2010 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 To trzeba w pare osób ...zadziałać . Może jak na sarny/dzikie zwierzęta ....sieć potrzeba!!!!!!!!!! Trzeba osaczyć zwierzynę..i złapać... Quote
kaja555 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 tylko do niej się nie da na tyle podejść żeby coś zarzucić, nie dało się z Palmera strzelić teren jest za duży czasem żeby ją znależć a co dopiero otoczyć a ja mam taką ochotę jej w tyłek strzelić, kiełbasą bym się wysmarowała, ale broni nam nie pożyczą :( Quote
kaja555 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 widziałam ją przed chwilą daleko na drodze, chciałą przyjść do misek, ale za nią szedł drogą jakiś facet i poszła w bok, no i zapadła się tam gdzieś pod ziemię poszłam zobaczyć, czy spała pod taśmą, ale nie było tam już świeżych śladów tylko dalej, ona pod tą taśmą ma ze 3 miejsca no i jak tu coś planować, jak ona co chwilę ma inne miejsce, taka jest cwana, tylko klatka łapka zostaje Quote
Becia66 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Kaja555 - podziwiam twoją determinację i kibicuję mocno. Jedyna nadzieja widać w tej klatce.... Quote
kaja555 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 to tylko jakaś jedna trzecia królestwa Lenki.... Quote
Jasza Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Becia66 napisał(a):Kaja555 - podziwiam twoją determinację i kibicuję mocno. Jedyna nadzieja widać w tej klatce.... I ja kibicuję. A teren....matko, przeogromny.... Quote
Nutusia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Matko jakie "królestwo"! I jak takie coś na przydomowy ogródek, albo nie daj boże M-ileś w bloku zamienić?!?!!? :) Quote
magda222 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Zaglądam co u Lenki. Kasiu wpłaciłam 20 zł na to konto z którego Ty mi robisz przelewy na Dagusię. Quote
savahna Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No, teren imponujacy. Lenka cwaniaczek...:cool3: Pies marzenie...i tak sie poniewiera, chociaz,moze ona inaczej na to patrzy:roll: Quote
kaja555 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 magda222 napisał(a):Zaglądam co u Lenki. Kasiu wpłaciłam 20 zł na to konto z którego Ty mi robisz przelewy na Dagusię. dziękuję :) gdyby nie daj Boże jej nie złapałam, choć nie przewiduję takiej opcji... to wtedy będziemy decydować na jaki cel przeznaczyć uzbierane pieniądze, a psiaków jest mnóstwo ale jak mówię, ja ją w końcu złapię Quote
kaja555 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 savahna napisał(a):No, teren imponujacy. Lenka cwaniaczek...:cool3: Pies marzenie...i tak sie poniewiera, chociaz,moze ona inaczej na to patrzy:roll: ja ją widzę, to wydaje mi się, że ona teraz jest bardzo bardzo nieszczęśliwa, a biorąc pod uwagę rasę, to chyba tym bardziej te psy potrzebują kontaktu, a ona żyje w ciągłym strachu po świętach jedziemy kupić jej ze dwie kostki słomy i wsadzimy jej do tego dołka, bo jak znowu mróz chwyci to będzie jej cieplej Quote
savahna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 No i to jest dramat,gdyby dałą sie podejść jej świat zupełnie by sie zmienił i wierzę,ze Ty juz dopilnujesz ,ze na lepsze.:p Jak ja złapiecie to będzie suuuuper.:dog: Quote
Jasza Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jeszcze zobaczymy Lenkę z człowiekiem. Też w to wierzę. Quote
kaja555 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 jak ją złapiemy to jej w tyłek nakopie :) Quote
savahna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='kaja555']jak ją złapiemy to jej w tyłek nakopie :) Ale z miłosci, co?:eviltong: A moze komus stroik swiateczny? http://www.dogomania.pl/threads/198657-Stroiki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-kartki-WSZYSTKO-r% Quote
go-ja Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Kaja - podziwiam Cię za to, co robisz dla kotów i tej psiny !!!! Jestem WIELKA! Bardzo czekam na szczęśliwe zakończenie! :) Niech się wszystko uda! AMEN! Quote
Becia66 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 go-ja napisał(a):Jestem WIELKA! no tak, ty JESTEŚ WIELKA, - pewnie dlatego że ją podziwiasz...:diabloti: Quote
kaja555 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Becia66 napisał(a):no tak, ty JESTEŚ WIELKA, - pewnie dlatego że ją podziwiasz...:diabloti: na pewno jest większa ode mnie :) ja mam 157cm :) Lenka się tak tutaj zadomowiła, że myślę że ją dorwiemy. Niestety nie mam chwilowo wieści co do zaawansowania klatki, więc nie wiem kiedy będzie gotowa. W pierwszy dzień świąt przyjade z jedzeniem, a po świętach pojedziemy po słomę. Mam nadzieję, że w razie czego przetrwa Sylwestra, na kopalni będzie jeszcze najspokojniej, więc nie powinna stąd uciekać. Quote
savahna Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 kaja555 napisał(a):na pewno jest większa ode mnie :) ja mam 157cm :) :grins::grins::grins: No i jak miło...:p:p:p Nie ma to jak w dobrym nastroju dzięń zaczynać.... Do góry Lenka Quote
Jasza Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kurcze, Kaja, to Lenka większa niż Ty.....;):diabloti: Quote
kakadu Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 go-ja napisał(a): Jestem WIELKA! co za wyznanie! ;) ale slusznie - swoja wartosc nalezy znac :evil_lol: Quote
kaja555 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 kakadu napisał(a):co za wyznanie! ;) ale slusznie - swoja wartosc nalezy znac :evil_lol: ależ wy się śmiejecie z tej literówki, dawno tu tak wesoło nie było :) Quote
kaja555 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Jasza napisał(a):Kurcze, Kaja, to Lenka większa niż Ty.....;):diabloti: a no tak się składa... :) pierwsze spotkanie było zapierające dech w piersiach, kucam, jedzenie do misek wkładam, podnoszę głowę a nade mną wielki niedżwiedż!!! Zagadałam, ale ona już ogon podkuliła i do tyłu. Jej wielkość jakoś nie przeraża przy tych biednych oczętach. Ma poczciwy wygląd i mam ochotę się na nią rzucić i ją obalić na ziemię :) Jak wiecie, Lenka i koty jedzą praktycznie w jednym miejscu. Ona dalej próbuje kotom wyjadać jak zje swoje i zębami wyciąga ich miskę ze środka budki. Czasem jej się uda. Ale koty codziennie przychodzą, gdyby się jej bały, gdyby je goniła - to by unikały tego miejsca. Ale się jej już dawno nie boją. Quote
Jasza Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Bo ona jest wielka, ale poczciwa..taki Shrek. Quote
Recommended Posts