sleepingbyday Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 idziemy na łatwiznę jako gatunek, nic nowego. z jednej strony rozumiem, że człowiek nie chce kłopotu, tylko pieska. z drugiej - przyjmuje do rodziny żywa istotę, to jak się spodziewa, że żaden kłopot nigdy nie zaistnieje? kłopot to nie tragedia. musze chodzić z suką na wyciskanie gruczołów. kłopot? kłopot. i co z tego? kto z nas nie sprawia kłopotów, jest idealny? wyjątkowo podwójnie życzę twojemu tymczasowi domu :-). co to za psiak, ma wątek? Quote
toyota Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kkasiiiar zaoferowała się jako DT dla Tosika: http://www.dogomania.pl/threads/215334-Lama-i-Tosik-dwa-CUDNE-MINI-KUDLATKI-szukaja-kochajacych-domow. Z tego co zrozumiałam, już jest dla niego DS -pod koniec października. Jeszcze chyba jest w kolejce do DT u kkasiiiar drugi psiak. Quote
kkasiiiar Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Tosik ma zapewniony DS pod koniec pazdziernika- no chyba ze sie ludzie wycofaja wiadomo jak to bywa... On ladny psiak bo wizycie u fryzjera i wykastrowaniu mysle ze migiem znajdzie swoja rodzine tym bardziej ze rozmawialam z wolontariuszkom ze schroniska w Brodnicy i mowila ze to przytulanka nie sprawiajaca problemow wiec latwo bedzie :) Jesli chodzi o drugiego to jest Dropsik http://www.dogomania.pl/threads/213575-Wielka-AKCJA-%C5%81TOnZ-PSY-KOTY-i-INNE-URATOWANE.-Teraz-potrzebne-domy-i-og%C5%82oszenia!, Dropsik maly w troszke w typie pudla wiec tez powinnien szybko znalesc dom, pokazywalam zdjecia mojej kuzynce(Dropsa) i wstepnie tez jest zainteresowana-ale reki tez nie dam obciac, wiec wszytsko na to wskazuje ze beda to szybkie DT :) Quote
sleepingbyday Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 łądny psiak, faktycznie. co do domów, które mogą wziąć psa za miesiąc, dwa, powiem szczerze, jestem sceptycznie nastawiona względem powodzenia, bo najczęściej rzecz się rozmywała w czasie i nie dochodziła do skutku. oczywiście nie chcę siać defetyzmu ;-) Quote
kkasiiiar Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej ;) kurcze jakas wiara jednak w ludzi mi pozostala chociasz mozna sie niezle przejechac...czas pokaze :) o Rurku bede pamietac!!! Quote
sleepingbyday Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 tak nas podnieciłaś, że nie masz pojęcia :evil_lol:. słuchajcie, wciąz szukam chwilowego tymczasu dla mojego tymczasa. nie mam co z nim zrobić na delegację. musze go gdzies umieścić od 4 do 13 października. dramat, po prostu nie ma dla niego miejsca, kurka wodna, już jestem w totalnej panice! to nie jest tak, ze nie wyjade, bo musze wyjechać, i co za drzwi mam go wystawić czy jak? cholera :-( Quote
kkasiiiar Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 podniecanie jest fajne ;) jakies zainteresowanie Twoim tymczasem? Quote
kkasiiiar Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Przyszlam z wiadomosciami ;) Jeden tymczasowicz mi odpadl bo juz znalazl dom :) Teraz jeszcze tylko Tosik ;) Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 gratulacje dla psiaka! a pokazywałaś mężowi rurka? przypadł do serca? Quote
kkasiiiar Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Maz nie ma nic do gadania ;) Ja wybieram znosze do domu a Jemu pozostaje zaakceptowanie i pokochanie przybusza ;) Rurka widzial i mowil ze smieszny ;) Quote
toyota Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='kkasiiiar']Maz nie ma nic do gadania ;) Ja wybieram znosze do domu a Jemu pozostaje zaakceptowanie i pokochanie przybusza ;)[/QUOTE] To tak jak u mnie ;). Quote
sleepingbyday Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 czekaj, czekaj, on kiedys weźmie odwet... i zacznie hodować pająki, skorpiony i węże ;-) Quote
kkasiiiar Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 nie nie on nie z takich;) prędzej mi jakieś wraki pościąga i zagraci ogród bawiąc się w mechanika :D Quote
katarzyna09 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Rureczku,nie było mnie dłuzszy czas na dogo,przybiegłam się przywitać...;) Wysłałam skromniutką dyszkę dla psinki. Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 ja też dopiero za kilka dni będe mogła na spokojnie, na dłużej zajać się sprawami rurka - osttanie tygodnie pracowalam po 15 godz dziennie i teraz , choc koniec takiego maks szczytu, to będe miała też sporo pracy - ale nieco mniej. Quote
Szarotka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Wybacz Rurku, ze ci wisze dekl., ale jak wejde na konto( a mam nowe), to wplace. Quote
sleepingbyday Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 zaczynam się dopeiro ogarniać życiowo po masakrycznej delegacji. powinnam wam niedlugo wstawić skan rozliczenia od weta, za szczepienia, kastracje etc. jedziemy mniej więcej na zerze, nie licząc minusów na karmie, ale dajcie mi jeszcze czas, aż ogarnę te rozliczenia, mam przez ten ostatni sajgon zaległości w pracy w innych pilnych obowiązkach. jakby sie ktoś zastanawiał, czy pracuję w baku -to sprostuję, ze nie, ja pracuje państwowo. i zasuwamy jak z duracellami w tylkach... ku chwale ojczyzny :-) Quote
Kociabanda2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Cierpliwie czekamy :) Ja zwłaszcza na wieści od Rurka. Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wczoraj rozmawiałam z pania ewa, ale o finansach, o rurku nic nie mówiła, więc pewnie bez zmian. będziemy się widzieć w poniedziałek, to pogadamy bardziej. ja tam przyznaję, ze cicho, ale mocno licze na dom dla niego. kkasiiiar zaszczepiłaś nadzieję! Quote
kkasiiiar Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jestem jestem i caly czas pamietam o Rureczku narazie wyjezdzam wracam w poniedzielek pozniej 29 pazdziernika do kojca na tymczas zjawiaja sie u mnie Aza i Grafit..jak wszystko poukladam to sie odedzwe :) Mysle ze tak na poczatku listopada dam znac :) Quote
Szarotka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Mam nadzieje, ze moja deklaracja doszla?? Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 nie wiem jeszcze, bo niestety myślałam, ze nie będę mieć młyna. a mam. wszystko się opóźnia. Quote
Szarotka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 sleepingbyday napisał(a):nie wiem jeszcze, bo niestety myślałam, ze nie będę mieć młyna. a mam. wszystko się opóźnia. Powinna dojsc, bo inni dostali :):) Quote
Recommended Posts