Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagienka']Nowe zdjęcia... :multi:
Piękny pychol uśmiechnięty...

Hahaha... (Daj mi nogę... lalala)

Jaki długi jęzor... :crazyeye:

:loveu:

No piękna doopka...

Hop Hop na 1.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam 1 sms'a (odpowiedź na plakat) z prośbą o oddzwonienie. Będę tam dzwonić wieczorem

dzwoniłam :mad: kobieta chce psa - żywą spluwę :shake:

Posted

Trop napisał(a):
Mam 1 sms'a (odpowiedź na plakat) z prośbą o oddzwonienie. Będę tam dzwonić wieczorem

dzwoniłam :mad: kobieta chce psa - żywą spluwę :shake:

Sama prośba o oddzwonienie jest już dziwna...:shake: A jak bullowaty to od razu "morderca". :cool1:

Posted

black_sheep napisał(a):
I co i co?

No właśnie, no właśnie :cool3: . Prosimy o szczegółową relacje bez względu na wynik!!!! Ale mam nadzieje, że.... no dobra nie będę zapeszać :roll:

Posted

No niestety odpowiem cytatem "to niedobra kobieta była":mad:

Nie przyjechała, nie zadzwoniła, nie odbierała moich telefonów, wreszcie zadzwoniłam z innej komórki, wtedy od razu telefon odebrała i tłumaczyła się mętnie, że praca jej się przedłużyła, to tamto. A przecież jeśli by nie mogła wystarczyło zadzwonić. Ech...:sad:

Posted

skoro tak mówisz Jagienka, to jestem już zupełnie spokojna :lol:

Morda czuje się już znacznie lepiej, przywykła do hotelu, oswoiła się z psami. Byłam z nią wczoraj na spacerze, dokazywała, chciała się witać z innymi psami, które wyprowadzały po kolei Mariola i Luiza z Amicusa, z którymi zabrałam się do hotelu :) i zademonstrowała ładne siadanie i coś w rodzaju przynoszenia mi patyka ;) poza tym była bardzo skoczna i ciągnęła na smyczy co sił ;)

Posted

Jagienka napisał(a):
Ale Trop skoro black_sheep wystawiła na allegro to musi być dobrze!!! Wszystkie psiaki, które ONA wystawiła zanajdują domki.

:oops: :oops: :oops:
nie zapeszaj Jagienko:evil_lol:
Niestety, jeszcze pozostały 4 godziny... zero obserwujących... ale wystawie znowu, moze tym razem bardziej szczęśliwie!:)