Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze ,ze jest diagnoza teraz powinno iść z górki.planowałam bazarek dla Oriego ale sie zakociłam-tak na wsi obrodzilo kotami,ze przyplątało sie kilka mi i wszystko poszło na nie:(

Posted

supergoga napisał(a):
Przydałoby się wydarzenie na FB - że kasa potrzebna na leczenie psiaka. Oby się udało.

I że szuka domu. Nie umiem robić wydarzeń na FB ale jak będzie to udostępnie

• 3 weeks later...
Posted

miałam bardzo fajne zapytanie o Oriona, rozmawiałam z Panią przez telefon, ale Państwo mają kota
no i niestety - dzwoniłam do Michała, powiedział, że nie ma mowy, żeby Orion poszedł do domu z kotem :(

Posted

szkoda co zrobic Ori to silny facet i ma swoje zdanie.zdaje sie,ze wiekszych zwierzat nie cierpi bardziej niz tych mniejszych...zerwał mi smycz kiedyś i dopadł mojego Lodka-jamnika nie zrobił mu krzywdy(wyszedł bez szwanku z konfrontacji z Orim ) widac było,ze chciał go ustawiac a nie zabić. z oporami(stawiał sie mi) ale dał sie odciagnąć od niego natomiast kiedy w zasiegu wzroku był duzy pies to cały sie spinał i rwał do walki .

Posted

Ajula napisał(a):
Rytka nie chcesz go adoptować? gdzieś czytałam, że tęsknisz za prawdziwym psem, bo Twój dziadek Lodek to tylko śpi ;)

dziadek Lodek chyba by na zawał ,zszedł szef w domu moze byc tylko jeden...

dla mnie to zagadka czemu nikt nie interesuje sie Orim przeciez on jest wybitnej urody ,moze nie dla kazego ale nie jest tez jakimś strasznie trudnym psem...
nie ma szczęscia czy co?