Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Dziś od Agatki dostałam wieści z przytuliska,że Wojtuś wyszedł z nią na spacer na smyczy, nastąpił wielki przełom:multi:[/QUOTE]

Wojtuś dla Agatki zrobi wszystko:lol:

Posted

Jaki śliczny ten Wojtuś, trochę podobny do mojego Misia, którego pożegnałam w październiku. Trzy tygodnie temu przygarnęłam już wspaniałego pieska z Dogo. Niestety na drugiego nie mogę sobie pozwolić. A Wojtuś zapadł mi w serce. Oby znalazł dobry domek!!!

Posted

Wszystkie psiaki z przytuliska dostały kubraki na zimno, Wojtuś z lekkim opóźnieniem ( dlatego nie mamy fot ) dał się w niego ubrać. Dzisiaj Agatka u psiaków była i pisze do na SMSa:
Wojtuś w kubarku wygląda jak prawdziwy Rambo:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wojtuś po wczorajszym wylewnym przywitaniu szybko zakopał się w budzie kiedy zobaczył dziwne 2 stwory w kubrakach / Terry i Gabi/. Warczał na nas kiedy próbowałyśmy go wywabić z budy i uraczyć ciepłym wdziankiem....:diabloti:
Ale dzisiaj Magdzie dał się okutać i wygląda ponoć komicznie - jak spasiony Rambo.

Posted

Weszłam tu po smutnym banerku Beci...a widzę iż tu Wojtus mimo iż w schronisku , to ma świetna opiekę;)
Może chłopak całe swoje zycie wiódł jako włóczykij- zawsze wolny, dlatego czasem mu trudno się do pewnych spraw przyzwyczaić i zaakceptować- to,że ktoś cos od niego chce;) Parówa jest super. Będę zaglądać:eviltong: