Becia66 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Maldinka napisał(a):Wojtuś jest większy od mojego Łatka?? troszkę większy, a na pewno grubszy. Quote
majuska Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Becia66 napisał(a):troszkę większy, a na pewno grubszy. Wojtuś potrzebuje dietki , zdecydowanie, podejrzewam, że sporo zmaleje jak się ktoś nim odpowiednio zaopiekuje - znaczy troszkę poznęca i będzie stanowczy w podawaniu karmy - najlepiej specjalistycznej , odchudzającej , są na dogo psiaki ( Balbina , Buba ) nad którymi się "pastwiono" ale teraz to prawdziwe laski :) Quote
Maldinka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 heh wiem coś o tym!! My "pastwimy" się nad naszymi kociakami od lutego. Ładnie chudną pod okiem pana doktora. Początki były trudne!! Balbinka i Kiki podkradali jedzenie, jak zauważyli, ze ktoś je to nie można było się od nich odpędzić!!! Nasze kociki są na obesity royal'a i wyglądają już ładnie. Zresztą Majuska Kikiego(to ten bez zębów) widziałaś i chyba nie sprawiał wrażenie opasłego?? Oczywiście dalej włażą do talerzy, ale my jesteśmy TWARDZI Mam nadzieję, że Wojtuś znajdzie kogoś, kto będzie miał na tyle cierpliwości i silnej woli, żeby parówek był fit!!! Strasznie ubolewam, że mamy takie małe mieszkanko!!!!!!!! Na 37metrach 3 koty i 2 psy to już byłoby zdecydowanie za dużo. SZKODA Quote
majuska Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Woji hopsaj na góre... pokazuj swoje boskie ciało :) Quote
mestudio Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jaki fajny chłopaczek, może mu się poszczęści jeszcze skoro taki spokojny i układny, a do tego niewielki. Quote
majuska Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 On często taki smutny właśnie jest, weselszy się robi jak żarełko wjeżdża do przytuliska, a potem znów smutnieje... Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 szeroki prawie jak Buba... Wojtusiu, co z Tobą zrobimy? Quote
figa33 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 dla Wojtusia http://allegro.pl/kto-cie-bedzie-tak-kochal-jak-ja-wojtus-i1302117342.html Quote
majuska Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 No Wojtusiu, czekam na telefony psiaku :) Buziaki dla cioci figi za piękne allegro:calus: Quote
Dzika_Figa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Piękne! Ten nochal taki słodki! I jakie on ma łądne zęby... widac, że młody Quote
majuska Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Młody młody, ale swoje już przeżył:( Quote
Dzika_Figa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 I należy mu się wreszcie normalny dom z własnym człowiekiem... tylko gdzie to znaleźć? Quote
majuska Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Wojtuś dziś był bardzo towarzyski, często przyłaził się pomiziać i sprawiało mu to dużą przyjemność...do momentu aż stwierdziłam, że popróbvujemy chodzenia na smyczy:diabloti:..nie chciał chodzić co więcej obraził się na mnie :) Fotki z dziś: Quote
majuska Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 I filmiki... najpierw było mizianko: [video=youtube;xmKKtOJSBwI]http://www.youtube.com/watch?v=xmKKtOJSBwI[/video] a potem obrażony siedziałem w budce :) [video=youtube;5voNQuu56zw]http://www.youtube.com/watch?v=5voNQuu56zw[/video] Quote
figa33 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 i to spojrzenie ...no jak można na smycz , też coś ...pies słusznie się obraził..:evil_lol: Quote
majuska Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 aaaa i jeszcze jedna ważna rzecz....jak tak mizialiśmy sie dziś, porządnie obejrzałam mu zęby...ma rzeczywiście więcej lat, 4-5 spokojnie. Quote
Becia66 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Te dziury w budzie dalej mi się za duże wydają. Teraz to nie przeszkadza ale jak przyjdą mrozy to będzie mu zimno. I jeszcze durak wygryzł zasłonkę w drugiej budzie. Quote
majuska Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Może jak będzie mu rzeczywiście zimno to nie wygryzie naprawionej zasłonki:roll: Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Strasznie Wojtusiowe filmiki statyczne w porównaniu do innych psiaków. Stoi parówek i się mizia... Trzeba mu domu, który go zmusi do ruchu. Mam nadzieję, że następnej zasłonki nie zeżre....A jakby ta budę na zimę przekręcić o 90 stopni, tak żeby dziury wychodziły na ściankę boksu? na pewno będzie wtedy mniej wiało do środka... Quote
Becia66 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wojtuś parówek pewnie głodny....:cool3: Quote
Recommended Posts