mestudio Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ależ wiadomość, gratuluję postępów z serdelkiem:-). Quote
figa33 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='majuska']Dziś od Agatki dostałam wieści z przytuliska,że Wojtuś wyszedł z nią na spacer na smyczy, nastąpił wielki przełom:multi:[/QUOTE] Wojtuś dla Agatki zrobi wszystko:lol: Quote
Gabi79 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jaki śliczny ten Wojtuś, trochę podobny do mojego Misia, którego pożegnałam w październiku. Trzy tygodnie temu przygarnęłam już wspaniałego pieska z Dogo. Niestety na drugiego nie mogę sobie pozwolić. A Wojtuś zapadł mi w serce. Oby znalazł dobry domek!!! Quote
Becia66 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Gabi79'] A Wojtuś zapadł mi w serce. Oby znalazł dobry domek!!![/QUOTE] to choć zaglądaj tu do nas Gabi79 i podnoś na duchu.... Quote
figa33 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 oj przyda nam się podnoszenie na duchu.. i dobre fluidy:lol: Quote
Florentynka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Znajdzie się amator na Wojtusia w końcu... On ma taką oryginalną urodę... Quote
karolciasz28 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Paróweczce też kilka zrobiłam: [B]kupię psa, cafeanimal, przygarnij zwierzaka, morusek, gumtree, adopcja psa, e-zwierzak, szerlok, kraków ogłoszenia24, rzeszowiak, olx, rzeszow24, podkarpacie24 [/B] Quote
majuska Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Wszystkie psiaki z przytuliska dostały kubraki na zimno, Wojtuś z lekkim opóźnieniem ( dlatego nie mamy fot ) dał się w niego ubrać. Dzisiaj Agatka u psiaków była i pisze do na SMSa: Wojtuś w kubarku wygląda jak prawdziwy Rambo:evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Wojtuś po wczorajszym wylewnym przywitaniu szybko zakopał się w budzie kiedy zobaczył dziwne 2 stwory w kubrakach / Terry i Gabi/. Warczał na nas kiedy próbowałyśmy go wywabić z budy i uraczyć ciepłym wdziankiem....:diabloti: Ale dzisiaj Magdzie dał się okutać i wygląda ponoć komicznie - jak spasiony Rambo. Quote
majuska Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Pełna wigoru Gabi " zarywa " Wojtusia: Wojtus ubierz kubraczek, będzie Ci ciepło :) Nie ubiorę, bo będa mówili, że wyglądam jak Rambo... Quote
figa33 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 hmm , wiadomo , że we dwójkę cieplej..:lol: Quote
Florentynka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Orany! Wojtek ma minę męczennika na tym ostatnim zdjęciu, jakby mówił "a weźcie tą namolną babę, odpicowało się toto w jakiś kubrak i porządnego psa zaczepia, lafirynda jakaś!" Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Weszłam tu po smutnym banerku Beci...a widzę iż tu Wojtus mimo iż w schronisku , to ma świetna opiekę;) Może chłopak całe swoje zycie wiódł jako włóczykij- zawsze wolny, dlatego czasem mu trudno się do pewnych spraw przyzwyczaić i zaakceptować- to,że ktoś cos od niego chce;) Parówa jest super. Będę zaglądać:eviltong: Quote
Gabi79 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Słodki ten Wojtuś i widzę, że ma śliczną koleżankę - moją imienniczkę. Oby ktoś go wypatrzył i dał mu dobry domek! Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Parówa jest super. Będę zaglądać:eviltong: zapraszamy serdecznie bo jakoś małe zainteresowanie nasz Wojtuś wzbudza...:roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 a bo nie jest umierający...ani zagłodzony... Jak na niego patrzę , to wydaje mi się jeszcze starszy niż 5 lat...może dlatego ,że taki smutas? Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Wojtuś dał sobie założyć kubraczek??? To musi być komiczny widok. A mina na ostatnim zdjęciu - piękna! Od razu się chce biec i ratować Wojtusia przed tą straszną suką Quote
Becia66 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ale Wojtuś wyprzystojniał....do twarzy mu w tej derce....:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 hahaha , z pewnością był zadowolony:) Quote
Mantis Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 O rety, ale cudowny "Rambo" :loveu: No ma chłopak to "coś" :) Dodałam parówka na FB. Quote
Recommended Posts