AgaiTheta Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Jagienka']Nowe zdjęcia... :multi: Piękny pychol uśmiechnięty... Hahaha... (Daj mi nogę... lalala) Jaki długi jęzor... :crazyeye: :loveu: No piękna doopka... Hop Hop na 1. Quote
Trop Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Mam 1 sms'a (odpowiedź na plakat) z prośbą o oddzwonienie. Będę tam dzwonić wieczorem dzwoniłam :mad: kobieta chce psa - żywą spluwę :shake: Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 tylko tyle?:( a z allegro? co za ludie, taki piękny piesek! Quote
Jagienka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Trop napisał(a):Mam 1 sms'a (odpowiedź na plakat) z prośbą o oddzwonienie. Będę tam dzwonić wieczorem dzwoniłam :mad: kobieta chce psa - żywą spluwę :shake: Sama prośba o oddzwonienie jest już dziwna...:shake: A jak bullowaty to od razu "morderca". :cool1: Quote
Jagienka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Trop napisał(a):na allegro 218 wyświetleń pewnie głównie dogomaniacy, chcieli zobaczyc jak to się black_sheep postarała... Quote
black sheep Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 o wy:) 1 os obserwuje, ale to pewnie też dogomaniak, albo Tropek:) Quote
black sheep Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Trop napisał(a):nie, to nie ja obserwuję :lol: :):):) . Quote
Trop Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 jutro (dziś :lol:) pierwsza rozmowa z potencjalnym nowym domkiem, trzymajcie kciuki !!! Quote
Jagienka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Trop napisał(a):jutro (dziś :lol:) pierwsza rozmowa z potencjalnym nowym domkiem, trzymajcie kciuki !!! Mocno zaciśnięte!!! Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Trop napisał(a):jutro (dziś :lol:) pierwsza rozmowa z potencjalnym nowym domkiem, trzymajcie kciuki !!! I co i co? Quote
Jagienka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 black_sheep napisał(a):I co i co? No właśnie, no właśnie :cool3: . Prosimy o szczegółową relacje bez względu na wynik!!!! Ale mam nadzieje, że.... no dobra nie będę zapeszać :roll: Quote
Trop Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 No niestety odpowiem cytatem "to niedobra kobieta była":mad: Nie przyjechała, nie zadzwoniła, nie odbierała moich telefonów, wreszcie zadzwoniłam z innej komórki, wtedy od razu telefon odebrała i tłumaczyła się mętnie, że praca jej się przedłużyła, to tamto. A przecież jeśli by nie mogła wystarczyło zadzwonić. Ech...:sad: Quote
Jagienka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 No nie, co za ludzie!! Ale Trop skoro black_sheep wystawiła na allegro to musi być dobrze!!! Wszystkie psiaki, które ONA wystawiła zanajdują domki. Quote
Trop Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 skoro tak mówisz Jagienka, to jestem już zupełnie spokojna :lol: Morda czuje się już znacznie lepiej, przywykła do hotelu, oswoiła się z psami. Byłam z nią wczoraj na spacerze, dokazywała, chciała się witać z innymi psami, które wyprowadzały po kolei Mariola i Luiza z Amicusa, z którymi zabrałam się do hotelu :) i zademonstrowała ładne siadanie i coś w rodzaju przynoszenia mi patyka ;) poza tym była bardzo skoczna i ciągnęła na smyczy co sił ;) Quote
Gabriella Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 i dobrze, że ta niedobra baba nie zabrała psiny-do niedobrych nie oddajemy:angryy: następny będzie juz właściwy:loveu: musi być Quote
black sheep Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jagienka napisał(a):Ale Trop skoro black_sheep wystawiła na allegro to musi być dobrze!!! Wszystkie psiaki, które ONA wystawiła zanajdują domki. :oops: :oops: :oops: nie zapeszaj Jagienko:evil_lol: Niestety, jeszcze pozostały 4 godziny... zero obserwujących... ale wystawie znowu, moze tym razem bardziej szczęśliwie!:) Quote
Recommended Posts