Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Pan Mateusz Janda tez zostal odznaczony tym medalem, ale nie robi sobie reklamy na dogomanii.

Robia to za niego inni:razz: prawda?

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Pan Mateusz Janda tez zostal odznaczony tym medalem, ale nie robi sobie reklamy na dogomanii.

Sluchaj nie prownuj p.Janusza do p.Jandy, bo to tak jakbys porownywala Mercedesa klasy S do malucha:shake:

Posted

[quote name='oktawia6']Cytat:
Napisał(a) kacha_wawa
Mam taki niecny plan, żeby Go ojcu zaproponować, szuka szczeniaka owczarka podhalańskiego (bo już ma dorosłą sunię tej rasy i to jest Jego najważniejsze dziecko:lol: ), jeszcze nie wie, że chcę mu plany pokrzyżować ;-)
Maleńka róznica czy weźmie szczeniaczka owczarka podhalańskiego, czy 5 letniego ON-ka, przecież to też prawie dziecko ;-)

To nie jest maleńka różnica:shake: Twój tata bierze odpowiedzialność i pełną świadomość za naprawienie jego zwichrowanej psychiki-Olaf nie miał kontaktu z ludźmi-ze światem zewnętrznym, potrzebne jest wsparcie dobrego behaviorysty-dobrego. Jest jak pies z laboratorium tylko bez fizycznego okaleczenia ale z okaleczoną psychiką-to poważna decyzja-musi być podjęta świadomie i z przekonaniem.

Oktawio, nie rób ze mnie idiotki, codziennie u Olafa będę, mój ojciec też pozna tego psa, to nie jest tak, ze go nagle zaskocze.
To jest kwestia pogadania z moim ojcem, a zapewniam, ze moj ojciec jest panem po 50-tce, miał już nie jednego psa i ufam MU.
Poza tym cały czas będę szukać Olafowi domu, nie trafi w pierwsze, lepsze ręce.

Posted

ja to się tylko obawiam tego, że p. Orzechowski podpadł wszystkim (straży miejskiej,sdz, Um, Paluchowi itd). A teraz na wątku, którego celem ma być znalezienie domów dla psiakow, zalęgną się fani p. Jandy. W takim razie spadam z tego wątku :shake:

Posted

Aligator napisał(a):
ja to się tylko obawiam tego, że p. Orzechowski podpadł wszystkim (straży miejskiej,sdz, Um, Paluchowi itd). A teraz na wątku, którego celem ma być znalezienie domów dla psiakow, zalęgną się fani p. Jandy. W takim razie spadam z tego wątku :shake:

Powodzenia Ci życzę...

Posted

kacha_wawa napisał(a):
ARKO, pan Janusz sam to sobie napisał, ja też tak mogłabym napisać

to sobie wymysliłaś.....:evil_lol:
przepraszam bo może o tej godzinie już nie wolno mi się śmiać? :crazyeye: w moim stanie?:cool3:

Kacha jesteś tak wulgarną i bezzczelną osobą bez konstruktywnych wypowiedzi, że wybacz, iż czytałam tylko Twój mizerny monolog nie odpowiadająć...(trudno mi w tym stanie łapać taki niski poziom Twoich wypowiedzi). Przychodzisz tutaj bo chyba mało poklasku na twoim wątku i zaczynasz bruździć ...dla zabawy? wtrącasz się w moje prywatne życie, które zupełnie nie powinno Cię obchodzić...(świadczy to tylko o Twojej kulturze osobistej więc w sumie nie mam zbyt wielkich wymagań), obrażasz mnie jak możesz, wytykasz jakieś rzeczy usprawiedliwiając swoje nic nierobienie...itd Potem piszesz, żeby się nie kłocić bo to na szkodę zwierzętom (jak na to wpadłaś?) ....ja się z Tobą licytować nie będę (powtarzam to już z innego wątku bo ja się nie bawię w przedszkolne zabawy kto ma więcej zabawek).......

kacha grzecznie Cię wypraszam z tego wątku bo on służy jak zauważył Aligator znalezieniu domków dla zwierząt z Psiego Losu ....tak jak to sama wczoraj napisałaś...chcesz oczerniać Pana Janusza to załóż sobie osobny wątek...:)

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Arko, tej kobiecie już odebrano prawo do psa :)

:roll: Ile Ty masz lat i gdzie pracujesz? Odebrano prawo do psa CZASOWO!!

