Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie odwiedzam, bo do września siedzę w górach. Dziś tylko jeden dzień wróciłam do normalnego netu. Ale pieniążki rozliczę 1-go i wyślę oczywiście jak należy wszystko, łącząc się z netem przez telefon.

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posłałam 300 zł za hotelik, na koncie Kory zostało 730 zł. Niestety co miesiąc z zapasu ubywa brakujących 60 zł deklaracji, więc za pół roku będziemy na minusie :roll: A może ktoś będzie w Beskidach na wakacjach i mógłby podskoczyć, odwiedzić Korusię!? :lol:

Posted

[quote name='Bjuta'] A może ktoś będzie w Beskidach na wakacjach i mógłby podskoczyć, odwiedzić Korusię!? :lol:

A to my serdecznie zapraszamy ;-) i trochę Korusi pokazujemy - ostatnie dwa dni mieliśmy przyjemnie słoneczne ( po 3 - tygodniach deszczu ) .
Z Kory zrobił się łobuz - poczuła się bardzo pewnie bo jest najdłużej u nas także ustawia inne psiaki :mad:
Ogólnie drastycznie nie jest ale czasami trzeba jej zwrócić uwagę ;)

Posted

[quote name='K&M']A z Korusi to chyba zrobił się mały pączuszek czy mi się wydaje??? :D :)[/QUOTE]

Mi się wydaje, że troszkę schudła - bo to tajfun energii jest ;-) Po za tym zrobiła się bardzo wybredna przy jedzeniu - wybiera z miski mięcho a ryż i warzywa zostawia maluchom :-)

• 3 weeks later...
Posted

Mysia_ napisał(a):
teraz wygląda idealnie ;) nie za chuda nie za gruba ;)

:-)
Dawno nas nie było ale oprócz pogody raczej nic się nie zmienia u Korusi ;-)
27 września upływa ważność szczepienia Kory. Tak się złożyło, że wszyscy tymczasowicze mają szczepienia ważne do września więc chciałabym też całe stado razem odrobaczyć.

siedze i myślę ;-)

Posted

Korunia piękna jak zawsze, tak czule patrzę na te zdjęcia, pieski w domu , spią na grzbiecie, bezpiecznie.

Szczepić, odrobaczć - Bjutka zajrzy i napisze jak wygladamy z finansami .

Ja troszkę dołoże na te szczepienia.

Posted

Kora po opłaceniu hoteliku za wrzesień ma 620 na koncie (to ciągle dzięki wpłacie P.B. w wysokości 600 zł parę miesięcy temu)! :) Staś więc na razie naszą Korusię na weta. :)