phase Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Co się dzieje, ech... Witam Chesterek. :* Quote
marra Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='phase']To ja trochę zamieszałam wybaczcie. :oops: No ja niestety nie mogę pomóc finansowo. :( Jedynie za parę lat... eh. A tak to czy z Chesterkiem lepiej?. Niech zdrowieje nasz chłopaczek. :buzi: Wczoraj nie odpisałam, wybacz cioteczko :) Chesterek ma się dobrze, wczoraj w ciągu dnia nie miał ataków w nocy też nie, więc myślę że jest coraz lepiej. Dziś rano przywitał mnie swoim charakterystycznym wyginaniem się na plecach w prawo i lewo, nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na tym filmiku jak on się kula po ziemi :D nie wpomnę już o podgryzaniu mnie po łapkach z radości(!delikatnym!) no i oczywiście tuptaniu !! ;) jak tak patrzę na niego rano z ledwo otwartymi oczami to myślę sobie "skąd ty chłopie masz tyle energii tak od razu z rana, o tej porze się śpi a nie kula na plecach po dywanie:D) już zapomniałam jak to jest kiedy młode psiaki cieszą się już z samego rana na widok człowieka bo moja starucha to się odwraca na drugi bok jak wstaję :D Dziś Chesterek idzie na kontrolę więc po powrocie dam oczywiście znać co i jak ;) [quote name='Gosiara']Halina Je przejmuje! Potrzeby duże! Prosimy o pomoc! Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" KRS : 0000288303 NIP: 648-264-54-76 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 http://www.dogomania.pl/threads/199960-Tragedia-5-szczeniak%C3%B3w-ktore-chyba-nigdy-jeszcze-nic-nie-jad%C5%82y. ps.marra kiedy mamy akcję w Platanie? Wiem że Halina je przejmuje :) całe szczęście:) Akcja była planowana na 22/23 ale to się chyba zmieniło bo Formica mówiła że dopiero ma dostać dokładne plany akcji na kolejne miesiące. W każdym razie gdy będzie coś wiedziała to będzie wysyłać wszystkim info razem z aktualnym zestawieniem zwierząt jakie mamy do informacji każdego z nas :) Quote
marra Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='danielka92']To 10zł właśnie przesłałam :) Dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='jogolcia@pdx']DO NOWEGO DOMKU!!! Ale się uśmiałam jak to zobaczyłam:lol::lol:, super !!! Lisek dostał dziś jeszcze antybiotyk w postaci zastrzyków, jeszcze ma ataki duszności i ma ciągle powiększone węzły chłonne, jeszcze go trzyma choróbsko toszkę ale jest radosny:razz: Chyba komp mi się pali bo coś strasznie śmierdzi spaloną instalacją:shake::shake: Quote
phase Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Pamiętam jak mi się spalił komputer to odskoczyłam do drzwi !! Bo tak się wystraszyłam. :evil_lol: Hahaha. Teraz to śmiać mi się chcę , ale wtedy to mi do śmiechu nie było. :diabloti: To dobrze że z chłopaczkiem dobrze... Niech w końcu zadzwoni ktoś z zapytaniem o Chesterka!!.. A tym czasem dobranoc Misiaku. :) Quote
Ingrid44 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ciesze sie ze Lisek juz lepiej sie czuje. On jest bardzo pocieszny :) :) :) Quote
marra Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Ingrid44 napisał(a):Ciesze sie ze Lisek juz lepiej sie czuje. On jest bardzo pocieszny :) :) :) To idealne stwierdzenie, Lisek jest poprostu pocieszny:loveu: Dziś już chodził mi po pokoju od 5 30 rano:roll: i tak sobie tuptał, przy komputerze mi wszystko posprzątał także odkurzać już nie muszę:evil_lol: raz nawet wskoczył na łóżko żeby mnie juz wkońcu obudzić ale moja suka go migusiem przegoniła:cool3: No to miłego dnia !!:lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 jest dobry na wszystko - nawet zamiast odkurzacza! Quote
