phase Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Gosiara napisał(a):A ja taka chora że z moim psiakiem wychodzi na spacery moja kochana sąsiadka;) Gratuluję dobrej sąsiadki. ;) Mało takich chyba... Dobranoc Chesterku. Quote
Atomowka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Tak Lisek ma jeszcze aktualne ogłoszenia, myślę,że na początku lutego można dopiero ponownie ogłosić Quote
marra Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Atomowka napisał(a):Tak Lisek ma jeszcze aktualne ogłoszenia, myślę,że na początku lutego można dopiero ponownie ogłosić To super :) Lisek gdzie Twój przytulny domek ? Quote
marra Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 phase napisał(a):Chesterek pokaż się.... No właśnie ! ;) Phase zmieniłaś avatar, widzę Twoją twarz :P (tak myslę że to Twoja;)) Quote
phase Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Hahaha. Tak to moja facjata. :diabloti: Plus mój Żabulec , tak to jest jak czeka się na tatę morsa w aucie. :evil_lol: A u was coś ciekawego ? :) Quote
marra Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 a co tata mors robi ? "letnią" kąpiel ? U mnie nuuuudy, czekam na 15 30 i do domu wkońcu;) Quote
phase Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Nie zaśnieżyło Was tam? :razz: No właśnie nie ma co robić i kąpie się. :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 phase napisał(a):Nie zaśnieżyło Was tam? :razz: No właśnie nie ma co robić i kąpie się. :evil_lol: Kapie sie o tej porze roku:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ? Twardziel ! Gosiara zycze zdrowka :loveu: Quote
phase Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ingrid44 napisał(a):Kapie sie o tej porze roku:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ? Twardziel ! Gosiara zycze zdrowka :loveu: No powiem Wam , że nie wiedziałam , że mam takiego pewnego siebie tatę. :evil_lol: Obiecałam sobie , że za rok to ja będę i na jego miejscu , nie wiem jak to zrobię. :diabloti: Oj , to wątek Chesterka , więc podniosę po południowo i zimowo... Wieczorkiem zajrzę. ;) Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Chesterek rudzielek mikrusek i kundelek uratowany z łańcucha a z domkiem ciągle posucha Quote
Gosiara Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dziękuje za życzenia już ciut lepiej nosi mnie po chacie:D Quote
phase Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No to pod kołderkę i się jeszcze kurować. :) Witaj, Chesterek . Quote
marra Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Szybko, szybko hop...później reszta. Quote
Ingrid44 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Sliczny Lisku pokazuj sie wszystkim :) :) :) Quote
marra Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 phase napisał(a):Nie zaśnieżyło Was tam? :razz: No właśnie nie ma co robić i kąpie się. :evil_lol: [FONT=Arial]Mamy troszkę śniegu ale to takie mokre wszystko, chociaż są plusy, można rzucać kulki psom;) a tata ? no cóż…mors :P[/FONT] jogolcia@pdx napisał(a):Chesterek rudzielek mikrusek i kundelek uratowany z łańcucha a z domkiem ciągle posucha [FONT=Arial]Hehe super !!![/FONT] To teraz ja:D : [FONT=Arial]Lisek Chesterek słodki jak cukierek[/FONT] [FONT=Arial]Piękną kitę ma, śliczne oczka dwa[/FONT] [FONT=Arial]Trochę się boi, trochę łobuzuje-to fakt[/FONT] [FONT=Arial]Ale przecież to nie z diabłem żaden pakt ![/FONT] [FONT=Arial]Ogromne serducho za to ma[/FONT] [FONT=Arial]Miłości bez liku Tobie da,[/FONT] [FONT=Arial]No już ! raz dwa Trzy…[/FONT] [FONT=Arial]do domu bierzesz go właśnie TY !![/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Może przywołamy wierszykami Liskowi domek :D[/FONT] [FONT=Arial]Lisek chytrusek dziś znowu mnie rano obudził, wskoczył na łóżko, „pogadał”, chwilę ze mną poleżał, pobawił się moją ręką :D potuptał po łóżku i był z tego faktu bardzo zadowolony. Ogonkiem merda już od rana :D kochane zwierzątko, bardzo pocieszne.[/FONT] [FONT=Arial]Dziś psiaczki były dosyć długi czas same w domu ale Lisek jest bardzo grzeczny, nie było żadnych niespodzianek [/FONT] [FONT=Arial]Za to wczoraj miałam dzień na mizianie, wyprzytulałam psy za wszystkie czasy, Liskowi bardzo się podobały przytulasy i buziaczki, chyba w całym swoim życiu tyle pieszczochów nie zaznał co wczoraj.