Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie ciekawe co z tym 3latkiem... Jak zwykle szumu ludzie tyle zrobią, ale sprawę i tak zostawiają. :/ Co do pociągu, nie do końca obejrzałam cały filmik, bo zakrywałam oczy... eh. :-(
No właśnie Lisiu gdzie Twój domek ??!! Czemu nikt się o Ciebie "nie bije" ?!
Dobranoc Chesterku

Posted

hmmm 3-latka i tak nie ukarzą no bo jak ? ale mam nadzieje że jego braciszka będą sądzić jak dorosłego i pójdzie do pierdla...;/

Chesterek już zwinął się w kłębuszek, ogonem nakrył się po same uszy :D i śpi w koszyczku :) jutro do Formicy na kontrolę :(

Posted

Dzień dobry! :) Trochę mnie nie było, bo przez weekend pracowałam.

Co do choinki to widzisz, chciał dobrze. Dbał o twoje drzewko, hahaha :)

Gdzie Ci właściciele dla naszego liska? Gdzie oni są?! :(

Posted

Cioteczki pięknie dbają żeby nasz Lisek nie spadł :) ja tylko podniosę i uciekam bo trzeba pracować ;/ wieczorem zajrze i napiszę więcej :)

Posted

[quote name='Gosiara']Tak przywiązany był pod tesco w kagańcu:)

W kagańcu ?? Lisopodobny ?? to na pewno nie był Lisek Chytrusek:D choć przechodziliśmy tam dziś idąc do Formicy…Lisek przez to ze jeszcze te ataki dostał dzisiaj szczepionkę na kaszel…jakiś tam, miejmy nadzieję że teraz już będzie dobrze.
Pyzatym widzieliśmy psa z „dyndającą nogą” czyli złamaną całkowicie przy nadgarstku i latająca na wszystkie strony…zgroza :placz:
Dziś w Faktach słyszałam jakże wspaniałą wieść…zwyrodnialcy od Husky dostali AŻ…10 miesięcy więzienia, po prostu skandal. To ja się pytam co gorszego trzeba zrobić żeby zasłużyć na te 2 lata ??? I wszyscy dookoła milczą, nawet policja się palantów boi, to jak mamy się czuć bezpieczni w tym kraju ?:roll:

Posted

[quote name='Ingrid44']

Kochani podpiszcie petycje , chodzi o tego pieska co zginal na torach :-(
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370

Niektórzy twierdzą że wypadek był nieumyślny bo facet chciał popełnić samobójstwo...w ostatnim momencie odskoczył a pies został, filmiku nie oglądałm więc się nie wypowiadam :(

Lisek już po wieczornym spacerku leży grzecznie obok mnie :)

Domku domku gdzieś się zapodział ?
Przeciż Lisek już wszystkie rzeczy spakował
Wkońcu chce na zawsze ztobą być
i już zawsze szczęśliwie żyć ! :)

Posted

[quote name='marra']Hopciaj Lisek na pierwszą ;)

Raz mam Liskowy banerek a raz nie ;/;/

Widzę. ;):)

[quote name='Ingrid44']

Kochani podpiszcie petycje , chodzi o tego pieska co zginal na torach :-(
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370

Zaraz podpiszę...
Husky - 10 mies. Wstyd mi za nasz kraj... Tyle napiszę, bo więcej szkoda mi słów... eh.
A co do petycji, słyszałam w tv (jak jeszcze o tym szum robili, bo teraz jak zwykle o tym zapomnieli) to mówili, że to nie jego wina, bo pies nie na smyczy... A gdy już pies nie jest na smyczy to każdy ma o to pretensje do właściciela, a teraz jak zwykle 'winny' pies... Chore, po prostu chore...

ps: dopiero tera zawitałam, bo jeszcze szkoła mnie męczy, ale od następnego tyg. ferie. :) No i teraz znalazłam chwilkę, wymyziać Lisiaka.:) ;)