Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
...tak myślałam, że będzie raczje mało chętnych do bezpośredniej rozmowy przed kamerą...

Tylko z pw które dostałam od redaktora wynika, że ujawniać się wcale nie trzeba, twarz może być zasłonięta. Ale ja więcej niż jest na wątku nie wiem, potrzebne są osoby, które bezpośrednio to dotknęło.

Posted

andegawenka napisał(a):
Bico, nadajesz się:p ładna buzia i do tego madrze gada:p

głosujemy:
jestem za:razz:

Wydaj mi się, że nie jest to konkurs na "ładną buzię" i nie to jest głównym kryterium prośby redaktora o osobiste stanięcie przed kamerą. Chodzi o osoby, których zwierzęta zmarły na skutek trucizny lub poważnie zachorowały. Ani mnie ani moich psów to nie dotknęło.

Posted

bico napisał(a):
Wydaj mi się, że nie jest to konkurs na "ładną buzię" i nie to jest głównym kryterium prośby redaktora o osobiste stanięcie przed kamerą. Chodzi o osoby, których zwierzęta zmarły na skutek trucizny lub poważnie zachorowały. Ani mnie ani moich psów to nie dotknęło.

Po 15ej mam transport do Spiczyna. Adopcja 2 ogierów. Robię to pierwszy raz, co dwie pary oczu .....mogę coś przeoczyć. Mam bardzo dużo punktów wymienionych na co zwrócić uwagę , mogę coś przegapić. Pojedziesz ze mna?:roll:

Posted

Moja firma stanęła na wysokości zadania, efekt w przyszłym tygodniu, nie obejrzę, bo nie mam telewizora. A po drugie w nast. tyg. jeżdżę służbowo cały czas.
Zdrapka była zdezorientowana, Bugi - gwiazdor jak zwykle, szalał i wkurzał wszystkich i kazałam go zabrać jak zaczął skakać na kamerę i drzeć mordę czemu nikt się z nim nie bawi :evil_lol:

Posted

E-S napisał(a):
Moja firma stanęła na wysokości zadania, efekt w przyszłym tygodniu, nie obejrzę, bo nie mam telewizora. A po drugie w nast. tyg. jeżdżę służbowo cały czas.
Zdrapka była zdezorientowana, Bugi - gwiazdor jak zwykle, szalał i wkurzał wszystkich i kazałam go zabrać jak zaczął skakać na kamerę i drzeć mordę czemu nikt się z nim nie bawi :evil_lol:

Zapowiada się ciekawie:evil_lol:
Przyznać się kto mnie wkopał:roll:?

Posted

MaDi napisał(a):

Ale że co ? jak to wkopał ? Dzwonię do Ciebie !

Posted

E-S napisał(a):

daj znac kiedy, to odgonię dzieciaki od bajek i w końcu coś obejrzę "ludzkiego".

Andegawenka ja gdzieś na wiosnę pragnę kupić czy adoptować ze 2 koniki polskie lub jakieś takie "pancerne" rasy w stylu kuca felińskiego czy hucuła. Tylko warunek jest taki - łagodne muszą być (bo mam dzieci) i nie na hodowlę!!!! (czyli wałachy jeśli faceci). Ale to wszystko jest uzależnione od jednej sprawy, czy uda się nam znaleźć €.... niestety... na remont stajni.

Posted

MaDi napisał(a):

No, brzmi ciekawie. A co, czyżby Ciebie też dorwali z kamerą? :)

Posted

Energy napisał(a):
Cholera to przegapiłam
A może dopiero będzie???

Nie przegapiłaś bo reportaż ma być w następnym tygodniu :D

muzzy napisał(a):
A można prosić o więcej informacji? :)

Eee, znaczy gdzie jest MaDi otoczona kamerami ? ;)
Zaraz powinna wrócić to może sama opowie :D

Posted

panbazyl napisał(a):
daj znac kiedy, to odgonię dzieciaki od bajek i w końcu coś obejrzę "ludzkiego".

Andegawenka ja gdzieś na wiosnę pragnę kupić czy adoptować ze 2 koniki polskie lub jakieś takie "pancerne" rasy w stylu kuca felińskiego czy hucuła. Tylko warunek jest taki - łagodne muszą być (bo mam dzieci) i nie na hodowlę!!!! (czyli wałachy jeśli faceci). Ale to wszystko jest uzależnione od jednej sprawy, czy uda się nam znaleźć €.... niestety... na remont stajni.

No to można się do mnie ładnie uśmiechnąć,a nóż się jakieś trafią.

Posted

andegawenka napisał(a):
Po 15ej mam transport do Spiczyna. Adopcja 2 ogierów. Robię to pierwszy raz, co dwie pary oczu .....mogę coś przeoczyć. Mam bardzo dużo punktów wymienionych na co zwrócić uwagę , mogę coś przegapić. Pojedziesz ze mna?:roll:

do mnie też Greven pisała na maila w sprawie tej wizyty i odpisałam jej, że pojadę sprawdzić ten dom, ale ze względu na pracę, wyjazdy poza Lublin, w moim przypadku, wchodzą w grę tylko w niedzielę, wiec jeśli to nadal aktualne, to daj znać co i jak zostało ustalone.

Posted

MaDi napisał(a):
No to można się do mnie ładnie uśmiechnąć,a nóż się jakieś trafią.

no to się uśmiecham :grins::grins: ale najpierw total remont, bo sobie nie wyobrażam mieszkania qunia w takim bałaganie.

podajcie koniecznie kiedy będzie ten program, bo u mnie monopol na bajki i jakoś muszę go przełamać.