MaDi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jest możliwość aby ustrzec innych wiec trzeba ją wykorzystać, przecież to nic strasznego, można jedynie pomóc. Quote
bico Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ...tak myślałam, że będzie raczje mało chętnych do bezpośredniej rozmowy przed kamerą... Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 bico napisał(a):...tak myślałam, że będzie raczje mało chętnych do bezpośredniej rozmowy przed kamerą... Bico, nadajesz się:p ładna buzia i do tego madrze gada:p głosujemy: jestem za:razz: Quote
Energy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 bico napisał(a):...tak myślałam, że będzie raczje mało chętnych do bezpośredniej rozmowy przed kamerą... Tylko z pw które dostałam od redaktora wynika, że ujawniać się wcale nie trzeba, twarz może być zasłonięta. Ale ja więcej niż jest na wątku nie wiem, potrzebne są osoby, które bezpośrednio to dotknęło. Quote
bico Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 andegawenka napisał(a):Bico, nadajesz się:p ładna buzia i do tego madrze gada:p głosujemy: jestem za:razz: Wydaj mi się, że nie jest to konkurs na "ładną buzię" i nie to jest głównym kryterium prośby redaktora o osobiste stanięcie przed kamerą. Chodzi o osoby, których zwierzęta zmarły na skutek trucizny lub poważnie zachorowały. Ani mnie ani moich psów to nie dotknęło. Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 bico napisał(a):Wydaj mi się, że nie jest to konkurs na "ładną buzię" i nie to jest głównym kryterium prośby redaktora o osobiste stanięcie przed kamerą. Chodzi o osoby, których zwierzęta zmarły na skutek trucizny lub poważnie zachorowały. Ani mnie ani moich psów to nie dotknęło. Po 15ej mam transport do Spiczyna. Adopcja 2 ogierów. Robię to pierwszy raz, co dwie pary oczu .....mogę coś przeoczyć. Mam bardzo dużo punktów wymienionych na co zwrócić uwagę , mogę coś przegapić. Pojedziesz ze mna?:roll: Quote
muzzy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 andegawenka napisał(a):ale miło by było.... No nie wiem, nie wiem... Mi kiedyś Bico wbijała igłę w kolano... :D Quote
E-S Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Moja firma stanęła na wysokości zadania, efekt w przyszłym tygodniu, nie obejrzę, bo nie mam telewizora. A po drugie w nast. tyg. jeżdżę służbowo cały czas. Zdrapka była zdezorientowana, Bugi - gwiazdor jak zwykle, szalał i wkurzał wszystkich i kazałam go zabrać jak zaczął skakać na kamerę i drzeć mordę czemu nikt się z nim nie bawi :evil_lol: Quote
MaDi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 E-S napisał(a):Moja firma stanęła na wysokości zadania, efekt w przyszłym tygodniu, nie obejrzę, bo nie mam telewizora. A po drugie w nast. tyg. jeżdżę służbowo cały czas. Zdrapka była zdezorientowana, Bugi - gwiazdor jak zwykle, szalał i wkurzał wszystkich i kazałam go zabrać jak zaczął skakać na kamerę i drzeć mordę czemu nikt się z nim nie bawi :evil_lol: Zapowiada się ciekawie:evil_lol: Przyznać się kto mnie wkopał:roll:? Quote
E-S Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 MaDi napisał(a):Zapowiada się ciekawie:evil_lol: Przyznać się kto mnie wkopał:roll:? Ale że co ? jak to wkopał ? Dzwonię do Ciebie ! Quote
