Natalisko Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Biedne cudenka. Zeby tylko nie skonczyly jak ich starsze rodzenstwo. Quote
margaret Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 marta -szacun przede wszystkim gratuluję że doprowadziłaś sprawę odlowienia do finiszu, ja już nie obstawiałam a ty uparciuch jednak jesteś:) śliczne te maluchy tylko co teraz z nimi? Quote
martaipieski Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 właściwie to nie tak do konca moja zasługa) dzwoniła do mnie Pani z tej wioski zeby złapac te suczke pozniej dzwoniła Pani sołtys i wreszcie Pani sołtys była w gminie i chyba dzieki temu zamieszaniu wreszcie sie udało:) ale nie powiem ja tez troszke marudziłam:D zeby wreszcie ja złapać juz nawet dawałam namiary na weta ktory tania ja odłowi:) Quote
Angelika8 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Gratulacje!Wielki wyczyn. Cudowne maluchy,mają malutkie uszka,moja ma wielgachne. Mam nadzieję,że będą miały więcej szczęścia i zdrowia. Quote
karina1002 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 martaipieski napisał(a):roznica taka ze tym razem do schroniska trafiły wszytki, 7krasnali i mama No, i to jest świetna wiadomość :loveu: Bardzo się cieszę, że się udało złapać mamuśkę. A szczeniaki miła ... po raz ostatni :evil_lol:. Quote
martaipieski Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 hop hop!! dzis dzwoniłam do schroniska szczeniaki odpukac maja sie dobzre a mama to fajna sunia Quote
Natalisko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Marta , czy wzgledem zdrowia szczeniat nic sie nie zmienilo ? I w jakim moga byc wieku ? Quote
martaipieski Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 no raczej nie:) szczeniaki maja chyba miesiac z hakiem Quote
martaipieski Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 bardzo prosze o pomoc w ogłaszaniu maluchów Quote
martaipieski Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 http://tablica.pl/oferta/7-szczeniat-bernardynowato-owczarkowatych-ID5Rq9.html Quote
farmerka63 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Niewiele możemy zrobić.... oprócz tych ogłoszeń :( Quote
PaulinaT Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Kurcze kurcze, żeby tylko wszyscy zdrowi byli.... Quote
martaipieski Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 wczoraj dzwoniła do schroniska wszytko ok :) Quote
martaipieski Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 i cisza a ja mam kolejne maluch tym raze takie mikro: http://www.dogomania.pl/threads/206089-2-mikro-szczeniaki-do-adopcji-Trzcianka Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 kto pokocha szczeniaka, ja miałam 2 tel od zainteresowanych ale trzeba to spr Quote
LidkaWejman Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Mogłabyś zrobić jakąś fotkę dokładniejszą tego białego? To jest suczka czy piesek? Moi znajomi są w moim psie zakochani i noszą się z zamiarem kupna psiaczka,ale trochę ich przeraża cena....Ja mam mastifa pirenejskiego, oni też szukają jakiegoś większego psiaczka, to podesłałabym im fotki. A ten biały troszkę podobny do mojego....Na ds się nadają wcześniej mieli wilczura, dom- ogród,żadnych łańcuchów czy kojców 2-3m...Normalna rodzinka ze zdrowym podejściem do zwierzaków...Zresztą jakby się zdecydowali to i tak zrobisz im wizytę to się sama przekonasz.. Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.[/FONT] ...i ja przyłączam się do tych życzeń! Quote
martaipieski Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Lidka- jak bede w schronisku a mam do niego 60km w jedną strone to zrobie im wszytkim mase zdjęc a białemu w szczególności :D poprzedni miot był niemal identyczny, tylko nie było czarnych i białego, a te brazowe to wygladaja identycznie jak szczeniaki z poprzedniego miotu, zdjecia matki sa tatusiów nie znamy , dodam jeszcze ze psiaki beda dosc duze, gdzies wczesniej sa zdjecia podrosnietej suni z poprzedniego mioty wyglada jak bernardynka, a biały maluch jest kudłaty wiec moze byc jak ala mastif pirenejski Quote
LidkaWejman Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 już podesłałam linka znajomym i się prawie rozpłynęli w zachwytach...po czym oznajmili,że kupili na Sielance(!!!!) sznaucera miniaturkę, więc na razie zawieszają akcję z psami. Choć jeszcze niedawno mówili,że tylko im jeszcze dużego psa brakuje... Ale chyba ich temat przerósł....ale pieski są naprawdę cudaśne i na pewno znajdą szybko domki. Kate i Bea Bono miały ostatnio dwie panienki w rozmiarze xxl, może napisz do nich czy nie zostały im chętne domki na takie duże miśki... Quote
farmerka63 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 .... na Sielance.... :(:(:( Lidko - mam nadzieję, że uświadomiłaś znajomych do czego przyłożyli rączki :( Quote
Jaro Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR] [COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR] [COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL] [COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] Quote
LidkaWejman Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='farmerka63'].... na Sielance.... :(:(:( Lidko - mam nadzieję, że uświadomiłaś znajomych do czego przyłożyli rączki :([/QUOTE] sklęłam i wyjaśniłam, ale Oni i tak zadowoleni....Sprzedawca miły, a piesek grzeczny, nauczony żyć w domku itd.... no i za 350 czy 400zł....więc cena też przystępna....- dla nich rachunek jest prosty..... I to wykształceni ludzie....ech... ciężkie słowa się cisną na usta.... Quote
margaret Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 a dalej ciągnąć offtopa -dla Wielkopolan wydarzenie na FB [URL="http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=198764590160444"][COLOR=#4444ff]http://www.facebook.com/#!/event.php...98764590160444[/COLOR][/URL] Quote
Recommended Posts