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Wyrzucony kot!
Środa 19.07.2006 r. - godz. 22.57

Badanie RTG wykazało, że kot złamanie kończyny miednicznej lewej w obrębie stawu skokowego, obustronne złamania kości śródręcza, rozległe pęknięcie podniebienia twardego. Aktualnie stabilizowane są funkcje życiowe zwierzaka. Lekarze "Psiego Losu" starają się wyprowadzić kota ze wstrząsu. W imieniu tego zwierzaka dziekujemy funkcjonariuszom policji za powiadomienie naszego pogotowia. Umożliwiło to zorganizowanie natychmiastowej akcji ratunkowej.

Wyrzucony z V piętra
Środa 19.07.2006 r. - godz. 22.25

W dniu dzisiejszym o godz. 21.41 Pogotowie Ratunkowe dla Zwierząt "Psi Los" otrzymało informację od funkcjonariuszy policji, że na ul. Tyszkiewicza 14 (Centrum) z piątego piętra zostal wyrzucony kot. Natychmiast wysłano karetkę Psiego Losu. O godz. 22.20 ranny kot był już w lecznicy Psi Los. Obecnie trwa akcja ratunkowa. O stanie zdrowia kota poinformujemy odrębnym komunikatem
-----------------------------------------------------------------------

Posted

Przepraszam, miałem nie wracać, ale przed chwilą coś sprawdziłem i musiałem wrócić :shake: w 2004 roku medal, a w zasadzie statuetkę otrzymała p. Piekarska, w 2005 r. dwaj weterynarze, w tym p. Orzechowski. Kacha, pisałaś, że tę nagrodę dostał p. Janda. Kiedy ? w 2007 r. ? w 2008 ? :shake:

Posted

Aga, już za chwilę się zamykam, bo to rzeczywiście wątek nie na temat pana Jandy, ale to jedno muszę skomentować.
[quote name='Aligator']Kacha, to wspaniała wiadomośc. Aw którym roku p. Janda otrzymał ten medal ? :evil_lol:
No właśnie, kiedy?
W 2004?
http://www.psy.pl/mojpies/?O=3843

W 2005?
http://www.psy.pl/mojpies/?O=3382

Czy w 2006?
http://www.psy.pl/mojpies/?O=4802

Chyba, że pani kacha_wawa jakieś inne odznaczenie miała na myśli, nieznane nam, maluczkim

Posted

[quote name='Aligator']Przepraszam, miałem nie wracać, ale przed chwilą coś sprawdziłem i musiałem wrócić :shake: w 2004 roku medal, a w zasadzie statuetkę otrzymała p. Piekarska, w 2005 r. dwaj weterynarze, w tym p. Orzechowski. Kacha, pisałaś, że tę nagrodę dostał :turn-l:p. Janda. Kiedy ? :turn-l:w 2007 r.:roflt: ? w 2008 ? :shake::roflt:

Cytat:
Napisał(a) Aga_Mazury
Na Dzień Dobry się przypominamy wszystkim

Fifa ok. 6 letnia sunia

Puszek ...łaciaty ok 3-4 lata

Wojtuś...uszasty

i Czaruś nasz z Wegrowa...czekający na wózek? na spacerek na własnych nóżkach?

przypominamy się :siara:

Posted

Aligator napisał(a):
Przepraszam, miałem nie wracać, ale przed chwilą coś sprawdziłem i musiałem wrócić :shake: w 2004 roku medal, a w zasadzie statuetkę otrzymała p. Piekarska, w 2005 r. dwaj weterynarze, w tym p. Orzechowski. Kacha, pisałaś, że tę nagrodę dostał p. Janda. Kiedy ? w 2007 r. ? w 2008 ? :shake:

:shake: Kacha juz medal dzis zrobila, o co Ci chodzi?:loveu:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
to sobie wymysliłaś.....:evil_lol:
przepraszam bo może o tej godzinie już nie wolno mi się śmiać? :crazyeye: w moim stanie?:cool3:

