Kalva Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 wpadam do Korusi bo już Kruczek o nią wypytuje, a tu taka piękność! Jak ona odżyła! Korciu tylko ślepiec by się w Tobie nie zakochał na zawsze! ;) Quote
Beatkaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kochani/Kochane zajrzyjcie proszę do Paurusi ( z tego samego schroniska co Kora) - od 5 lat za kratami,wycofana i wystraszona sunia kuli ogonek :(:( http://www.dogomania.pl/threads/63156-Bardzo-wystraszona-ale-kochana-sunia-z-Zabrza-PAURA-czeka-na-kogoś-komu-może-zaufać.. Quote
Bjuta Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Kora dziękuje Jolancie08 za wpłatę na czerwiec! :) Quote
K&M Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Uwielbiam te foteczki!!! :) :) :) buziczki moja słodka piesolinko!!!!! :d Quote
Bjuta Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Oj tak, są słodkie! :) Poszło 300 na czerwcowy hotelik. Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
azalia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Co słychać u Koruni?Wjakiej jest formie?Czy ma apetyt? Quote
Secia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Kora Kora pokaż się :-) to wkleję nowe fotki na FB :-) Quote
kasiainat Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Secia']Kora Kora pokaż się :-) to wkleję nowe fotki na FB :-) Pokazujemy Korunie:-) Sunia ma się świetnie, praktycznie cały czas jest w ruchu - nigdy bym nie pomyślała że to wiekowa panna ;-) Zdjęć robimy mało bo u nas codziennie pada i jest burzowo - i tego Kora bardzo nie lubi. Najchętniej wcisnęłaby się wtedy pod łóżko ... Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Tak pięknych portretów Kora jeszcze nie miała!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
azalia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No coż,muszę to napisać,choć nie jest mi łatwo.Muszę wstrzymać wszystkie stałe deklaracje,w tym m.in.na Korę 60 zł,oraz obiecane wpłaty jednorazowe.Znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji,ja nie pracuję,a teraz zlikwidowano firmę męża.Możliwość finansowej pomocy potrzebującym zwierzętom dawała mi wielką radość,dlatego jest mi bardzo smutno i przykro.Mam wielką nadzieję,że los wspomaganych przeze mnie piesków na tym nie ucierpi,że znajdą się dobrzy ludzie,którzy je wspomogą.Wierzę również w to,że za jakiś czas moja sytuacja się zmieni i nadal będę mogła mieć możliwość pomocy i wielką z tego satysfakcję.Bardzo przepraszam,za zaistniałą sytuację,ale jest ona całkowicie niezależna odemnie.Proszę mi doradzić,czy wystarczy moja wypowiedź na tym wątku,czy powinnam napisać też na innych. Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Azalio, bardzo dziękujemy, że dalaś znać! Myślę, że powinnaś napisać na wszystkich wątkach zadeklaroanych psiaków - no bo my przecież nie znamy tych wątków. Strasznie mi przykro, że los Was doświadcza! Mam nadzieję, że się szybko odwróci i wyplaci z nawiązką! Trzymajcie się dzielnie!! I dziękuję za wszystko co zrobilaś! :loveu: Quote
Secia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ja tez chcę się powałkować z Kurunią po trawie :-) Quote
K&M Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 KORUŚKA SZALONA DZIEWUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEPRASZAM, ŻE SIĘ OŚMIELAM, ALE NIEDAWNO NATRAFIŁAM NA WĄTEK NESA, CHŁOPAK JEST CUDOWNY I FAJNIE BYŁOBY ODMIENIĆ JEGO LOS, NIESTETY WĄTEK NIE CIESZY SIĘ ZA DUŻYM ZAINTERESOWANIEM, MOŻE KTOŚ SIĘ SKUSI PODNIEŚĆ PRZYSTOJNIACZKA???????? PROSZĘ http://www.dogomania.pl/threads/206372-Nes-w-schronie-w-Swarz%C4%99dzu-prosi-o-og%C5%82oszenia-i-dom!! Nes w schronie w Swarzędzu prosi o ogłoszenia i dom!! Nes w schronie w Swarzędzu prosi o ogłoszenia i dom!! Quote
Bjuta Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Kora dziękuję pięknie za ostatnie wpłaty - paulinken, Jolancie 08, Zacharemu, a jeszcze wcześniej K&M. Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom!!! :) Quote
katarzyna09 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Witaj sunieczko i wybacz....Proszę,zajrzyjcie do tej biduli http://www.dogomania.pl/threads/209525-Staruszek-wyrzucony-na-staro%C5%9B%C4%87-jak-%C5%9Bmie%C4%87-....zgarni%C4%99ty-z-ruchliwej-ulicy-%28-POMOCY!?p=17064696#post17064696 Quote
Bjuta Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Lato przed Tobą Koruniu. Najpiękniejsze lato Twojego życia! Z widokiem na Beskidy!! Oj żeby Ci się widok na domek przytrafił... Quote
Beatkaa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Bjuta napisał(a):Lato przed Tobą Koruniu. Najpiękniejsze lato Twojego życia! Z widokiem na Beskidy!! Oj żeby Ci się widok na domek przytrafił... Korcia ma zasłużone wakacje,po 10 latach...pięknie:sweetCyb: Quote
K&M Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA NESKA- SUPER KOBIECE KSIĄŻKI, DZIECIĘCE GADŻETY, MŁODZIEŻOWA BIŻUTERIA!! Zbieramy na kundelka żeby znów zaczął machać ogonkiem :D oto link: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9808079 Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy allegro.plAllegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj! ENJOY!!!! (prosimy także o rozesłanie wiadomości po wątkach w miarę możliwości- dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy) Quote
K&M Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Korusiu posłałam pieniążki za lipiec- życzę Tobie i twoim kumplom z ogródka i wszystkim dobrym cioteczkom słonecznych, bajecznych, po prostu wyjątkowych wakacji!!!! Całuję mocno i tarmoszę za uszkiem :D Quote
Recommended Posts