bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):ja też ja też chce :multi: :multi: :multi: mów kiedy , no chyba że niespodziewanka ;) Wiesz u mojej Boni to wszystko jest możliwe:p , WIELKA niespodzianka to jak po jej kryciu w końcu się coś urodzi:evil_lol: . Tym razem nie będę się chwalić za wczasu:cool3: :oops: . Korenia napisała czemu:oops: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a może Boni nie może się zdecydowac jaki kolor maluchów by chciała ? :evil_lol: będzie dobrze :) wkońcu się uda - tylko ciiiiiiii ;) Quote
Paula Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Czesc ciociu :loveu: Wpadlam przed snem sie przywitac :cool3: bonita napisał(a):A przecież od małego był całowany na okrągło:calus: . Moze dlatego ma juz dosyc :evil_lol: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 paula_z napisał(a):Czesc ciociu :loveu: Wpadlam przed snem sie przywitac :cool3: Cześć :) Moze dlatego ma juz dosyc :evil_lol: :PROXY5: Też nad tym myslałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W końcu by mogła przestać, odkąd pamiętam dziób o mnie wyciera:p . Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):a może Boni nie może się zdecydowac jaki kolor maluchów by chciała ? :evil_lol: Pewno tak:evil_lol:. TZ smieje się ze to jedyna bezpieczna baba:p ( po tych wszystkich sex aferach:evil_lol: ) Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bonita napisał(a):Pewno tak:evil_lol:. TZ smieje się ze to jedyna bezpieczna baba:p ( po tych wszystkich sex aferach:evil_lol: ) Miałyby o czym z Szelmą sobie pogadać :evil_lol: Ona kocha sex ale bezpieczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale Wam Galerię zasypało na biało no i ..... obfociło! Bardzo siem cieszem, że tak dużo fotek... No i tak siakoś "rodzinnie - psiowo-człowieczo...":lol: Pzdr. Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 cześć babciu:multi:, a może dla dziadka jakiś bilobil na pamięć?:cool3: Quote
Pysia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a):Nowe fotki :) Marta i Dolores siostra Dikiego i Duśki coś jej szepcze na uszko całusy Zobaczyłam takie cudo :loveu: I chociaż biały kolor psa nie jest moim ulubionym ( ;)) to stwierdzam że dorosły biały bokser jest piękny i dostojny :loveu: Czas aby hodowcy bokserów do FCI wystosowali odpowiednie pismo!! Quote
tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ja też bym na Bonitkowe kluchy powlepiałą się :) a Diki jest przepiękny :) ta biaął siostrzyczka to pięknie zbudowana - kawał baby :) Quote
zuzolandia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 .........cudniasta ta foteczka .......;-) Witamy w mrozny ale słoneczny dzionek ;-) Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Pysia napisał(a):Miałyby o czym z Szelmą sobie pogadać :evil_lol: Ona kocha sex ale bezpieczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia napisał(a):Zobaczyłam takie cudo :loveu: I chociaż biały kolor psa nie jest moim ulubionym ( ;-)) to stwierdzam że dorosły biały bokser jest piękny i dostojny :loveu: Czas aby hodowcy bokserów do FCI wystosowali odpowiednie pismo!! Myślę, że kiedyś to pewno nastąpi:p , wystarczy we wzorcu dodac jeszcze jedno umaszczenie:evil_lol: . Albo może inny kraj je przygarnie jako nową rasę, tak jak stało sie z białymi ON-kami. Ja też szczególnie nie przepadam za białym umaszczeniem, ale o dziwo z tego o mówią właściciele białych, one wcale nie brudzą się bardziej niz inne kulory, co się wysuszy to się wykruszy:evil_lol: i o posłanie wytrze:evil_lol: . Znajoma ma Samojeda i mówi że jest zawsze śnieżnobiały, choć rzadko go kąpie:p , sama widzę często jak lśni:loveu: . Dolli też jest zawsze biała a praktycznie się nie kąpie, pomijając lato kiedy to siedzi cały czas w basenie:evil_lol: . Jedyne co mnie zraża do koloru białego to to, że sierść w tym kolorze jest widoczna na wszystkim, np położy się na kanapie i już kanapa z daleka się bieli:mad: , tak samo dywany,ubrania, tapicerka w samochodzie itp. Wypadało by wszystkie meble i ubrania na białe zmienić żeby to się nie rzucało w oczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Inny kolor sierści jest jednak mniej widoczny:p Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 zuzolandia napisał(a): .........cudniasta ta foteczka .......;-) Witamy w mrozny ale słoneczny dzionek ;-) Cześć ;) izka napisał(a):Witam:lol: piękne foty:loveu: Witamy również. Dzięki:oops: madzia i medor napisał(a):Dobry diem Mamusia:loveu: :loveu: Dobry, dobry :). Madziu kiedy aparat kupisz w końcu, żebym mogła pooglądać mojego wnusia Medorka:mad:. Imbir1 napisał(a):cześć babciu:multi:, a może dla dziadka jakiś bilobil na pamięć?:cool3: Wiesz że dziadzio za lekami nie przepada:p :evil_lol: (powiem nawet że tabletki do ust nie włoży:shake: , chiba że Bilobil w siropie:evil_lol: ) Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale Wam Galerię zasypało na biało no i ..... obfociło! Bardzo siem cieszem, że tak dużo fotek... No i tak siakoś "rodzinnie - psiowo-człowieczo...":lol: Pzdr. Tak galeriiiia biała, a jakie wszystkie ze śnieżku zadowolone :D Pozdrowionka :) Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Heloł Mamusiu :loveu: bonita napisał(a): Całować, całować, ale on się całować nie chce:shake: , najczęściej to sama mordę biorę ściskam i całuje ile wlezie, a on się wyrywa:evil_lol: , wstydliwy taki:mad: . Czasem owszem jak powiem -daj buzi to daje, ale tylko raz, a potem choć ładnie proszę to dziób odsuwa:p . A przecież od małego był całowany na okrągło:calus: . Wstydniś z niego... a nie wygląda a takiego :) A nasz Gastek uwielbia się miziać i całować.... A odkąd go nauczyłam : daj buzi, to sam przychodzi i się nadstawia :cool3: :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita;2882086 [B napisał(a):Dużo śnieżku :D mało fot:mad: :evil_lol: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Bono wziął się za grabienie ogrodu ;) Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a):Bono wziął się za grabienie ogrodu ;) :grin: to sie nazywa pomocny pies:evil_lol: Quote
Recommended Posts