Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

westie_justa są różne możliwość nagradzania i motywacji, a Ty musisz je "testować".
Możesz spróbować tropienia jak napisała Talucha, ale oprócz agi są różne sporty jak dogdiving, coursing etc.

Posted

[quote name='Collie']westie_justa są różne możliwość nagradzania i motywacji, a Ty musisz je "testować".
Możesz spróbować tropienia jak napisała Talucha, ale oprócz agi są różne sporty jak dogdiving, coursing etc.
Hahah cousig już to widze:roflt:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Super! i widzisz przyjeli Cie :)

Przyjeli, ale jeszcze Neli nie widzieli :D
Ale z trenerką można spokojnie się dogadać, jest dobrym szkoleniowcem ;)

Na spotkaniu byłam ja, Karolina(Chein) i jeszcze jedna osoba, tylko tyle.

Posted

Z blogiem było trochę problemów, zrezygnowałam ze zrobionej grafiki przez Agonię, bo i tak bloga nie mogła zrobić, a strona www , gdy miała być robiona komputer się jej psuł. Tak , więc trafiłam na Cavalierke i zrobiła dla nas bloga w dwa dni i to za darmo ! Za co jestem bardzo jej wdzięczna :Rose::Rose::Rose:

Zapraszamy na bloga do odwiedzania i komentowania, jak na razie pojawiły się gdzie nie gdzie wpisy, ale coś czuje,że je jeszcze zmienię :eviltong:

BLOG
>> http://nelaagility.bloog.pl/<<

Posted

No fajny blog:)
a u nas sie udało troche nowych komend^^ nie kapuje troche spalenia miski, ale udała nam sie sztuczkaz której jestem bardzo bardzo zadowolona:D!
i dzięki za rady;)

Posted

westie_justa napisał(a):
No fajny blog:)
a u nas sie udało troche nowych komend^^ nie kapuje troche spalenia miski, ale udała nam sie sztuczkaz której jestem bardzo bardzo zadowolona:D!
i dzięki za rady;)

Jak czytalas w takim razie o spaleniu miski? nie dajesz psu zadnego jedzenia do miski, za kazda kulke suchego musi cos zrobic

Posted

Dziękujemy :)
Ja nigdy bym takiej nie zrobiła, jak pisałam autorem grafiki jest Cavalierka :)
No i zapraszamy do odwiedzania, justa poczytaj dokładnie o tej metodzie, polega ona na karmieniu głównie z ręki.

deer dlaczego zrezygnowaliście ;) ?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Bo masz na darmowym?:diabloti: masz tez lepiej bo zawsze mozesz o agility pisac :(

Tak, bloog jest darmowy :eviltong:
Nie wiadomo jak z agi się potoczy, ale mamy nadzieję,żejak najlepiej.

A nie myśleliście o założeniu bloga np. na tym serwisie, oczywiście zależy to od ilości wolnego czasu,ale my też będziemy sporadycznie dodawać wpisy :) ?

Posted

Collie napisał(a):
Tak, bloog jest darmowy :eviltong:
Nie wiadomo jak z agi się potoczy, ale mamy nadzieję,żejak najlepiej.

A nie myśleliście o założeniu bloga np. na tym serwisie, oczywiście zależy to od ilości wolnego czasu,ale my też będziemy sporadycznie dodawać wpisy :) ?

Bloga mam na blogspot ale lezy cos i odpoczywa ostatnio... :)