj przez chwilkę na Brodzińskiego, ale z Klarysą, więc musieliśmy szybko jechać. Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cześć babciu:multi: ale się tutaj "obco" zrobiło:cool3: wygoń dziadka od kompa, bo my chcemy pooglądać nowe foteczki:p Quote
Paula Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czesc ciocia :lol: Wlasnie nas zasypuje to biale :placz: Quote
leemonca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cześći babuniu!!! my zaraz chyba będziemy pływać:cool3:, wszystko topnieje:mad: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 leemonca napisał(a):cześći babuniu!!! my zaraz chyba będziemy pływać:cool3:, wszystko topnieje:mad: Cześć Wnusieńko :) U nas też wszystko się rozlewa, a moje buciki po spacerku całkiem zamokły:placz: . A na dodatek tak wieje ze oddychać się nie da:shake: . Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 paula_z napisał(a):Czesc ciocia :lol: Wlasnie nas zasypuje to biale :placz: Cześć Paula :) A u nas to białe znika i pojawia się woda, dużo wody:cool3: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Doberek mamcia :loveu: :loveu: Witaj Córuś :) :) :) Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Mamcia...... I jak, w Bielsku pada nadal? U nas znów sypie, i sypie... Twój wnusio poszedł brykać, ale fotek nie będzie bo się nie da nawet robić... Cześć Kasiu :loveu: U nas w tej chwili:cool3: nie pada, tylko wszystko topnieje:p Mamusia się postarała i zdjęcia dziś na spacerku robiła, ale nie powiem że było to łatwe przy tej wichurze :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To jednak ONI istnieją! :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc wam :razz: jestesmy tu nowi, ale juz nam sie podoba :razz: będziemy was częściej odwiedzać :razz: pozdrawiam Quote
Recommended Posts