__Lara Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 marra napisał(a):To idealne stwierdzenie, Lisek jest poprostu pocieszny:loveu: Dziś już chodził mi po pokoju od 5 30 rano:roll: i tak sobie tuptał, przy komputerze mi wszystko posprzątał także odkurzać już nie muszę:evil_lol: raz nawet wskoczył na łóżko żeby mnie juz wkońcu obudzić ale moja suka go migusiem przegoniła:cool3: No to miłego dnia !!:lol: To z niego poranny ptaszek :) Quote
danielka92 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Dzień dobry :) Domki powinny ustawiać się w kolejce do takiego psa!!! Quote
wiga138 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 marra napisał(a):Witajcie Liskowe cioteczki :) zamieszanie się zrobiło z allegro ale już jest i dziękujemy za to martik b :) Allegro Fundacyjne jest już odblokowane więc będzie miał też lada dzień drugie, licze że mu się uda. Pozatym troszkę nam się chłopak pochorował...od kilku dni miał takie dziwne ataki duszności, jakiś bliżej nieokreślony ?kaszel? Formica mówi że to takie "kichanie w drugą stronę", w każdym razie udaliśmy się z Chesem wczoraj do niej zobaczyć co się dzieje i okazało się że maluch troszkę się zaziębił :( ma zapalenie spojówek(chyba dlatego tak mruży oczy, o czym Wam wcześniej nie wspominałam), powiększone węzły chłonne i krtań :( Dostał zastrzyki i w środę na kontrolę. Dziś w nocy znowu miał takie duszności, fatalna sprawa oby mu szybko przeszło bo widać że go to męczy. Chłopak jest wymiziany, wycałowany i raczej radosny ;) Pogadałam z Formicą, zapytałam czy mamy jeszcze jakieś Fundacyjne długi i powiedziała że spłaciła teraz trochę więc narazie jesteśmy w miare na czysto tylko...zabrakło funduszy na karmy dla kotów :( Formica sama nie poprosi i w związku z tym taki mały apelik do Was cioteczki, może któraś zechciałaby nas obdarować symbolicznym grosikiem wspomagaczem lub karmą ? :( W imieniu kotków ładnie proszę :( wysłałam dla kotów 50 :) Quote
marra Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 danielka92 napisał(a):Dzień dobry :) Domki powinny ustawiać się w kolejce do takiego psa!!! Może źle ogłaszam ? za słabo ? :( wiga138 napisał(a):wysłałam dla kotów 50 :) Serdeczne dzięki:loveu: Ta pogoda jest okropna !!!! a Lis przez to że jest niskopodłogowy zbiera całe błotsko, a brzch ma jak ziemia!!!!:shake::shake::angryy: Quote
Ajula Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 marra napisał(a):Może źle ogłaszam ? za słabo ? :( na pewno robisz co możesz po prostu tak jest - my mamy pięknego Oriona, który jest psem za którym się ludzie oglądają - i nic z tego nie wynika :( ogłaszany już 3 miesiąc i były tylko dwa głupie telefony Quote
Ingrid44 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Proszę Was dziewczynki podpiszcie tą petycję, STRASZNE BESTIALSTWO ! ! !:( http://www.petycje.pl/petycjePodglad...jeid=6148#butt Quote
jogolcia@pdx Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 cześć Lisiaku - powodzenia w poszukiwaniu odpowiedniego domku Quote
Gosiara Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ciężko z adopcjami od grudnia...Cześć Lisku! Quote
marra Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Ingrid44']Proszę Was dziewczynki podpiszcie tą petycję, STRASZNE BESTIALSTWO ! ! !:( http://www.petycje.pl/petycjePodglad...jeid=6148#butt Podpisałam oczywiście, nie wiem czy przypadkiem nie drugi raz bo już o tym słyszałam. Nie wiecie dziewczyny gdzie można dostać taką chustkę z napisem "szukam domu" ? byłaby idealna dla Chesterka. Albo może jakaś zwykła i zrobimy nadruk. Nie widzę nic takiego na allegro, może źle wpisuję ? Kto oglądał wczoraj uwagę ? Quote
Gosiara Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Można wyciąć taki trójkąt i markerem napisać:) Quote
marra Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Gosiara napisał(a):Można wyciąć taki trójkąt i markerem napisać:) o dobry pomysł! pobawię się z tym dziś wieczorem może coś stworzę :) Będzie miał na spacerki i na akcję :) Quote
Recommended Posts