pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 He he he rozłożyła mnie ta wetowa historyjka :lol: Witaj :) Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Tera już ma wiedzę:evil_lol: , nie myślicie chyba, że ja to tak zostawiłam:nono: ( no to że On ma rację:cool3: ) Specjalnie czaiłam się żeby właśnie On odrobaczał moje śliczne "żółte" białaski i pręgowanego Dikiego:cool3: . Robiłam to z wielką satysfakcją:cool1: , najpierw zauważył że Diki jednak nie jest pręgowany:shock::oops: . A na dobitkę przyniosłam moje białe lalunie:evil_lol: Był w szoku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: w życiu nie widział białego Boksera, przyglądał im się dotykał sierści szukał jakichkolwiek oznak, ze już zaczęły żółknąć:evil_lol: . A tu nic:shake: . Zawołał nawet innych weteryniarzy żeby popatrzyli:stupid: ( a inni już wiele razy widzieli:p ). No i tak oto pan wet wie już że białe boksie też istnieją. A to jest całkiem fajny młody wet, tak Mu się spodobały białe, że nawet znajomemu do Szwecji chciał jednego zabrać, ale ja miałam wtedy wszystkie już spsedane.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poznaj mnie z tym oryginałem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Siostra:p Quote
misiaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Jedna fota bo mnie gonią z kompa Jedna...ale jaka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Jedna fota bo mnie gonią z kompa No jeszcze takiego go nie widziałam:crazyeye::cool3: . Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Jedna fota bo mnie gonią z kompa Nie daj się :p Ale netoperek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajne te fafluny :loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Jedna fota bo mnie gonią z kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odlatuje Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Tak jak wszyscy wklejam sniegulkowe fotki :) zaraz wrócę Quote
Paula Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witaj ciociu :lol: Cudnosci :loveu: Te faflunki, te zmarchy na czole, nosio, pysio :buzi: Mniam :calus: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 evaxon napisał(a)::multi: czesc boxiowa rodzinko:loveu: Cześć Ewciu :) Ale dziś dogo się muli:shake: . Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 paula_z napisał(a):Witaj ciociu :lol: Cudnosci :loveu: Te faflunki, te zmarchy na czole, nosio, pysio :buzi: Mniam :calus: A jak mądrze patrzy mu z oczków co:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 e tam muli :evil_lol: fotków więcej fafluniastych ... ja poprosze o te bez uchów :loveu: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 misiaczek napisał(a):O kurna...niedługo tu pół dogomanii jako rodzina się odnajdzie :smhair2: :evil_lol:. Ale Ci co do rodziny nie należą,zaraz jakis bunt ogłoszą,bo przez te rodzinne spotkania w tej galerii,fotek nie ma :mad:. Obcy chcą Dikusia,Binitkę i Merolka :-x:motz::motz::motz: Cześć Misiaczek, fotki są, a Cię nie ma:evil_lol: Jacy obcy:mad: :mad: :mad: , bo nie widzę:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale miodzio :) Kurcze nawet jemu w sniegu czarną morde zamazało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):e tam muli :evil_lol: fotków więcej fafluniastych ... ja poprosze o te bez uchów :loveu: Bez uchów dziś czmychały przed aparatem, a że zimno mi było w rączki to ich nie goniłam:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Bez uchów dziś czmychały przed aparatem, a że zimno mi było w rączki to ich nie goniłam:evil_lol: pewno im się w miejsca na uchy śnieg sypał :evil_lol: :evil_lol: cudo :loveu: :loveu: :loveu: bonita napisał(a):A jak mądrze patrzy mu z oczków co:evil_lol: o tak zdecydowanie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 cześć babciu:multi::multi::multi::multi::multi: przyszłam się pozachwycać fafelkami ale coś troszku mało ich:cool3: Quote
misiaczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bonita napisał(a):Cześć Misiaczek, fotki są, a Cię nie ma:evil_lol: Jacy obcy:mad: :mad: :mad: , bo nie widzę:evil_lol: No wiesz...nie rodzina ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A śnieżny Dikuś,śliczniasty i fafluny tak fajnie mu zwisają i ma bardzo mądry wzrok :evil_lol:. A bez uchów nie lubią śnieżku??? Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć babciu:multi::multi::multi::multi::multi: przyszłam się pozachwycać fafelkami ale coś troszku mało ich:cool3: Jeszcze troszkę fotek jest, ale wczoraj w nocy to babcia zmęczona już była Wnusiu:cool3: Z tym uchem do góry wygląda jak brat Szpili:evil_lol: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 czają na Gabrysię ;) rzuca w nich kuleczkami :D zjedz tu do mnie szybciutko :) I Gabrysia we własnej osobie Quote
bonita Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 misiaczek napisał(a):No wiesz...nie rodzina ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A śnieżny Dikuś,śliczniasty i fafluny tak fajnie mu zwisają i ma bardzo mądry wzrok :evil_lol:. A bez uchów nie lubią śnieżku??? Lubią:loveu: , ale tak gonią, ze same konce uchów, albo same dupki na fotach zostają:p Quote
Recommended Posts