Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
troszkę większy, a na pewno grubszy.

Wojtuś potrzebuje dietki , zdecydowanie, podejrzewam, że sporo zmaleje jak się ktoś nim odpowiednio zaopiekuje - znaczy troszkę poznęca i będzie stanowczy w podawaniu karmy - najlepiej specjalistycznej , odchudzającej , są na dogo psiaki ( Balbina , Buba ) nad którymi się "pastwiono" ale teraz to prawdziwe laski :)

Posted

heh wiem coś o tym!! My "pastwimy" się nad naszymi kociakami od lutego. Ładnie chudną pod okiem pana doktora. Początki były trudne!! Balbinka i Kiki podkradali jedzenie, jak zauważyli, ze ktoś je to nie można było się od nich odpędzić!!! Nasze kociki są na obesity royal'a i wyglądają już ładnie. Zresztą Majuska Kikiego(to ten bez zębów) widziałaś i chyba nie sprawiał wrażenie opasłego?? Oczywiście dalej włażą do talerzy, ale my jesteśmy TWARDZI
Mam nadzieję, że Wojtuś znajdzie kogoś, kto będzie miał na tyle cierpliwości i silnej woli, żeby parówek był fit!!!
Strasznie ubolewam, że mamy takie małe mieszkanko!!!!!!!! Na 37metrach 3 koty i 2 psy to już byłoby zdecydowanie za dużo. SZKODA

Posted

Wojtuś dziś był bardzo towarzyski, często przyłaził się pomiziać i sprawiało mu to dużą przyjemność...do momentu aż stwierdziłam, że popróbvujemy chodzenia na smyczy:diabloti:..nie chciał chodzić co więcej obraził się na mnie :)

Fotki z dziś:

Posted

I filmiki...
najpierw było mizianko:

[video=youtube;xmKKtOJSBwI]http://www.youtube.com/watch?v=xmKKtOJSBwI[/video]

a potem obrażony siedziałem w budce :)

[video=youtube;5voNQuu56zw]http://www.youtube.com/watch?v=5voNQuu56zw[/video]

Posted

Strasznie Wojtusiowe filmiki statyczne w porównaniu do innych psiaków. Stoi parówek i się mizia...
Trzeba mu domu, który go zmusi do ruchu.

Mam nadzieję, że następnej zasłonki nie zeżre....A jakby ta budę na zimę przekręcić o 90 stopni, tak żeby dziury wychodziły na ściankę boksu? na pewno będzie wtedy mniej wiało do środka...