phase Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No właśnie ciekawe co z tym 3latkiem... Jak zwykle szumu ludzie tyle zrobią, ale sprawę i tak zostawiają. :/ Co do pociągu, nie do końca obejrzałam cały filmik, bo zakrywałam oczy... eh. :-( No właśnie Lisiu gdzie Twój domek ??!! Czemu nikt się o Ciebie "nie bije" ?! Dobranoc Chesterku Quote
marra Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 hmmm 3-latka i tak nie ukarzą no bo jak ? ale mam nadzieje że jego braciszka będą sądzić jak dorosłego i pójdzie do pierdla...;/ Chesterek już zwinął się w kłębuszek, ogonem nakrył się po same uszy :D i śpi w koszyczku :) jutro do Formicy na kontrolę :( Quote
danielka92 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzień dobry! :) Trochę mnie nie było, bo przez weekend pracowałam. Co do choinki to widzisz, chciał dobrze. Dbał o twoje drzewko, hahaha :) Gdzie Ci właściciele dla naszego liska? Gdzie oni są?! :( Quote
wiga138 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 pozdrawiam Liska....jest naprawdę szczęśliwym psiakiem. Zajrzyjcie prosze na mój banerek... Quote
Gosiara Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Matko jaka biedulka:( Gdybym nie miała kapsa zaraz bym Ją adoptowała ślepy ze ślepym zawsze się dogada:) Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Wskakuj na pierwsza Lisku i szukaj domku :) Quote
marra Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Cioteczki pięknie dbają żeby nasz Lisek nie spadł :) ja tylko podniosę i uciekam bo trzeba pracować ;/ wieczorem zajrze i napiszę więcej :) Quote
Gosiara Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja dziś pod tesco widziałam pieska podobnego do Liska:) Quote
Gosiara Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 wiga138 napisał(a):...ale na smyczy ? Tak przywiązany był pod tesco w kagańcu:) Quote
marra Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='Gosiara']Tak przywiązany był pod tesco w kagańcu:) W kagańcu ?? Lisopodobny ?? to na pewno nie był Lisek Chytrusek:D choć przechodziliśmy tam dziś idąc do Formicy…Lisek przez to ze jeszcze te ataki dostał dzisiaj szczepionkę na kaszel…jakiś tam, miejmy nadzieję że teraz już będzie dobrze. Pyzatym widzieliśmy psa z „dyndającą nogą” czyli złamaną całkowicie przy nadgarstku i latająca na wszystkie strony…zgroza :placz: Dziś w Faktach słyszałam jakże wspaniałą wieść…zwyrodnialcy od Husky dostali AŻ…10 miesięcy więzienia, po prostu skandal. To ja się pytam co gorszego trzeba zrobić żeby zasłużyć na te 2 lata ??? I wszyscy dookoła milczą, nawet policja się palantów boi, to jak mamy się czuć bezpieczni w tym kraju ?:roll: Quote
danielka92 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Gosiara napisał(a):Bez komentarza.................. Dokładnie. Bez komentarza. Przecież to też są żywe stworzenia! Powinny być traktowane jak my - ludzie!!! Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Trzeba zmienic prawo tak jak w innych krajach bo innaczej ciagle bedzie tak samo. Niestety :( Quote
marra Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Hopciaj Lisek na pierwszą ;) Raz mam Liskowy banerek a raz nie ;/;/ Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 marra napisał(a):Hopciaj Lisek na pierwszą ;) Raz mam Liskowy banerek a raz nie ;/;/ Teraz widze banerek . U mnie Dogo szaleje od kilku dni . Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Kochani podpiszcie petycje , chodzi o tego pieska co zginal na torach :-( http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370 Quote
marra Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='Ingrid44'] Kochani podpiszcie petycje , chodzi o tego pieska co zginal na torach :-( http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370 Niektórzy twierdzą że wypadek był nieumyślny bo facet chciał popełnić samobójstwo...w ostatnim momencie odskoczył a pies został, filmiku nie oglądałm więc się nie wypowiadam :( Lisek już po wieczornym spacerku leży grzecznie obok mnie :) Domku domku gdzieś się zapodział ? Przeciż Lisek już wszystkie rzeczy spakował Wkońcu chce na zawsze ztobą być i już zawsze szczęśliwie żyć ! :) Quote
Gosiara Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ciocia Gosiara całuje w nosek z rana Liska;) Quote
phase Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='marra']Hopciaj Lisek na pierwszą ;) Raz mam Liskowy banerek a raz nie ;/;/ Widzę. ;):) [quote name='Ingrid44'] Kochani podpiszcie petycje , chodzi o tego pieska co zginal na torach :-( http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370 Zaraz podpiszę... Husky - 10 mies. Wstyd mi za nasz kraj... Tyle napiszę, bo więcej szkoda mi słów... eh. A co do petycji, słyszałam w tv (jak jeszcze o tym szum robili, bo teraz jak zwykle o tym zapomnieli) to mówili, że to nie jego wina, bo pies nie na smyczy... A gdy już pies nie jest na smyczy to każdy ma o to pretensje do właściciela, a teraz jak zwykle 'winny' pies... Chore, po prostu chore... ps: dopiero tera zawitałam, bo jeszcze szkoła mnie męczy, ale od następnego tyg. ferie. :) No i teraz znalazłam chwilkę, wymyziać Lisiaka.:) ;) Quote
Recommended Posts