bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='leemonca']dzieńdoberek, grunt to rodzinka :razz: Cześć :D :D :D Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Rinuś']Bozie jakie slicznosci:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięq za komplementa:oops: . Witamy Rinuś w naszej galerii :multi: Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ale się pchają cwaniaki :cool3: Chcą się dostać do tego czegoś czarnego co tam leży:evil_lol: Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Super minka :) Cześć Mamcia :multi: :multi: :multi: :multi: Cześć Córcia :) Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Mamcia, a ja jeszcze mam pytanko: czemu Dikuś jest niekopiowany? Czyja to decyzja była :cool3: To też długaa historyja jest... A decyzja mojego Teścia była, bo wiesz Diki jest prezentem urodzinowym właśnie dla Niego:cool3: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='bonita']Chcą się dostać do tego czegoś czarnego co tam leży:evil_lol: A czemu to takie interesujące dla nich podstępna fotografczynio? ;) Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Guffi']Nieee... Tylko naprawdę jestem Jej bratanicą, a tutaj chcę być siostrzenicą:cool3: .:evil_lol::evil_lol:cwaniara [quote name='bonita']Wszystko na ogrodzie zaczyna budzić się do życia, a tu przecież zimy jeszcze nie było. Dobranioc :) :) :):shake:o masz a dziś śniegiem sypnęło Dawaj te zabawke:razz: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='bonita']To też długaa historyja jest... A decyzja mojego Teścia była, bo wiesz Diki jest prezentem urodzinowym właśnie dla Niego:cool3: . ooo, ale Dikuliński mieszka z Wami przecież? Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']ooo, ale Dikuliński mieszka z Wami przecież? Mieszka z Teściami, a my z Nimi - najczęściej bywamy:evil_lol: . Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A czemu to takie interesujące dla nich podstępna fotografczynio? ;) Bo jak wchodziłam do ogródka to to dotknęłam nogą:p . Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 I siem wszystko wydało jakto z Dikulińskim jest. Ale jego właścielem zarejestrowanym jest kto? Ty z Tzcikiem go wystawiasz na wystawach... Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']I siem wszystko wydało jakto z Dikulińskim jest. Ale jego właścielem zarejestrowanym jest kto? Ty z Tzcikiem go wystawiasz na wystawach... Jest zarejestrowany na mnie, wystawiam go ja, szkolem go ja i spaceruję ja :) Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Trochę dzisiejszych jeszcze nie śnieżnych fot Bonkowych Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='bonita']Jest zarejestrowany na mnie, wystawiam go ja, szkolem go ja i spaceruję ja :) Eeee, to musisz właściwie powiedzieć: MÓJ CI ON :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Oj jakie fajniutkie zdjęcia ;) Mądra sunia, wie jakiej wielkości patykami się zadowolić :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:cwaniara A jak!... To znaczy... Dlaczego:evil_lol: ? Quote
Guffi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='bonita']dziób Ale ładny dziobek herbatników:cool3: . Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj jakie fajniutkie zdjęcia ;) Mądra sunia, wie jakiej wielkości patykami się zadowolić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w okolicy nie było większego, zawsze wybiera największy:p . Quote
bonita Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Eeee, to musisz właściwie powiedzieć: MÓJ CI ON :p No troszkę mój jest też:evil_lol: . Urodził się jako ostatni z miotu, z cesarskiego cięcia po 24 godz. od rozpoczęcia porodu :crazyeye: - normalny cud że żyje, nie nogło być inaczej- musiał zostać. Był młodszy od reszty szczeniąt o jeden dzień, dla takich malców to strasznie dużo. Przez pierwsze dni sama go dokarmiałam żeby dogonił resztę i dogonił:multi: . Taki farciarz z niego :) Quote
DORRAG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzień dobry:p śliczny ozorek:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts