Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja teraz sprawdze konto. Ale mam gorszego zgrzyta, bo wplacilam na swojego polskiego pay pala, a nie moge do niego konta podlaczyc.............., chca 28 znakow a moje konto ma 26 ???

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawde bardzo mi przykro ale musze zrezygnowac z Rureczka i z deklaracji dla Niego :(
Mam nadzieje tak jak juz pisalam na PW sleepingbyday ze ktoś w końcu dojrzy w nim swojego psiaka..bo jest tak ze patrzymy na psa i wiemy ze musi byc nasz.

Posted

[quote name='sleepingbyday']szarotka, ja bym reklamowała. a co z tymi wczesniejszymi przelewami ( od sierpnia), zchodziły ci z konta, bo jeśli tak, to też gdzies je wciągnęło.[/QUOTE]

Te wczesniejsze to ja wplacalam innym sposobem, albo wysylalam do Ani i ona wplacala, albo do Zuzki, albo jak bylam w Polsce to sama wplacalam gotowke na konto i potem przelewalam.

Posted

[quote name='sleepingbyday']to napisz jakie.
mam nadzieję, że dom dla rurka....[/QUOTE]

No takich to nie mam, bo jestem za daleko.
Dzisiaj wplace deklaracje. Mam nadzieje, ze starczy na te zalegle tez. :):)

Posted

kochana, to ds nie wypaliło, a nie dt...
a rurek pewnie bez zmian.
mam cicha nadzieję na domek dla maxi, ale kurka u mnie zawsze jest tak, ze jak mam jakąś nadzieję, to nie wypala :-(. przekleństwo jakieś więc nadzieję mam, ale jestem też zdania, że sie nie uda.

• 2 weeks later...