Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 bonita napisał(a):Tak Madziu, jeśli Julcia będzie Twoją córcią, to również moją wnusią której jeszcze nie mam :D Dobra Julcia,masz już mamusię:cool3: :cool3: :diabloti: I siostrę leemonce:p No i babcię bonitkę :D :D Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ooo i znowu mi się rodzina powiękasza :cool3::cool3::cool3: wet fantastyczny :diabloti: lubie ludzi którzy mają WIEDZE :diabloti: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ciociu :loveu: Ja rowniez sie melduje :lol: Obejrzalam poczatek i kilka ostatnich stron (filmiki extra :multi: ) Musialabym miec tydzien urlopu, zeby wszytko przeczytac :oops: Cudowne te Twoje fafluny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 czyli jak ja jestem czarna i tz czarny to bedziemy miec pregust białe czy zółte bo ja już nie wiem:roll: daj mi numer do tego weta chce wiedziec jakie ja bede miała szczeniorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Boszzzzzzzzz zaczynam się bać :crazyeye: Co wleze na dogo to mam więcej dzieci, wnuków i prawnuków :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 jak tak dalej pojdzie to nas wpiszą do księgi rekordów :evil_lol: jako największa i najszybciej powiekszająca się rodzina :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):czyli jak ja jestem czarna i tz czarny to bedziemy miec pregust białe czy zółte bo ja już nie wiem:roll: daj mi numer do tego weta chce wiedziec jakie ja bede miała szczeniorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:twoje będą rude albo w kratkę Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzz zaczynam się bać :crazyeye: Co wleze na dogo to mam więcej dzieci, wnuków i prawnuków :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:nie licz dzieci tylko kase na prezenty Wpadłam wieczorową porą zobaczyć czy rodzinka już śpi:razz: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): nie licz dzieci tylko kase na prezenty To ja już na wszelki wypadek ogłaszam upadłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysia - nie narzekaj, bo... wszystkie dzieci sa nasze.:loveu: Lecz dobrze, że nie moje, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witanko ;-) widze ze tutaj rowniez rodzinne dyskusje dziecieco -materialne eheheheh ;-) buziaczki Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witaj :loveu: Na razie nie mam czasu szaleć w Twojej galerii bo zostaliśmy zasypani śniegiem....Łopata w dłoń i heya :razz: Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć Mamcia... A ja widzę, że ta moja sister w jeden dzień 2 dzieci przygarnęła... Ale ona niedobra dla mnie jest... Mamcia, powiedz no jej coś, by młodszą siostrę uszanowała trochę.... Buziaki dla szalonej pręguso - żółtkowej familii. Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dzieńdoberek:multi: o kurcze jaką my nagle zyskaliśmy dużą rodzinkę:lol: jeszcze troszkę się gubię:cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobra Julcia,masz już mamusię:cool3: :cool3: :diabloti: I siostrę leemonce:p No i babcię bonitkę :D :D O:crazyeye: To ja mam już dwie wnusie na szybko:cool3: . Siem cieszem :D Szkoda zę dzień Babci już minął, bo dostała bym dwie laurki :evil_lol: . Imbir1 napisał(a):dzieńdoberek:multi: o kurcze jaką my nagle zyskaliśmy dużą rodzinkę:lol: jeszcze troszkę się gubię:cool3::evil_lol: Cześć Wnusiu Julciu :) Nasza wielka rodzinka ciągle się jeszcze powiększa:evil_lol: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Mamcia... A ja widzę, że ta moja sister w jeden dzień 2 dzieci przygarnęła... Ale ona niedobra dla mnie jest... Mamcia, powiedz no jej coś, by młodszą siostrę uszanowała trochę.... Buziaki dla szalonej pręguso - żółtkowej familii. Kasieńko słoneczko:loveu: Ty masz jeszcze czas na dzieci:evil_lol: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a):Witaj :loveu: Na razie nie mam czasu szaleć w Twojej galerii bo zostaliśmy zasypani śniegiem....Łopata w dłoń i heya :razz: Biedna mamcia. To nie fajna robota jest :no-no-no:. A teściowie mają odśnieżarkę:razz: i nikt się już nie musi przemęczać:eviltong: Zrobię jej fotkę to Wam pokażę:evil_lol: . Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Kasieńko słoneczko:loveu: Ty masz jeszcze czas na dzieci:evil_lol: dobrze Mamciu, poczekam jeszcze trochę ;) ;) ;) bonita napisał(a): A teściowie mają odśnieżarkę:razz: i nikt się już nie musi przemęczać:eviltong: Zrobię jej fotkę to Wam pokażę:evil_lol: . Oooo, ale macie sprzenta.... Łukasz wczoraj jak wrócił z pracy przed 24ta, to odśnieżał już wjazd do garażu... ale ręcznie :evil_lol: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):ooo i znowu mi się rodzina powiękasza :cool3::cool3::cool3: wet fantastyczny :diabloti: lubie ludzi którzy mają WIEDZE :diabloti: Tera już ma wiedzę:evil_lol: , nie myślicie chyba, że ja to tak zostawiłam:nono: ( no to że On ma rację:cool3: ) Specjalnie czaiłam się żeby właśnie On odrobaczał moje śliczne "żółte" białaski i pręgowanego Dikiego:cool3: . Robiłam to z wielką satysfakcją:cool1: , najpierw zauważył że Diki jednak nie jest pręgowany:shock::oops: . A na dobitkę przyniosłam moje białe lalunie:evil_lol: Był w szoku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: w życiu nie widział białego Boksera, przyglądał im się dotykał sierści szukał jakichkolwiek oznak, ze już zaczęły żółknąć:evil_lol: . A tu nic:shake: . Zawołał nawet innych weteryniarzy żeby popatrzyli:stupid: ( a inni już wiele razy widzieli:p ). No i tak oto pan wet wie już że białe boksie też istnieją. A to jest całkiem fajny młody wet, tak Mu się spodobały białe, że nawet znajomemu do Szwecji chciał jednego zabrać, ale ja miałam wtedy wszystkie już spsedane. Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 hahahahahahahahah , fantastyczny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: już on mojego psa by nie dotknął:shake: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):hahahahahahahahah , fantastyczny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: już on mojego psa by nie dotknął:shake: Biosz się że kolor by zmienił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Złota Lala:cool3: , ale by było:evil_lol: . Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Biosz się że kolor by zmienił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Złota Lala:cool3: , ale by było:evil_lol: . wiesz co złoty to pół biedy :evil_lol: gorzej jak by chiał ją wybielić :crazyeye: niewyobrażam sobie mieć białego psa :shake: ciągle był by szaro-błotny :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Mamcia... A ja widzę, że ta moja sister w jeden dzień 2 dzieci przygarnęła... Ale ona niedobra dla mnie jest... Mamcia, powiedz no jej coś, by młodszą siostrę uszanowała trochę.... Ojj siostra, trzeba się starać:cool3: :cool3: :evil_lol: A poza tym mamusia Ci napisała, że na dzieci, to Ty masz jeszcze czas:nono: :nono: bonita napisał(a):Tera już ma wiedzę:evil_lol: , nie myślicie chyba, że ja to tak zostawiłam:nono: ( no to że On ma rację:cool3: ) Specjalnie czaiłam się żeby właśnie On odrobaczał moje śliczne "żółte" białaski i pręgowanego Dikiego:cool3: . Robiłam to z wielką satysfakcją:cool1: , najpierw zauważył że Diki jednak nie jest pręgowany:shock::oops: . A na dobitkę przyniosłam moje białe lalunie:evil_lol: Był w szoku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: w życiu nie widział białego Boksera, przyglądał im się dotykał sierści szukał jakichkolwiek oznak, ze już zaczęły żółknąć:evil_lol: . A tu nic:shake: . Zawołał nawet innych weteryniarzy żeby popatrzyli:stupid: ( a inni już wiele razy widzieli:p ). No i tak oto pan wet wie już że białe boksie też istnieją. A to jest całkiem fajny młody wet, tak Mu się spodobały białe, że nawet znajomemu do Szwecji chciał jednego zabrać, ale ja miałam wtedy wszystkie już spsedane. Widzisz mamcia, przynajmniej czegoś lekarza nauczyłaś:cool3: :cool3: , a przeciez on miał prawo nie wiedzieć:roll: ;) :evil_lol: Cześć wogóle:razz: Quote
misiaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 O kurna...niedługo tu pół dogomanii jako rodzina się odnajdzie :smhair2: :evil_lol:. Ale Ci co do rodziny nie należą,zaraz jakis bunt ogłoszą,bo przez te rodzinne spotkania w tej galerii,fotek nie ma :mad:. Obcy chcą Dikusia,Binitkę i Merolka :-x:motz::motz::motz: Quote
DORRAG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 misiaczek napisał(a): Obcy chcą Dikusia,Binitkę i Merolka :-x:motz::motz::motz: Właśnie... obcy proszą o fotki:evil_lol: Quote
Recommended Posts