Abrakadabra Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Rurek chyba się nie obrazi... Zapraszam na wątek Diary, zagłodzonej suni z lasu: http://www.dogomania.pl/threads/216514-Kto-sobie-drog%C4%99-skraca-ten-do-domu-wraca...-z-zag%C5%82odzon%C4%85-starsz%C4%85-suni%C4%85-%28-Diara-...?p=17860109#post17860109 Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 robię dla rurka bazarek na szybko, ale tymczasem zajrzyjcie do bazarku dla muszkieterów - w moim podpisie! Quote
kkasiiiar Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Poszly pieniążki dla Rureczka na listopad:) Quote
sleepingbyday Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 ludzie, dziękuję, w najbliższych dniach ogarnę rozliczenia rurkowe. Quote
sleepingbyday Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 ok, podsumowanie za ostatnie miesiące: weterynarz w sumie wyniósł - 230 zł z bazarku mgie było 200zł, zapasu tzw kastracyjnego mieliśmy 50zł, zatem zostało 20 zł. te dwadzieścia złotych, za waszym pozwoleniem, chciałabym przeznaczyć na zaległości karmowe rurencjusza. wpłaty: regularnie za każdy miesiąc przychodzą od Awit, AnnyA, czasem od auraa i katarzyny09. od kkasiiir mam 2 wpłaty. Szarotka, ostatni przelew od ciebie przyszedł za sierpień! może sprawdź sprawę? przyznaję, mogłam cos przegapić, jestem po mega zatruciu i nie kontaktuje za bardzo, ale 2 razy sprawdzałam... AnnaA wpłąciła łącznie do kwietnia 2012. Quote
Szarotka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 To mi sie wydaje dosyc nie mozliwe, bo mialam co prawda poslizg we wplatach, ale wg. mnie to wplacilam 20 zl. w pazdzierniku za wrzesien i pazdziernik. Moge sprawdzic na koncie i podac date. Quote
sleepingbyday Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 powiem ci szczerze, ze mi też się to wydaje dziwne. spreawdzałam dwa razy, przez wyszukiwarkę też, trzeci raz nie miałam czasu, ale jeszcze sprawdzę, bo sama podejrzewam błąd. Quote
katarzyna09 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dziewczyny proszę,podpiszcie http://www.petycje.pl/petycja/7967/o...jtyszkach.html Quote
Szarotka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 sleepingbyday napisał(a):powiem ci szczerze, ze mi też się to wydaje dziwne. spreawdzałam dwa razy, przez wyszukiwarkę też, trzeci raz nie miałam czasu, ale jeszcze sprawdzę, bo sama podejrzewam błąd. To sprawdz, ja mam nadzieje, ze znajde to na bankowej stronie internetowej, bo dopiero co ja otworzylam :):) ale wyslylalam innym i doszlo. Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 wpłaciłam pani Ewie 50zł (zawsze wpłacam taką kwotę, niezależnie od tego, ile przychodzi deklaracji) plus 20zł na karmę, pozostałą z wetowego zapasu. przymierzam się do bazarku dla rurka, bo nędza, a zima idzie i na zimę powinien pewnie być jeszcze zakroplony etc. dompotrzebnychłopakowi szarotka, jak rany, ostatni wpływ od ciebie widzę z datą 22 sierpnia. może nie było napisane "szarotka" i dlatego nie widzę?? Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 cześć wam. rurek bez zmian. dobrze się dogadywał z moim lisławem, który na 4 dni zagościł u p. ewy. maxi lisława goniła non stop, wisiała nad nim i nie jest jasne, czy to zaborcza miłośc, czy złośliwośc. ale w końcu ktos zdominował lisława :-). za to z rurkiem bardzo koleżeńsko się zachowywali. Quote
Szarotka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Lada dzien bede wplacac deklaracje to sprawdze co z tym poprzednimi jak mi sie uda sprawdzic. Quote
katarzyna09 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Uwaga- drastyczne! Podpiszcie,proszę:-( http://www.photoblog.pl/marilynrosa/...i-petarda.html :-( Quote
sleepingbyday Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 trochę rozliczeń. przelałam 50 zł p. Ewie. szarotka, nie widze twoich wpłat. ostatnia zaksięgowana - za sierpień. trzeba to w końcu wyjaśnić. Awit - ostatnią twoją wpłatę mam za październik. kkassir - za listopad. yumanji wpłaciła 30zł, zostaje zaległości za 5 miesięcy. rozumiem, ze powoli będziesz wyrównywać? będę wdzięczna, oczywiście w imieniu rurka :-) AnnaA wpłaciła do IV włącznie. niestety z tego idą wpłaty bieżące. Ania moze sobie tego nie zyczyć. proszę, wyjaśnijmy wszystkie sprawy finansowe, ok? Quote
katarzyna09 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dyszka zaraz pójdzie ode mnie dla Rurka;) Quote
Kociabanda2 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 podaję za ewu: Przesyłajcie proszę UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] Quote
Recommended Posts