panbazyl Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 E-S napisał(a):Moja firma stanęła na wysokości zadania, efekt w przyszłym tygodniu, nie obejrzę, bo nie mam telewizora. A po drugie w nast. tyg. jeżdżę służbowo cały czas. Zdrapka była zdezorientowana, Bugi - gwiazdor jak zwykle, szalał i wkurzał wszystkich i kazałam go zabrać jak zaczął skakać na kamerę i drzeć mordę czemu nikt się z nim nie bawi :evil_lol: daj znac kiedy, to odgonię dzieciaki od bajek i w końcu coś obejrzę "ludzkiego". Andegawenka ja gdzieś na wiosnę pragnę kupić czy adoptować ze 2 koniki polskie lub jakieś takie "pancerne" rasy w stylu kuca felińskiego czy hucuła. Tylko warunek jest taki - łagodne muszą być (bo mam dzieci) i nie na hodowlę!!!! (czyli wałachy jeśli faceci). Ale to wszystko jest uzależnione od jednej sprawy, czy uda się nam znaleźć €.... niestety... na remont stajni. Quote
muzzy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 MaDi napisał(a):Zapowiada się ciekawie:evil_lol: Przyznać się kto mnie wkopał:roll:? No, brzmi ciekawie. A co, czyżby Ciebie też dorwali z kamerą? :) Quote
Energy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 E-S napisał(a):Zdaje się, że właśnie teraz :D Cholera to przegapiłam:placz: A może dopiero będzie??? Quote
muzzy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 E-S napisał(a):Zdaje się, że właśnie teraz :D A można prosić o więcej informacji? :) Quote
E-S Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Energy napisał(a):Cholera to przegapiłam A może dopiero będzie??? Nie przegapiłaś bo reportaż ma być w następnym tygodniu :D muzzy napisał(a):A można prosić o więcej informacji? :) Eee, znaczy gdzie jest MaDi otoczona kamerami ? ;) Zaraz powinna wrócić to może sama opowie :D Quote
Energy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 E-S napisał(a):Nie przegapiłaś bo reportaż ma być w następnym tygodniu :D To fajnie, dzięki:lol: Quote
MaDi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 panbazyl napisał(a):daj znac kiedy, to odgonię dzieciaki od bajek i w końcu coś obejrzę "ludzkiego". Andegawenka ja gdzieś na wiosnę pragnę kupić czy adoptować ze 2 koniki polskie lub jakieś takie "pancerne" rasy w stylu kuca felińskiego czy hucuła. Tylko warunek jest taki - łagodne muszą być (bo mam dzieci) i nie na hodowlę!!!! (czyli wałachy jeśli faceci). Ale to wszystko jest uzależnione od jednej sprawy, czy uda się nam znaleźć €.... niestety... na remont stajni. No to można się do mnie ładnie uśmiechnąć,a nóż się jakieś trafią. Quote
MaDi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szał blaski fleszy autografy....:evil_lol: Przyznam się było tylko kilka sekund:evil_lol: Quote
bico Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 andegawenka napisał(a):Po 15ej mam transport do Spiczyna. Adopcja 2 ogierów. Robię to pierwszy raz, co dwie pary oczu .....mogę coś przeoczyć. Mam bardzo dużo punktów wymienionych na co zwrócić uwagę , mogę coś przegapić. Pojedziesz ze mna?:roll: do mnie też Greven pisała na maila w sprawie tej wizyty i odpisałam jej, że pojadę sprawdzić ten dom, ale ze względu na pracę, wyjazdy poza Lublin, w moim przypadku, wchodzą w grę tylko w niedzielę, wiec jeśli to nadal aktualne, to daj znać co i jak zostało ustalone. Quote
panbazyl Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 MaDi napisał(a):No to można się do mnie ładnie uśmiechnąć,a nóż się jakieś trafią. no to się uśmiecham :grins::grins: ale najpierw total remont, bo sobie nie wyobrażam mieszkania qunia w takim bałaganie. podajcie koniecznie kiedy będzie ten program, bo u mnie monopol na bajki i jakoś muszę go przełamać. Quote
MaDi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Powiem szczerze,że nie wiem kiedy będzie reportaż, ostatnio jestem mocno zakręcona:evil_lol: Quote
Recommended Posts