fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja zajrze i podniose. PROSIMY o pomoc! Kazda zlotówka sie liczy:) Quote
annn Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A on z jakiegos domu jest? Czy potrafi zachowac czystosc i wychodzic na smyczy? Ja poki co czekam na rozwoj sprawy do ok. polowy przyszlego tygodnia czy nie przyjedzie do mnie jeden olbrzymek. Jakby z tamtym sie nie udalo, albo jesli tamtemu sie uda od razu wlasciwy domek znalezc, to moge powaznie nad tym sie zastanowic... Tylko musialby byc czysty, bo ja w kawalerce mieszkam i tez w niej pracuje. Nie moge sobie pozwolic na piesia, ktory by mi wszystko zakoopal i pogryzl, bo wtedy umre smiercia glodowa:lol:. Na gryzacego ten nie wyglada, wiec kwestia kupki i siuskow zostaje. Doswiadczenia z takimi zestresowanymi maluchami nie mam, zawsze wokol mnie byly ogromne cielaki, ale jesli nic lepszego nie bedzie, a tamtego nie bede miala to postaram sie pomoc. W domu mam jeszcze kocie, ale on nie wyglada na agresywnego. I transportu nie mam... I finansowo tez niestety wspomoc nie moge... Jak widac ze mnie maly porzytek Quote
justika Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dam 20 zł deklaracji stałej, proszę tylko przesłać mi konto, na które mam wpłacać, bo nie mam w tym zbyt wielkiego doświadczenia:) Quote
Nadziejka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 :loveu:annn , justika:loveu::loveu:zjawily sie dobre wrozki u bidunka serdunka naszego :multi: Quote
annn Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja tak na razie bardzo wstepnie, wszystko zalezy od tego jak z tamtym olbrzymkiem sie wyjasni, od tego czy ten jest nauczony zalatwiania sie na dworze i tego niestety nie przeskocze, bo przeciez w lazience go nie zamkne na czas jak pracuje, bo bez sensu wyciagac psiaka ze schroniska zeby go zamykac w innym miejscu... Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 justika napisał(a):dam 20 zł deklaracji stałej, proszę tylko przesłać mi konto, na które mam wpłacać, bo nie mam w tym zbyt wielkiego doświadczenia:) dziekuje i zapisuje:) Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 annn napisał(a):Ja tak na razie bardzo wstepnie, wszystko zalezy od tego jak z tamtym olbrzymkiem sie wyjasni, od tego czy ten jest nauczony zalatwiania sie na dworze i tego niestety nie przeskocze, bo przeciez w lazience go nie zamkne na czas jak pracuje, bo bez sensu wyciagac psiaka ze schroniska zeby go zamykac w innym miejscu... Nasze psy sa z inetrwencji...wiec nie wiemy jak sie zachowuje w domu on wywalony i porzucony...:( Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Ja zajrze i podniose. PROSIMY o pomoc! Kazda zlotówka sie liczy:) Musimy sie spieszyc od 2 dni on nic nie je nawet nie ruszyl sie z tego kata.....:shake: Quote
Nadziejka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 :shake::-(o matenko ziemio nic a nic ...o losie , maluszek jest w szoku i strachu ....co przeszedl ....nigdy sie nie dowiemy , moze i lepiej ..w sercu siedzisz moj biedaku Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Jasia,ma jego zabrac na obserwacje [tylko tam jest miejsce] i moze sprobuje jego nakarmic puszka...martwie sie :( Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 mamy hotelik ...nie mamy transportu:( nie mamy pieniedzy...:( Quote
Jusia&Szila Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 http://www.psubraty.net.pl/plakaty/skit_plakat.jpg http://www.psubraty.net.pl/plakaty/skit_plakat.pdf Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Dziekuje kobieto bardzo....bardzo sie przyda:) Quote
BonaJ Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Boże jaki on smutny... serce pęka. Podeślę cosik na chłopaka:-) Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 bonaj napisał(a):boże jaki on smutny... Serce pęka. Podeślę cosik na chłopaka:-) dziekuje:) Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 giselle4 napisał(a):mamy hotelik ...nie mamy transportu:( nie mamy pieniedzy...:( Transport zalatwilam na niedziele, auto na gaz - koszt jeszcze nie wiem, ale za samo paliwo. Musze hotelik powiadomic, ze w niedziele przyjezdzamy. Chyba, ze Grazynko wczesniej ktos zawiezie Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Transport zalatwilam na niedziele, auto na gaz - koszt jeszcze nie wiem, ale za samo paliwo. Musze hotelik powiadomic, ze w niedziele przyjezdzamy. Chyba, ze Grazynko wczesniej ktos zawiezie nie ma nikogo innego:( sama rozumeim okres swiateczny i jeszcze do tego ..to kawałek drogi. Dziekuje Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ok, to na niedziele sie umawiamy, szczegoly dogadmy co do godziny wyjazdu :) Koszt mysle, ze okolo 100zl. Cioteczki, prosimy o wsparcie, na hotelik :( Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Ok, to na niedziele sie umawiamy, szczegoly dogadmy co do godziny wyjazdu :) Koszt mysle, ze okolo 100zl. Cioteczki, prosimy o wsparcie, na hotelik :( ja załatwie obroze ,smycz,kocyk itd... jestem do dyspozycji Quote
justika Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A dokąd jedzie nasz bidulek? (Nie doczytałam jakoś, chyba zmęczona już jestem:)) Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 justika napisał(a):A dokąd jedzie nasz bidulek? (Nie doczytałam jakoś, chyba zmęczona już jestem:)) hotelik u zuziM...tam psiaki maja raj;) Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 dostaje tyle wiadomosci na pv poruszyles serca cioteczek Bedzie dobrze...wierze Quote
justika Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Widok psiaczka, bardzo wzruszający. Nawet mój mąż, który generalnie zawsze jest twardy zobaczył Skita i powiedział"o jejku, ale biedactwo". Mam nadzieję,że się uda i będzie dobrze. Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Justika, moj mąż tez tak zareagowal. Wsiada w niedziele w auto i jedzie do ZuziM zawiezc Skita, wszyscy trzymamy kciuki za chlopaka i wierzymy, ze uda sie go uratowac. Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 wszystkie mamy nadzieje i wiare i serca:) dziekuje Quote
Recommended Posts