Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']Mamcia, a ja jeszcze mam pytanko: czemu Dikuś jest niekopiowany? Czyja to decyzja była :cool3:

To też długaa historyja jest...
A decyzja mojego Teścia była, bo wiesz Diki jest prezentem urodzinowym właśnie dla Niego:cool3: .

Posted

[quote name='Guffi']Nieee... Tylko naprawdę jestem Jej bratanicą, a tutaj chcę być siostrzenicą:cool3: .:evil_lol::evil_lol:cwaniara

[quote name='bonita']Wszystko na ogrodzie zaczyna budzić się do życia, a tu przecież zimy jeszcze nie było.

Dobranioc :) :) :):shake:o masz a dziś śniegiem sypnęło

Dawaj te zabawke:razz:

Posted

[quote name='bonita']To też długaa historyja jest...
A decyzja mojego Teścia była, bo wiesz Diki jest prezentem urodzinowym właśnie dla Niego:cool3: .
ooo, ale Dikuliński mieszka z Wami przecież?

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A czemu to takie interesujące dla nich podstępna fotografczynio? ;)

Bo jak wchodziłam do ogródka to to dotknęłam nogą:p .

Posted

[quote name='Kate I Luka']I siem wszystko wydało jakto z Dikulińskim jest.
Ale jego właścielem zarejestrowanym jest kto? Ty z Tzcikiem go wystawiasz na wystawach...

Jest zarejestrowany na mnie, wystawiam go ja, szkolem go ja i spaceruję ja :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj jakie fajniutkie zdjęcia ;) Mądra sunia, wie jakiej wielkości patykami się zadowolić :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w okolicy nie było większego, zawsze wybiera największy:p .

Posted

[quote name='Kate I Luka']Eeee, to musisz właściwie powiedzieć: MÓJ CI ON :p

No troszkę mój jest też:evil_lol: .
Urodził się jako ostatni z miotu, z cesarskiego cięcia po 24 godz. od rozpoczęcia porodu :crazyeye: - normalny cud że żyje, nie nogło być inaczej- musiał zostać. Był młodszy od reszty szczeniąt o jeden dzień, dla takich malców to strasznie dużo. Przez pierwsze dni sama go dokarmiałam żeby dogonił resztę i dogonił:multi: .
Taki farciarz z niego :)