Kacha jesteś tak wulgarną i bezzczelną osobą bez konstruktywnych wypowiedzi, że wybacz, iż czytałam tylko Twój mizerny monolog nie odpowiadająć...(trudno mi w tym stanie łapać taki niski poziom Twoich wypowiedzi). Przychodzisz tutaj bo chyba mało poklasku na twoim wątku i zaczynasz bruździć ...dla zabawy? wtrącasz się w moje prywatne życie, które zupełnie nie powinno Cię obchodzić...(świadczy to tylko o Twojej kulturze osobistej więc w sumie nie mam zbyt wielkich wymagań), obrażasz mnie jak możesz, wytykasz jakieś rzeczy usprawiedliwiając swoje nic nierobienie...itd Potem piszesz, żeby się nie kłocić bo to na szkodę zwierzętom (jak na to wpadłaś?) ....ja się z Tobą licytować nie będę (powtarzam to już z innego wątku bo ja się nie bawię w przedszkolne zabawy kto ma więcej zabawek).......

kacha grzecznie Cię wypraszam z tego wątku bo on służy jak zauważył Aligator znalezieniu domków dla zwierząt z Psiego Losu ....tak jak to sama wczoraj napisałaś...chcesz oczerniać Pana Janusza to załóż sobie osobny wątek...:)

W jakim stanie???? W stanie konkretnej głupoty, to jestem w stanie zrozumieć.

Posted

Arko,
kacha twierdziła, że p. Janda też dostał taką nagrodę, co p. Orzechowski :shake: i nie wiem:
2004 - . Piekarska, 2005 - dwaj lekarze, 2006 - p. Orzechowski
Dlatego zapytałem kachę, w którym roku otrzymał tę nagrodę p. Janda :shake:
Wrócę na ten wątek aby szukać domków (sam niestety nie mogę mieć psiaków - kawalerka, niepracująca żona i trójka małych dzieci). Ale staram się pomóc. Aga ma rację, jak p. Janda i spółka chce oczerniać p. Orzechowskiego, to niech sobie założą inny wątek i robią co chcą. Już idę spać. Pa.

Posted

kacha_wawa napisał(a):

No pieknie!:angryy: kacha, czy Ty nie adoptowalas z rok temu psa z Palucha, 'nieudana' adopcja??

Posted

kacha_wawa napisał(a):

I właśnie teraz, dzięki pani kacha_wawa, poziom tej "rozmowy" sięgnął dna.
Niżej nie można jak sądzę, chociaż zapewne pani kacha_wawa jeszcze nie rozwinęła pełnego wachlarza swoich możliwości.

Posted

Dabrowka napisał(a):
I właśnie teraz, dzięki pani kacha_wawa, poziom tej "rozmowy" sięgnął dna.
Niżej nie można jak sądzę, chociaż zapewne pani kacha_wawa jeszcze nie rozwinęła pełnego wachlarza swoich możliwości.

Niech rozwija, to bedzie tylko z korzyscia dla Olafka...

Posted

Komuś chyba szkodzi:

Jesteś naszym:
58845 gościem.

Leon_r WEBDESIGN
[SIZE=-2]© 2006

Opieka nad stroną
- Jacek Lis

[SIZE=-2]© 2006

Imieniny: Danieli, Wawrzyńca i Wiktora

Idea Patrolu Interwencyjnego Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami w Polsce powstała 16 października 2005r i została podjęta przez Mateusza Jakuba Jandę.

Mateusz Janda - 2002 r ukończył kurs inspektora w Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami w Polsce. - 2004 został nominowany na funkcję starszego inspektora okręgu w Warszawie.

Zarząd Główny Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce powierzył Mateuszowi Jandzie funkcję prezesa Zarządu komisarycznego Okręgu w Warszawie, oraz uhonorował dyplomem za wzorowe wypełnianie obowiązków Starszego Inspektora Okręgowego, w gronie założycieli Stowarzyszenia znaleźli się prawnicy, ekonomiści, weterynarze oraz studenci.

Posted

[quote name='kacha_wawa']

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ona nie wie o czym mówi, mów dziecko mów...

kacha, no do rana ze smiechu nie usne, o nie!!

Boszeeee tragedia.