Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK... wiem juz, ze miejsce na 100 % od 5 grudnia.
Jak bedzie wczesniej ( jesli ktorys z hotelowiczow pojdzie do domku, a jest na to duza szansa dla przynajmniej jednego ), to zaraz napisze.
Szkoda, ze maluch jest na tym lancuchu.
Teraz wlasnie przyjechal do mnie na 2 tygodnie tez taki agresorek.
Na wszystkich warczy i szczeka, do psow rowniez.
Dzien posiedzial w kojcu, dostal jesc i pare smakolykow i juz ogonkiem do mnie macha ......
Byl wiec juz na dwoch spacerach .... Smycz zapinalam z sercem na gardle, ale nic sie nie dzialo .....
Okazal sie fajnym psiakiem.

Posted

ciapuś napisał(a):
Właśnie robię bazarek więc jeśli jest szansa że pies opuści schronisko ,mogę bazarek zrobić na dwa cele

Ciapuś bardzo dziękuję, nie wiem czy jest szansa, bo nie mamy deklaracji:shake:jest dla niego miejsce...

Posted

Energy napisał(a):
Ciapuś bardzo dziękuję, nie wiem czy jest szansa, bo nie mamy deklaracji:shake:jest dla niego miejsce...

Szansa jest zawsze ,już zaczęło się coś dziać a to bardzo ważne.Pieniądze jakoś się nazbiera nie on pierwszy i nie ostatni w takiej sytuacji i zawsze się udaje.Trzymam tylko kciuki aby opuścił schronisko jak najszybciej

Posted

Equus napisał(a):
no dobra to ja zacznę - niestety nie dam rady więcej niż 10zł :(

Bardzo dziękuję Equus:loveu:
Czyli mamy już dwie deklaracje:multi:wczoraj swoją potwierdziła Poker:loveu:
Poker napisał(a):

W razie czego zwolniło mi się 20 zł z opłaty na hotelik żuczka ,który pojechał do DS, więc taką kwotą mogę wspomóc.

Pytałam, bo to wpis sprzed trzech tygodni, ale jest aktualny i to stała deklaracja:lol:
Bardzo dziękuję Poker:loveu:

Czyli są już trzy...

Poker 20 zł:loveu:
Equus 10 zł:loveu:
Energy 20 zł;)

Mamy 50 złotych deklaracji, brakuje nam 250:-(

bardzo prosimy o pomoc!!!

Posted

Niestety ja nie dam rady dać deklaracji, ale przeczytałam opisy pieska, zobaczyłam zdjęcia, rozmawiałam z Energy i myślę, że zachowanie psa można wyjaśnić w dwojaki sposób. Albo jest zagubiony, budę traktuje jak swój (jedyny) bezpiecznym azyl i dlatego jej ''broni'', albo był , jest i będzie charakterny i niedotykalski. Nie wiadomo jak jest naprawdę, bo pies nie jest zabierany na spacery. A przydałoby się tam pojechać, najwyżej założyć mu kaganiec i zobaczyć jak będzie się zachowywał...

Posted

Czy ktoś z osób bywających w schronie pamięta jaki był jego stosunek do ludzi kiedy jeszcze był w boksie??? Myślę, że to choć troszkę przybliży jego charakter:cool3:

Posted

Witam cioteczki! Podobno w piątek rano łobuziak urwał się z łańcucha i swobodnie biegał po części schroniska (w pobliżu swojej budy), nie zaczepiał innych psów. Opowiedziała mi o tym jedna z wolontariuszek (jego ulubiona), która przyszła wcześnie rano i zastała go już biegającego. Podobno bez problemu przyszedł na zawołanie, dał się złapać i zapiąć do budy. Może spróbujemy potrenować odpinanie od budy przez zaufaną jego osobę i spacer z inną :)

Posted

Tak przypuszczałam (zresztą jak prawie każdy), ze po odpięciu z łańcucha to będzie inny psiak. A czy ta wolontariuszka, która psiak lubi nie ma możliwości poświęcić mu więcej czasu?

Posted

a nie da sie go przeniesc z powrotem do kojca z malymi psami zeby na lancuchu nie byl? szkoda ze on znow przy budzie wtedy gdy sie zerwal mogli go komus na spacer do wyprowadzenia dac

Posted

Minia7 proszę spróbuj go wyprowadzić na spacer, jestem przekonana, że to będzie całkiem inny psiak poza schronem...
Bardzo proszę o deklaracje dla niego, odepnijmy go z łańcucha na zawsze...

Posted

dziekuje za zaproszenie . w tym miesiacu niestety nie moge nic pomoc ......:(
czy on jest na FB ? tam duzo ludzi pomaga . trzeba wyjsc poza dogo tu wszyscy finansowo wykonczeni :(