zuziaM Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Byc moze, ze w przyszlym tygodniu juz bedzie jakies miejsce, bo dziewczyny planuja jedna sunie zabrac. Ale to napisze, jak juz bedzie cos wiadomo. Quote
Equus Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 miejsce jest ale funduszy brak... więc chyba szansa Filutka przejdzie koło nosa :( Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 nie mogę się patrzeć na tego szkraba...jednorazowo, i mało ale liczy się każdy grosik..poproszę nr konta 20 zł przeleję... Quote
Energy Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Equus']miejsce jest ale funduszy brak... więc chyba szansa Filutka przejdzie koło nosa :([/QUOTE] Obawiam się, że masz rację:-( [quote name='Shania']nie mogę się patrzeć na tego szkraba...jednorazowo, i mało ale liczy się każdy grosik..poproszę nr konta 20 zł przeleję...[/QUOTE] Bardzo dziękuję:loveu:ale na konto poczekaj proszę, bo będziemy zbierać jak będą deklaracje, które pokryją hotel:shake: Quote
Energy Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']musimy mu pomóc koniecznie[/QUOTE] Ale ja już nie wiem kogo prosić:-(a bardzo bym chciała, bo wiem, że dobra adopcja ze schronu takiego psiaka to jak wygrana w totka:shake: Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 słuchaj jak wygląda sytuacja??napisz mi czarno na białym...gdzie on jeste teraz i jak sytuacja finansowa wygląda Quote
Energy Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']słuchaj jak wygląda sytuacja??napisz mi czarno na białym...gdzie on jeste teraz i jak sytuacja finansowa wygląda[/QUOTE] No jest w 1 poście i w tytule, ale uprzejmie proszę:p Deklaracje stałe: Poker 20 zł Equus 10 zł Javena 5 zł Energy 20 zł; Havanka 5 zł - pół roku Roland_De 10 zł Deklaracje jednorazowe: Shania 20 zł Tak jak w tytule stałych deklaracji brakuje 230 zł bo hotel u ZuziM to koszt 300 zł:shake: A jest w schronie w Łodzi. Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dziękuję.. czyli jest 90 zł..na początek..z deklaracji..dawajcie go do hotelu, będziemy zbierac..prosić, błagać...nazbiera się zobaczysz Quote
Energy Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Shania ja od miesiąca proszę i zobacz z jakim skutkiem:shake: Quote
Equus Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']nazbiera się zobaczysz[/QUOTE] a jak nie to co wtedy zrobimy? poza tym zuziM trzeba jak rozumiem zapłacić od razu a my nie mamy takiej kasy (jeszcze mi się trafiły te szczyle i ich mamusia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196576-Trzymiesi%C4%99czne-pieski-pilnie-szukaj%C4%85-domu[/URL] pod nosem i jak zobaczyłam ich brzuchy to mi wypadło 42zł na tabletki na robale a jutro jeszcze muszę kupić żarcie dla suki z moich działek, bo pan stróż zagroził, że jak nie damy to ją z domu na zimę wywali (no i nikt z działek nie da... to ja muszę - zwłaszcza że to matka mojej Larysy :( ) Rewelacja! Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 muszę wziąć kody do przelewów bo mi się skończyły i przeleję....a jak on w schronisku się zachowuje??masz cały czas kontakt? nazbieramy, zobaczysz....dołoże jeszcze dwie dychy... Wpłacę 40 jak tylko będę mogła iść do banku Quote
ciapuś Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Z mojego bazarku jest dla niego ponad 100zł a jeszcze troszkę rzeczy jest do sprzedania wiec zapraszam [url]http://www.dogomania.pl/threads/196755-CO%C5%9A-DLA-PIWOSZY-smycze-obro%C5%BCe-paski-i-.........-na-psy-z-%C5%81odzi-do-30.11[/url] Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 no więc własnie...trzeba tu wnieść jak widzę optymizm:):) Hop Filutek...matko, co za imię:):) Może bazarek imienny dla niunia??? Sorki:oops::oops: Quote
Equus Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']a jak on w schronisku się zachowuje??masz cały czas kontakt?[/QUOTE] dziewczyny pisały, ze broni budy i tylko jedna wolontariuszka może go od niej odczepić Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 to natychmiast hotelik potrzebny....a to łobuziak.. Quote
Equus Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 optymizm jak najbardziej się przyda:loveu: ale nie zapominajmy też o odrobinie realizmu... :razz: Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dziękujemy bardzo...potrzebny grosik, jak pusta kieszeń to poprosimy o obecnośc i podnoszenie:) dziękujemy:) Ależ ja jestem realistką, dlatego pisze..NAZBIERAMY...HOTELIKU SZYKUJ SIĘ!!! Quote
gazzy Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Pusta kieszeń, pusta, ale może coś wyskrobię :) Quote
ewatonieja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 wydaje mi się, że przy większym zaangażowaniu łódzkich wolontariuszy można by Filutka zsocjalizować w końcu to nie jakas bestia tylko wsytraszony psiak ważący z 13-15 kg jeśli potrzeba konsultacji, porady to 10 grudnia dziewczyny od amstaffów organizują spotkanie z szkoleniowcem, który trenuje wyadoptowane asty Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 tylko widzisz., z psem przydałoby się pracowac codziennie..a nie wiem czy tam jest ktoś codziennie, i najlepiej jedna osoba.. Quote
malawaszka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='ewatonieja']wydaje mi się, że przy większym zaangażowaniu łódzkich wolontariuszy można by Filutka zsocjalizować w końcu to nie jakas bestia tylko wsytraszony psiak ważący z 13-15 kg jeśli potrzeba konsultacji, porady to 10 grudnia dziewczyny od amstaffów organizują spotkanie z szkoleniowcem, który trenuje wyadoptowane asty[/QUOTE] eeee ja bym mu max 8 kg dała Quote
Isadora7 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jestem na zaproszenie Javeny, ale poczytam w nocy teraz pisze artykuły do gazety. Quote
Recommended Posts