[/FONT] [/FONT] [FONT=Arial]Jedzonko :)[/FONT] [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=YxUYhfLiKfA[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]dobranoc cioteczki :)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Gosiara Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 O maTKo jaki kochaniutki i jak tutaj takiego nie całować?:)Jak się cieszył że jedzonko dostanie:)A powiedz kochana co lisek jada? Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 marra napisał(a):[FONT=Arial]Mamy troszkę śniegu ale to takie mokre wszystko, chociaż są plusy, można rzucać kulki psom;) a tata ? no cóż…mors :P[/FONT] [FONT=Arial]Hehe super !!![/FONT] To teraz ja:D : [FONT=Arial]Lisek Chesterek słodki jak cukierek[/FONT] [FONT=Arial]Piękną kitę ma, śliczne oczka dwa[/FONT] [FONT=Arial]Trochę się boi, trochę łobuzuje-to fakt[/FONT] [FONT=Arial]Ale przecież to nie z diabłem żaden pakt ![/FONT] [FONT=Arial]Ogromne serducho za to ma[/FONT] [FONT=Arial]Miłości bez liku Tobie da,[/FONT] [FONT=Arial]No już ! raz dwa Trzy…[/FONT] [FONT=Arial]do domu bierzesz go właśnie TY !![/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Może przywołamy wierszykami Liskowi domek :D[/FONT] No to przywołujemy: Rudą kitką macham wciąż jak Lisek dla Ciebie Nie mów, że nie wiedziałeś o psiakach w potrzebie I chociaż jestem na wczasach u kochających ludzi Czekam na tę jedną chwilę, która w Tobie wzbudzi To dobro, radość, i tęsknotę, jaką w sobie nosisz I podzielisz się nimi - gdy o mnie poprosisz... Quote
phase Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ciotki jesteście niezłe. :eviltong: U mnie znowu -10 , ale właśnie jem śniadanko i do psiaków jadę. :) Chociaż troszkę na spacerek trzeba wziąć. Mizianko dla Chesterkowicza. :loveu: Quote
marra Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Gosiara napisał(a):O maTKo jaki kochaniutki i jak tutaj takiego nie całować?:)Jak się cieszył że jedzonko dostanie:)A powiedz kochana co lisek jada? Dlatego nalezy go całować :) ja bardzo lubię u psów miejsce między oczkami na całuski :D Na tym filmiku to jedynie namiastka jego radości bo jak się do niego gada to on podójnie szaleje !! :D ale nic nie mówiłam bo mam okropny głos jak jest nagrywany ;) A lisek jak i reszta psów jadają gotowane. Przeważnie ryż z kurczakiem albo szyją indyczą, bardzo też lubią płuca(fuj!). Trochę mamz tym cyrku bo ON nie może jeść makaronu tylko ryż, suka znowu ma zatwardzenie po ryżu to gotuje jej makaron z warzywami (ON warzyw nie przystaja) a chytrus zje wszystko pod każda postacią ;) phase napisał(a):Ciotki jesteście niezłe. :eviltong: U mnie znowu -10 , ale właśnie jem śniadanko i do psiaków jadę. :) Chociaż troszkę na spacerek trzeba wziąć. Mizianko dla Chesterkowicza. :loveu: Ale Ci dobrze, a ja musze tu siedzieć :( Nie mam weny twórczej, jeszcze za wcześnie :D Quote
phase Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 O magicznej godzinie Ciotka napisałaś równo 11:11. :evil_lol: Właśnie wróciłam, zamarzam !! No ale trochę weny miałyście.:razz: Ja to tak wgl bym nie dała rady cokolwiek wymyślić. :eviltong: Quote
marra Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 [FONT=Times New Roman]O rzeczywiście godzina magiczna:) może coś znaczy ? ;>[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jagolcia przy Tobie moje wierszyki to mały miki :D:D:D ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Lisek z kudłatym brzuszkiem[/FONT] [FONT=Times New Roman]I stojącym ładnie uszkiem[/FONT] [FONT=Times New Roman]Miał dziś chwile radosne[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czyżby czuł już wiosnę ?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zapomniał już o budzie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Łańcuchu i brudzie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Już nigdy tam nie powędruje[/FONT] [FONT=Times New Roman]Cioteczka z dogo tego przypilnuje :D[/FONT] [FONT=Times New Roman]A co do chwil radosnych to właśnie wróciliśmy ze spacerku, koleżanka ze swoim starszym psiakiem była z nami. Lisek na początku szczekliwy, potem wycofany a później szalał i biegał przez godzinę z Puszkiem ;) ...otwiera sie małe serduszko na świat :)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Padam, dobranoc :)[/FONT] Quote
Recommended Posts