Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Equus']miejsce jest ale funduszy brak... więc chyba szansa Filutka przejdzie koło nosa :([/QUOTE]

Obawiam się, że masz rację:-(

[quote name='Shania']nie mogę się patrzeć na tego szkraba...jednorazowo, i mało ale liczy się każdy grosik..poproszę nr konta 20 zł przeleję...[/QUOTE]

Bardzo dziękuję:loveu:ale na konto poczekaj proszę, bo będziemy zbierać jak będą deklaracje, które pokryją hotel:shake:

Posted

[quote name='Shania']musimy mu pomóc koniecznie[/QUOTE]

Ale ja już nie wiem kogo prosić:-(a bardzo bym chciała, bo wiem, że dobra adopcja ze schronu takiego psiaka to jak wygrana w totka:shake:

Posted

[quote name='Shania']słuchaj jak wygląda sytuacja??napisz mi czarno na białym...gdzie on jeste teraz i jak sytuacja finansowa wygląda[/QUOTE]

No jest w 1 poście i w tytule, ale uprzejmie proszę:p

Deklaracje stałe:
Poker 20 zł
Equus 10 zł
Javena 5 zł
Energy 20 zł;
Havanka 5 zł - pół roku
Roland_De 10 zł

Deklaracje jednorazowe:
Shania 20 zł

Tak jak w tytule stałych deklaracji brakuje 230 zł bo hotel u ZuziM to koszt 300 zł:shake:
A jest w schronie w Łodzi.

Posted

[quote name='Shania']nazbiera się zobaczysz[/QUOTE]
a jak nie to co wtedy zrobimy? poza tym zuziM trzeba jak rozumiem zapłacić od razu a my nie mamy takiej kasy (jeszcze mi się trafiły te szczyle i ich mamusia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196576-Trzymiesi%C4%99czne-pieski-pilnie-szukaj%C4%85-domu[/URL] pod nosem i jak zobaczyłam ich brzuchy to mi wypadło 42zł na tabletki na robale a jutro jeszcze muszę kupić żarcie dla suki z moich działek, bo pan stróż zagroził, że jak nie damy to ją z domu na zimę wywali (no i nikt z działek nie da... to ja muszę - zwłaszcza że to matka mojej Larysy :( ) Rewelacja!

Posted

muszę wziąć kody do przelewów bo mi się skończyły i przeleję....a jak on w schronisku się zachowuje??masz cały czas kontakt?
nazbieramy, zobaczysz....dołoże jeszcze dwie dychy...
Wpłacę 40 jak tylko będę mogła iść do banku

Posted

Z mojego bazarku jest dla niego ponad 100zł a jeszcze troszkę rzeczy jest do sprzedania wiec zapraszam

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196755-CO%C5%9A-DLA-PIWOSZY-smycze-obro%C5%BCe-paski-i-.........-na-psy-z-%C5%81odzi-do-30.11[/url]

Posted

[quote name='Shania']a jak on w schronisku się zachowuje??masz cały czas kontakt?[/QUOTE]
dziewczyny pisały, ze broni budy i tylko jedna wolontariuszka może go od niej odczepić

Posted

dziękujemy bardzo...potrzebny grosik, jak pusta kieszeń to poprosimy o obecnośc i podnoszenie:)
dziękujemy:)
Ależ ja jestem realistką, dlatego pisze..NAZBIERAMY...HOTELIKU SZYKUJ SIĘ!!!

Posted

wydaje mi się, że przy większym zaangażowaniu łódzkich wolontariuszy można by Filutka zsocjalizować w końcu to nie jakas bestia tylko wsytraszony psiak ważący z 13-15 kg
jeśli potrzeba konsultacji, porady to 10 grudnia dziewczyny od amstaffów organizują spotkanie z szkoleniowcem, który trenuje wyadoptowane asty

Posted

[quote name='ewatonieja']wydaje mi się, że przy większym zaangażowaniu łódzkich wolontariuszy można by Filutka zsocjalizować w końcu to nie jakas bestia tylko wsytraszony psiak ważący z 13-15 kg
jeśli potrzeba konsultacji, porady to 10 grudnia dziewczyny od amstaffów organizują spotkanie z szkoleniowcem, który trenuje wyadoptowane asty[/QUOTE]

eeee ja bym mu max 8 kg dała