Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

chcę zrobić bazarek z koszulkami (robię koszulki ze swoimi grafikami bądź grafikami na zamówienie) ale nie stać mnie, żeby opłacić wszystko ze swojej kieszeni, czy mogę zrobić bazarek, że koszt który ponoszę w drukarni za nadruk i koszulkę idzie do mnie a to co nad to idzie na psa w potrzebie? to samo z kubkami, tacami, notatnikami itd...

Posted

musisz poprosic moderatora o zgodę

z regulaminu:

[QUOTE][B]W drodze wyjątku [/B]dopuszcza się możliwość założenia bazarku za zwrotem kosztów lub też wątków np kosmetycznych - gdzie prowizja trafia na pomoc bezdomnym zwierzętom. Zezwolenie na otworzenie takiego bazarku wydawane jest na indywidualną prośbę - należy wysłać PW do[U] jednego [/U]z Moderatorów Bazarku zanim założy się wątek z bazarkiem, decyzja podejmowana jest przez minimum 3 moderatorów, w czasie 7 dni i nie wymaga uzasadnienia. Wyznaczony moderator po zakończeniu bazarku skrupulatnie skontroluje dokumentacje finansową. Do potwierdzenia poniesionych kosztów wymagana jest faktura VAT lub rachunek/paragon. W pierwszym poście takiego bazarku należy umieścić informację że bazarek został zaakceptowany przez moderatorów oraz nick moderatora nadzorującego. Muszą również pojawić się informacje o rzeczywistych kwotach które pomogą bezdomnym zwierzętom. Tego typu bazarki mogą trwać maksymalnie 3 miesiące - po tym czasie wątek należy podsumować, rozliczyć, udokumentować wpłaty i w razie potrzeby założyć kolejną edycję - na takich samych warunkach, czyli ponownie trzeba z moderatorem ustalić zgodę itp.
[/QUOTE]
[QUOTE][B][SIZE=5]MODERATORZY BAZARKU :
[/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/members/11404-Czarodziejka"][SIZE=5][COLOR=#00bb00][B]Czarodziejka[/B][/COLOR][/SIZE][/URL], [SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/10343-Pianka"][COLOR=#00bb00]Pianka[/COLOR][/URL],[/B][/SIZE][SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/6314-Viris"][COLOR=#00bb00]Viris[/COLOR][/URL][/B][/SIZE][/QUOTE]

Posted

o to już lecę do nich ;)

sie znaczy chodzi mi o taki bazarek jak tutaj : [url]http://www.dogomania.pl/threads/225104-KUBKI-Z-WASZYMI-ULUBIE%C5%83CAMI-Kup-Teraz-DLA-SZCZENIACZKA-MASTINO-LEOSIA-Do-15-04-2012[/url] (a na nim nic nie ma o moderatorach ; ) )

Posted (edited)

[quote name='gameta']napisać do moda Mupa - oferowała swoją pomoc na wątku reklam bazarowych :)[/QUOTE]
Dzięki Gametko:)

Chyba sama rozgryzłam - edytuj post i potem jeszcze raz edytuj post ;)

Edited by Maruda666
Posted

[quote name='Maruda666']Dzięki Gametko:)

Chyba sama rozgryzłam - edytuj post i potem jeszcze raz edytuj post ;)[/QUOTE]

dzięki! też już właśnie miałam pisać,bo był z tym problem:mad:

Posted

To ja mam pytanie do bardziej doświadczonych. Robiłam bazarek ogłoszeniowy, jest zakończony, ale nadal czekam na dane trzech psów. Czy mogę zacząć robić inny bazarek, a w między czasie dokończyć tamten, tj. kiedy otrzymam dane psów?
Czy też aby zrobić nowy bazarek trzeba mieć rozliczony poprzedni?

• 2 weeks later...
Posted

Zniknął cały mój bazarek, miał się zakończyć 15.04, byli kupujący, mam go teraz budować od nowa? Poprzedni jest unieważniony?

Posted

[quote name='sharka']Zniknął cały mój bazarek, miał się zakończyć 15.04, byli kupujący, mam go teraz budować od nowa? Poprzedni jest unieważniony?[/QUOTE]

[quote name='soboz4']mój bazarek całkiem zniknął,m a byli licytujący, co mam teraz zrobić????[/QUOTE]

mam ten sam problem

Posted

Brałam udział jako kupujący w bazarku ogłoszeniowym 6.o4. poszedł przelew na 56 zł mam dale osoby, ale nie pamiętam niku z dogo. dalej jestem zainteresowana ogłoszeniami które zamówiłam. Jak znaleźć te osobe co robiła bazarek????

Posted

[quote name='beka']Brałam udział jako kupujący w bazarku ogłoszeniowym 6.o4. poszedł przelew na 56 zł mam dale osoby, ale nie pamiętam niku z dogo. dalej jestem zainteresowana ogłoszeniami które zamówiłam. Jak znaleźć te osobe co robiła bazarek????[/QUOTE]

to ja:) wieczorem będę pisać PW do tych co wpłacili (tyle niestety mi zostało:( )
nic się nie martw, zamówienia z bazarkiem czy bez będą wykonane

Posted

Dziewczyny moderator Wam nie przywroci bazarkow bo zginely posty z 10 dni i nie sa mozliwosci ich odtworzenia :(

wczoraj:

"Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem.

Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :("

a dzis [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579[/url]