DONnka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :) Trochę jaśniej mi się zrobiło pod kopułą ;) A zatem do dzieła - idę szykować następny bazarek :):):) Quote
mrowa23 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 chcę zrobić bazarek z koszulkami (robię koszulki ze swoimi grafikami bądź grafikami na zamówienie) ale nie stać mnie, żeby opłacić wszystko ze swojej kieszeni, czy mogę zrobić bazarek, że koszt który ponoszę w drukarni za nadruk i koszulkę idzie do mnie a to co nad to idzie na psa w potrzebie? to samo z kubkami, tacami, notatnikami itd... Quote
tu_ania_tu Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 musisz poprosic moderatora o zgodę z regulaminu: [QUOTE][B]W drodze wyjątku [/B]dopuszcza się możliwość założenia bazarku za zwrotem kosztów lub też wątków np kosmetycznych - gdzie prowizja trafia na pomoc bezdomnym zwierzętom. Zezwolenie na otworzenie takiego bazarku wydawane jest na indywidualną prośbę - należy wysłać PW do[U] jednego [/U]z Moderatorów Bazarku zanim założy się wątek z bazarkiem, decyzja podejmowana jest przez minimum 3 moderatorów, w czasie 7 dni i nie wymaga uzasadnienia. Wyznaczony moderator po zakończeniu bazarku skrupulatnie skontroluje dokumentacje finansową. Do potwierdzenia poniesionych kosztów wymagana jest faktura VAT lub rachunek/paragon. W pierwszym poście takiego bazarku należy umieścić informację że bazarek został zaakceptowany przez moderatorów oraz nick moderatora nadzorującego. Muszą również pojawić się informacje o rzeczywistych kwotach które pomogą bezdomnym zwierzętom. Tego typu bazarki mogą trwać maksymalnie 3 miesiące - po tym czasie wątek należy podsumować, rozliczyć, udokumentować wpłaty i w razie potrzeby założyć kolejną edycję - na takich samych warunkach, czyli ponownie trzeba z moderatorem ustalić zgodę itp. [/QUOTE] [QUOTE][B][SIZE=5]MODERATORZY BAZARKU : [/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/members/11404-Czarodziejka"][SIZE=5][COLOR=#00bb00][B]Czarodziejka[/B][/COLOR][/SIZE][/URL], [SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/10343-Pianka"][COLOR=#00bb00]Pianka[/COLOR][/URL],[/B][/SIZE][SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/6314-Viris"][COLOR=#00bb00]Viris[/COLOR][/URL][/B][/SIZE][/QUOTE] Quote
mrowa23 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 o to już lecę do nich ;) sie znaczy chodzi mi o taki bazarek jak tutaj : [url]http://www.dogomania.pl/threads/225104-KUBKI-Z-WASZYMI-ULUBIE%C5%83CAMI-Kup-Teraz-DLA-SZCZENIACZKA-MASTINO-LEOSIA-Do-15-04-2012[/url] (a na nim nic nie ma o moderatorach ; ) ) Quote
tu_ania_tu Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='daga31081980']nie mogę zmienić tytułu bazarku[/QUOTE] nie tylko ty! coś pozmieniali.... Quote
daga31081980 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='tu_ania_tu']nie tylko ty! coś pozmieniali....[/QUOTE] no to chociaż tyle że nie ja tylko się wściekam:) Quote
gameta Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='Maruda666']Mam to samo :razz: - co z tym zrobić ??[/QUOTE] napisać do moda Mupa - oferowała swoją pomoc na wątku reklam bazarowych :) Quote
Maruda666 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) [quote name='gameta']napisać do moda Mupa - oferowała swoją pomoc na wątku reklam bazarowych :)[/QUOTE] Dzięki Gametko:) Chyba sama rozgryzłam - edytuj post i potem jeszcze raz edytuj post ;) Edited March 31, 2012 by Maruda666 Quote
Beatkaa Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='Maruda666']Dzięki Gametko:) Chyba sama rozgryzłam - edytuj post i potem jeszcze raz edytuj post ;)[/QUOTE] dzięki! też już właśnie miałam pisać,bo był z tym problem:mad: Quote
AgnieszkaO Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To ja mam pytanie do bardziej doświadczonych. Robiłam bazarek ogłoszeniowy, jest zakończony, ale nadal czekam na dane trzech psów. Czy mogę zacząć robić inny bazarek, a w między czasie dokończyć tamten, tj. kiedy otrzymam dane psów? Czy też aby zrobić nowy bazarek trzeba mieć rozliczony poprzedni? Quote
gameta Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 możesz robić nowy - zamówienia zaś z tamtego zrób niezwłocznie po otrzymaniu danych Quote
rozi Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Napiszę od razu, żebyście nie szukali - wszystko z ostatniego tygodnia jest stracone, posty, wątki, aktualizacje, wszystko. Quote
tu_ania_tu Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nawet więcej niz z ostatniego tygodnia - dzisiaj 13 a ostatnie wpisy z poranka 03.04. Jak teraz porozliczać bazarki?????????? Quote
sharka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Zniknął cały mój bazarek, miał się zakończyć 15.04, byli kupujący, mam go teraz budować od nowa? Poprzedni jest unieważniony? Quote
soboz4 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 mój bazarek całkiem zniknął,m a byli licytujący, co mam teraz zrobić???? Quote
juli88 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='sharka']Zniknął cały mój bazarek, miał się zakończyć 15.04, byli kupujący, mam go teraz budować od nowa? Poprzedni jest unieważniony?[/QUOTE] [quote name='soboz4']mój bazarek całkiem zniknął,m a byli licytujący, co mam teraz zrobić????[/QUOTE] mam ten sam problem Quote
saphira18 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='juli88']mam ten sam problem[/QUOTE] dołączam się:( w moim wypadku to bazarek ogłoszeniowy... wszystkie dane, wpłaty szlak trafił... co teraz? Quote
bric-a-brac Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [SIZE=4][B]Czy administracja dogo nie robi backup'ów baz danych? [/B][/SIZE] :crazyeye: Przecież to jest jakaś kpina... Bazarki, rozliczenia psów.... ostatnie dni szlag trafił :angryy: Quote
beka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Brałam udział jako kupujący w bazarku ogłoszeniowym 6.o4. poszedł przelew na 56 zł mam dale osoby, ale nie pamiętam niku z dogo. dalej jestem zainteresowana ogłoszeniami które zamówiłam. Jak znaleźć te osobe co robiła bazarek???? Quote
caryca26 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='juli88']mam ten sam problem[/QUOTE] Dołączam się kochane. Moje 2 zniknęły a licytujących też miałam sporo... Quote
saphira18 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='beka']Brałam udział jako kupujący w bazarku ogłoszeniowym 6.o4. poszedł przelew na 56 zł mam dale osoby, ale nie pamiętam niku z dogo. dalej jestem zainteresowana ogłoszeniami które zamówiłam. Jak znaleźć te osobe co robiła bazarek????[/QUOTE] to ja:) wieczorem będę pisać PW do tych co wpłacili (tyle niestety mi zostało:( ) nic się nie martw, zamówienia z bazarkiem czy bez będą wykonane Quote
tu_ania_tu Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dramat, tyle kasy dla psów poszło sie walić. mam wstręt do dogo, leeeeeeee Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Dziewczyny moderator Wam nie przywroci bazarkow bo zginely posty z 10 dni i nie sa mozliwosci ich odtworzenia :( wczoraj: "Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem. Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :(" a dzis [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579[/url] Quote
Recommended Posts