Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze Olga jak Ci się udało złapać Puszka tak od przodu w miejscu stojącego??? Ja się dziś nagimnastykowałam żeby jakieś w miarę zdjęcie zrobić, gdzie pysio będzie widać a i tak mi nie wyszło...
No nic potem jak się uda to będą zdjęcia i jeśli się da to filmik może będzie... ( jak będę umiała );)

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O przepraszam zdjecia robiło trzy osoby, Puszek wybiegany to Puszek szczęsliwy, mój syn nie mógł nadążyc za tym zwariowanym kudłaczem! a on podobno drut w nodze ma!:crazyeye: znaczy Pusio......

Posted

Puszek to szczeście na czterech lapach!zawsze usmiechniety i gotowy do rajdu! a ta kita to nigdy sie nie męczy.A wogóle to bardzo lubi mlodzież i to ze wzajemnością.

Posted

Ja od września będę co 2 tyg w Wawie, więc może uda mi się Puszka i nie tylko Puszka odwiedzać, ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby, bo psiaki znajdą domki :loveu:

Posted

Zgadzam sie Agu z Tobą - po przeczytaniu całego wątku o Czarusiu. Wierzę, że dziewczyna ma dobre chęci i chce pomóc - ale nie wiem co z tego wyniknie. Zupełnie np. nie potrafię sobie wyobrazic jak jeździ z Czarusiem pociągiem i to - nie raz, a systematycznie. Poza tym - skoro nie ma pieniedzy zeby zadzwonić do p. Janusza - to jak kupi np. pieluchy, leki a moze łapki trzeba Czarusiowi masować - kiedy znajdzie na to czas i siły? No - zobaczymy. Trzeba dobrze sie zastanowić, zeby Czaruś za tydzień nie wracał !!!

Posted

pucka69 napisał(a):
Zgadzam sie Agu z Tobą - po przeczytaniu całego wątku o Czarusiu. Wierzę, że dziewczyna ma dobre chęci i chce pomóc - ale nie wiem co z tego wyniknie. Zupełnie np. nie potrafię sobie wyobrazic jak jeździ z Czarusiem pociągiem i to - nie raz, a systematycznie. Poza tym - skoro nie ma pieniedzy zeby zadzwonić do p. Janusza - to jak kupi np. pieluchy, leki a moze łapki trzeba Czarusiowi masować - kiedy znajdzie na to czas i siły? No - zobaczymy. Trzeba dobrze sie zastanowić, zeby Czaruś za tydzień nie wracał !!!

Ciotka pucka wróciła z wczasowania :lol:

Dokładnie, nie możemy sobie pozwolić na adopcję, która wzbudza nasze dośc duże wątpliwości. Nigdy nie ma się 100% pewności, ale....skoro jeszcze przed adopcją jest tyle "znaków zapytania"...to trzeba być czujnym. Nie wyobrażam sobie poprostu, żeby Czaruś za miesiąc w depresji wracał do nas....albo co gorzej............................

Posted

Rita dojechała szczęsliwie :)

Dzisiejszą noc jeszcze spędzi w boksie szpitalnym, żeby jej nie stresowac pobytem na recepcji ...

Lekarze określają stan ogólny jako niezły, jutro dopiero konkretniejsze badania...i na czczo badania krwi...

jutro więcej zdjęc...i więcej informacji...:)

Napewno szukamy domku.....bo u Rity nie ma zagrożenia życia...(przynajmniej tak to narazie wygląda..tfu, tfu...odpukać)....

Posted

Ajjjj, jakie to wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: Jak dobrze ją tam widzieć!!! Wspaniale, ze już w dobrych, troskliwych rękach :lol: Trzeba brać się do roboty i szukać domu!!!

Posted

Słodka kruszyna!!! dziękuję wam dziewczyny z całego serca.:klacz: :lilangel: :iloveyou: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Już dawno chciałam jej pomóc. Były jej foty w gazecie i nie zadzwonił nikt.