Bjuta Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Ja nie odwiedzam, bo do września siedzę w górach. Dziś tylko jeden dzień wróciłam do normalnego netu. Ale pieniążki rozliczę 1-go i wyślę oczywiście jak należy wszystko, łącząc się z netem przez telefon. Quote
Bjuta Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Posłałam 300 zł za hotelik, na koncie Kory zostało 730 zł. Niestety co miesiąc z zapasu ubywa brakujących 60 zł deklaracji, więc za pół roku będziemy na minusie :roll: A może ktoś będzie w Beskidach na wakacjach i mógłby podskoczyć, odwiedzić Korusię!? :lol: Quote
Beatkaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wszędzie zaczynają się finansowe doły :(:( Do Beskid chętnie bym się wybrała,dobrze powiedziane bym się wybrała :roll: Quote
Bjuta Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Beatkoo,trzymam kciuki za zdrowie Twoich futer i żebyś mogła wybyć na chwilkę!!! Melduję, że przyszło 100 od KM :) i 20 ode mnie. Quote
kasiainat Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Bjuta'] A może ktoś będzie w Beskidach na wakacjach i mógłby podskoczyć, odwiedzić Korusię!? :lol: A to my serdecznie zapraszamy ;-) i trochę Korusi pokazujemy - ostatnie dwa dni mieliśmy przyjemnie słoneczne ( po 3 - tygodniach deszczu ) . Z Kory zrobił się łobuz - poczuła się bardzo pewnie bo jest najdłużej u nas także ustawia inne psiaki :mad: Ogólnie drastycznie nie jest ale czasami trzeba jej zwrócić uwagę ;) Quote
Bjuta Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Ależ ślicznie się bawi ze szczeniorami!!!:) Quote
Secia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Koruniu ciotka cię odwiedza regularnie tylko nie pisze bo widzę, że piękna i wesoła babka z ciebie Quote
Mysia_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 widać, że Korunia to też taka niańka jest :evil_lol: Quote
K&M Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A z Korusi to chyba zrobił się mały pączuszek czy mi się wydaje??? :D :) Quote
kasiainat Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='K&M']A z Korusi to chyba zrobił się mały pączuszek czy mi się wydaje??? :D :)[/QUOTE] Mi się wydaje, że troszkę schudła - bo to tajfun energii jest ;-) Po za tym zrobiła się bardzo wybredna przy jedzeniu - wybiera z miski mięcho a ryż i warzywa zostawia maluchom :-) Quote
Mysia_ Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 teraz wygląda idealnie ;) nie za chuda nie za gruba ;) Quote
kasiainat Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Mysia_ napisał(a):teraz wygląda idealnie ;) nie za chuda nie za gruba ;) :-) Dawno nas nie było ale oprócz pogody raczej nic się nie zmienia u Korusi ;-) 27 września upływa ważność szczepienia Kory. Tak się złożyło, że wszyscy tymczasowicze mają szczepienia ważne do września więc chciałabym też całe stado razem odrobaczyć. siedze i myślę ;-) Quote
ALMA2 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Korunia piękna jak zawsze, tak czule patrzę na te zdjęcia, pieski w domu , spią na grzbiecie, bezpiecznie. Szczepić, odrobaczć - Bjutka zajrzy i napisze jak wygladamy z finansami . Ja troszkę dołoże na te szczepienia. Quote
Bjuta Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Kora po opłaceniu hoteliku za wrzesień ma 620 na koncie (to ciągle dzięki wpłacie P.B. w wysokości 600 zł parę miesięcy temu)! :) Staś więc na razie naszą Korusię na weta. :) Quote
ALMA2 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Wpłaciłam dziś za czynsz IX i X czyli moje skromne 10 zł. Quote
Beatkaa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Odwiedzam Korunię:) Bjutko a powiedz mi zaznaczyłaś na pierwszej stronie te moje wpłaty z bazarków? bo chyba nie widzę :oops::oops: Quote
Bjuta Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Bazarki to u Kaji, ale tam też jeszcze nie ma na pierwszej. Quote
Beatkaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Bjuta napisał(a):Bazarki to u Kaji, ale tam też jeszcze nie ma na pierwszej. Przepraszam,wiedziała no wiedziałam,że pomyliłam wątki!!! :mad: wybacz :oops: Quote
Bjuta Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 No co Ty! Kora i Kaja to przecież prawie siostry! :) Quote
Secia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Koruniu ciotka cię ściska, piękne fotki, lśniąca sierść i uśmiech na pycholu Quote
Recommended Posts