Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ciekawe umaszczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj dziecko :) Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a): Ciekawe umaszczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj dziecko :) Tak ciekawe umaszczenie- wybielały bokser:evil_lol: Cześć mamciu miło ze wpadłaś z samego ranka :) Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bonita napisał(a):Tak ciekawe umaszczenie- wybielały bokser:evil_lol: Cześć mamciu miło ze wpadłaś z samego ranka :) Albo płaszczowy :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bonita napisał(a): Diki wygląda jak sierotka Marysia na tej fotce :evil_lol:.Taki bezbronny ;).Tylko w fafole całować :). Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 i jak tu wejść ;) ale Dikusiowi zaróżowiły sie fafelki na śnieżku;) Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bonita napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moje sniezne slodkosci:loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 .złaz bo jak wejde to..........;-) Dziendoberek kochaniutka ;-) widze ze faflunki dały czadu na sniegu heheh Buziaczki Quote
Medorowa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: Śliczne foteczki - Diki to jeden z najpiękniejszych boksiów, jakie widziałam:cool3: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cóż za piękna śnieżna mordka :loveu: I widzę, że avatarek nowy ;) Quote
DORRAG Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześc Bonitko Cudooo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 buuuuuuuuuuuzi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Babciu, powiedz dziadkowi, że wnusia czeka na was w Łodzi i macie przyjechać, bo ja muszę Dikusia wyściskać:p Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nie wiem czy tu byłam dziś ,ale jeśli nie to jestem i:loveu: Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 cześc moja XXXwnusiu :multi: ale wiedze, że jeszcze jakies pra wnuki mi tu wyszykowali :crazyeye: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć Mamcia.... Melduję, że wracam do zdrowia, i zaległości nadrabiam :) Mniamnuuśny ten Dikuś... nic tylko całowac w ten pycholek :loveu: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 misiaczek napisał(a):Diki wygląda jak sierotka Marysia na tej fotce :evil_lol:.Taki bezbronny ;).Tylko w fafole całować :). Wiesz on tak trochę jakby coś kombinował w główce tu wygląda:evil_lol: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): i jak tu wejść ;) ale Dikusiowi zaróżowiły sie fafelki na śnieżku;) Tak, Fafle są lekko zmrożone i różowe:evil_lol: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Mamcia.... Melduję, że wracam do zdrowia, i zaległości nadrabiam :) Mniamnuuśny ten Dikuś... nic tylko całowac w ten pycholek :loveu: :multi: :multi: :multi: cieszem się żeś już coraz lepsza córuś:multi: . Całować, całować, ale on się całować nie chce:shake: , najczęściej to sama mordę biorę ściskam i całuje ile wlezie, a on się wyrywa:evil_lol: , wstydliwy taki:mad: . Czasem owszem jak powiem -daj buzi to daje, ale tylko raz, a potem choć ładnie proszę to dziób odsuwa:p . A przecież od małego był całowany na okrągło:calus: . Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):cześc moja XXXwnusiu :multi: ale wiedze, że jeszcze jakies pra wnuki mi tu wyszykowali :crazyeye: Dobrywieczór prababciu PIKO :) Tak są nowe pra, pra wnuki:multi: , ale to dla Ciebie już nie nowina:cool3: , do jakiej galerii nie wejdziesz to się rodzinka powiększa:evil_lol: . Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):Nie wiem czy tu byłam dziś ,ale jeśli nie to jestem i:loveu: O Widzę że tu dziś byłaś:loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cóż za piękna śnieżna mordka :loveu: I widzę, że avatarek nowy ;-) Tak avatarek jest nowy, taki przejściowy bezśnieżny:evil_lol: . DORRAG napisał(a): Cześc Bonitko Cześć :) Pozdrowionka:loveu: Imbir1 napisał(a):Babciu, powiedz dziadkowi, że wnusia czeka na was w Łodzi i macie przyjechać, bo ja muszę Dikusia wyściskać:p Dziadzio się może zdecyduje, muszę Mu tylko czzęsto o wnusi przypominać:p (skleroza:evil_lol: ) Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a kiey będziesz mieć szczeniaczki ?? jest jakaś szansa ? Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: Śliczne foteczki - Diki to jeden z najpiękniejszych boksiów, jakie widziałam:cool3: :loveu: Cześć Córusiu:loveu: . Tak Madziu Twój włochaty braciszek jest ładny;) i podobny do swojego siostrzeńca Medorka:cool3: ( dowód fotka) , a uroda to przecież u nas rodzinna:loveu: prawda:evil_lol: ? Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):a kiey będziesz mieć szczeniaczki ?? jest jakaś szansa ? Muszą być:mad: :mad: :mad: , bo ja kcem szczeniaczków:evil_lol: . Quote
Korenia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):a kiey będziesz mieć szczeniaczki ?? jest jakaś szansa ? To ja odpowiem za Bonitkę ;) Szczeniaki miały być kilka tygodni temu ;) Bonita była kryta, ale oszukała wszystkich bonitę, weta i całą rodznkę ;) Zgrubła;) cycochy miała.. a oszuakała i 'zrobiła' ciążę urojoną ;) Więc najbliższe szczenioki za 6 miechów ;) ? Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bonita napisał(a):Muszą być:mad: :mad: :mad: , bo ja kcem szczeniaczków:evil_lol: . ja też ja też chce :multi: :multi: :multi: mów kiedy , no chyba że niespodziewanka ;) Quote
Recommended Posts