Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Skarby moje ukochane...Ciocteczka shantara dzisiaj Wam dziubasy wycałowała :loveu:

No, Aga ja tak do końca to nie wiem kto kogo wycałował. Bo o ile Czarusia to ja, to z Puszkiem sprawa trudniejsza, bo lizał jak najęty i po rękach i po twarzy...:lol:

Posted

martik b napisał(a):

Ależ jesteśmy cudne psinki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Domki pilnie potrzebne:cool3:

przystojnych facetów można spotkać w tej Warszawie :evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
przystojnych facetów można spotkać w tej Warszawie :evil_lol:

No a jak..baaaardzo przystojnych:loveu: ..tak się składa, że mam jednego takiego przystojniaka w domciu właśnie z tej W-wy..polecam wszystkim gorąco:cool3: ..najlepszy mój wybór..nawet mój facio nie jest aż tak trafnym wyborem:evil_lol:
..nikt się nie zawiedzie jak sprawi sobie takiego Pychola do domu..więc nie czekać i brać Przystojniaków;) !!!

Posted

Puszku ...i snoffu nie będzie nowego domku...rozmyślił się :(... a FIGA właśnie, że będzie i nie taki....a co....będzie taki, że fju fju....jeszcze chwilka :)...dobranoc przystojniaku :) mam nadzieję, że Ciocia Olga wycałowała Ciebie i Czarusia...ode mnie ;)....

Posted

Olga132 napisał(a):
rozmyślili się ??? ich strata....a mogli mieć psie serduszko, które ma w sobie tyyyyyleeee miłości . Nic to....na pewno ktoś go jeszcze zechce !

to nawet nie ulega wątpliwości...znajdzie Kochany dom...który oszaleje na jego punkcie :)