Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpadam do Korusi bo już Kruczek o nią wypytuje, a tu taka piękność! Jak ona odżyła! Korciu tylko ślepiec by się w Tobie nie zakochał na zawsze! ;)

• 2 weeks later...
Posted

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

[quote name='Secia']Kora Kora pokaż się :-) to wkleję nowe fotki na FB :-)

Pokazujemy Korunie:-) Sunia ma się świetnie, praktycznie cały czas jest w ruchu - nigdy bym nie pomyślała że to wiekowa panna ;-)
Zdjęć robimy mało bo u nas codziennie pada i jest burzowo - i tego Kora bardzo nie lubi. Najchętniej wcisnęłaby się wtedy pod łóżko ...

Posted

No coż,muszę to napisać,choć nie jest mi łatwo.Muszę wstrzymać wszystkie stałe deklaracje,w tym m.in.na Korę 60 zł,oraz obiecane wpłaty jednorazowe.Znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji,ja nie pracuję,a teraz zlikwidowano firmę męża.Możliwość finansowej pomocy potrzebującym zwierzętom dawała mi wielką radość,dlatego jest mi bardzo smutno i przykro.Mam wielką nadzieję,że los wspomaganych przeze mnie piesków na tym nie ucierpi,że znajdą się dobrzy ludzie,którzy je wspomogą.Wierzę również w to,że za jakiś czas moja sytuacja się zmieni i nadal będę mogła mieć możliwość pomocy i wielką z tego satysfakcję.Bardzo przepraszam,za zaistniałą sytuację,ale jest ona całkowicie niezależna odemnie.Proszę mi doradzić,czy wystarczy moja wypowiedź na tym wątku,czy powinnam napisać też na innych.

Posted

Azalio, bardzo dziękujemy, że dalaś znać! Myślę, że powinnaś napisać na wszystkich wątkach zadeklaroanych psiaków - no bo my przecież nie znamy tych wątków. Strasznie mi przykro, że los Was doświadcza! Mam nadzieję, że się szybko odwróci i wyplaci z nawiązką! Trzymajcie się dzielnie!! I dziękuję za wszystko co zrobilaś! :loveu:

Posted

KORUŚKA SZALONA DZIEWUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRZEPRASZAM, ŻE SIĘ OŚMIELAM, ALE NIEDAWNO NATRAFIŁAM NA WĄTEK NESA, CHŁOPAK JEST CUDOWNY I FAJNIE BYŁOBY ODMIENIĆ JEGO LOS, NIESTETY WĄTEK NIE CIESZY SIĘ ZA DUŻYM ZAINTERESOWANIEM, MOŻE KTOŚ SIĘ SKUSI PODNIEŚĆ PRZYSTOJNIACZKA???????? PROSZĘ
http://www.dogomania.pl/threads/206372-Nes-w-schronie-w-Swarz%C4%99dzu-prosi-o-og%C5%82oszenia-i-dom!!

Nes w schronie w Swarzędzu prosi o ogłoszenia i dom!!
Nes w schronie w Swarzędzu prosi o ogłoszenia i dom!!

Posted

Kora dziękuję pięknie za ostatnie wpłaty - paulinken, Jolancie 08, Zacharemu, a jeszcze wcześniej K&M. Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom!!! :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Lato przed Tobą Koruniu. Najpiękniejsze lato Twojego życia! Z widokiem na Beskidy!! Oj żeby Ci się widok na domek przytrafił...

Korcia ma zasłużone wakacje,po 10 latach...pięknie:sweetCyb:

Posted

ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA NESKA- SUPER KOBIECE KSIĄŻKI, DZIECIĘCE GADŻETY, MŁODZIEŻOWA BIŻUTERIA!! Zbieramy na kundelka żeby znów zaczął machać ogonkiem :D oto link:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9808079

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
allegro.plAllegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!

ENJOY!!!!

(prosimy także o rozesłanie wiadomości po wątkach w miarę możliwości- dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy)

Posted

Korusiu posłałam pieniążki za lipiec- życzę Tobie i twoim kumplom z ogródka i wszystkim dobrym cioteczkom słonecznych, bajecznych, po prostu wyjątkowych wakacji!!!!

Całuję mocno i tarmoszę za uszkiem :D