Qeeriefire Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Cavalierkaa napisał(a):Witamy się. :D Będziemy wpadać :loveu: O witamy :) Quote
Qeeriefire Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 westie_justa są różne możliwość nagradzania i motywacji, a Ty musisz je "testować". Możesz spróbować tropienia jak napisała Talucha, ale oprócz agi są różne sporty jak dogdiving, coursing etc. Quote
Yuveza Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Collie']westie_justa są różne możliwość nagradzania i motywacji, a Ty musisz je "testować". Możesz spróbować tropienia jak napisała Talucha, ale oprócz agi są różne sporty jak dogdiving, coursing etc. Hahah cousig już to widze:roflt: Quote
Qeeriefire Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 westie_justa napisał(a):Hahah cousig już to widze:roflt: to był tylko przykład "innych" sportów jak agi, nie koniecznie dla Dotki :) Quote
Qeeriefire Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Dzisiaj mam spotkanie organizacyjne co do kursów agility, dowiem się co i jak ;) Quote
Qeeriefire Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Już po spotkaniu, jesteśmy zapisane, od poniedziałku zaczynają się treningi. Dwa razy w tygodniu (poniedziałek,środa) ;) Quote
Qeeriefire Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Super! i widzisz przyjeli Cie :) Przyjeli, ale jeszcze Neli nie widzieli :D Ale z trenerką można spokojnie się dogadać, jest dobrym szkoleniowcem ;) Na spotkaniu byłam ja, Karolina(Chein) i jeszcze jedna osoba, tylko tyle. Quote
Qeeriefire Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Prosimy o pomoc :( ! Zatopione Schronisko ! http://www.dogomania.pl/threads/213822-Dramat-S%C5%82owackiego-schroniska-!-ZATOPIONE-SCHRONISKO-! Quote
Qeeriefire Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Z blogiem było trochę problemów, zrezygnowałam ze zrobionej grafiki przez Agonię, bo i tak bloga nie mogła zrobić, a strona www , gdy miała być robiona komputer się jej psuł. Tak , więc trafiłam na Cavalierke i zrobiła dla nas bloga w dwa dni i to za darmo ! Za co jestem bardzo jej wdzięczna :Rose::Rose::Rose: Zapraszamy na bloga do odwiedzania i komentowania, jak na razie pojawiły się gdzie nie gdzie wpisy, ale coś czuje,że je jeszcze zmienię :eviltong: BLOG >> http://nelaagility.bloog.pl/<< Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ciekawie sie zapowiada! Ja niedawno zrezygnowalam ze strony :) Quote
Misia&Ruby Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Bardzo ladna oprawa graficzna bloga ;) Quote
Yuveza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No fajny blog:) a u nas sie udało troche nowych komend^^ nie kapuje troche spalenia miski, ale udała nam sie sztuczkaz której jestem bardzo bardzo zadowolona:D! i dzięki za rady;) Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 westie_justa napisał(a):No fajny blog:) a u nas sie udało troche nowych komend^^ nie kapuje troche spalenia miski, ale udała nam sie sztuczkaz której jestem bardzo bardzo zadowolona:D! i dzięki za rady;) Jak czytalas w takim razie o spaleniu miski? nie dajesz psu zadnego jedzenia do miski, za kazda kulke suchego musi cos zrobic Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 oo w końcu macie bloogaska. :) będziemy oczywiście czytać! sama robiłaś oprawę? :D Quote
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Dziękujemy :) Ja nigdy bym takiej nie zrobiła, jak pisałam autorem grafiki jest Cavalierka :) No i zapraszamy do odwiedzania, justa poczytaj dokładnie o tej metodzie, polega ona na karmieniu głównie z ręki. deer dlaczego zrezygnowaliście ;) ? Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Collie napisał(a): deer dlaczego zrezygnowaliście ;) ? Bo w sumie to byla platna strona to raz a dwa to tylko galeria tam, to galerie na picase przenioslam Quote
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Bo w sumie to byla platna strona to raz a dwa to tylko galeria tam, to galerie na picase przenioslam A no to chyba nawet lepiej dla Was :) Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Collie napisał(a):A no to chyba nawet lepiej dla Was :) Bo masz na darmowym?:diabloti: masz tez lepiej bo zawsze mozesz o agility pisac :( Quote
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Bo masz na darmowym?:diabloti: masz tez lepiej bo zawsze mozesz o agility pisac :( Tak, bloog jest darmowy :eviltong: Nie wiadomo jak z agi się potoczy, ale mamy nadzieję,żejak najlepiej. A nie myśleliście o założeniu bloga np. na tym serwisie, oczywiście zależy to od ilości wolnego czasu,ale my też będziemy sporadycznie dodawać wpisy :) ? Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Collie napisał(a):Tak, bloog jest darmowy :eviltong: Nie wiadomo jak z agi się potoczy, ale mamy nadzieję,żejak najlepiej. A nie myśleliście o założeniu bloga np. na tym serwisie, oczywiście zależy to od ilości wolnego czasu,ale my też będziemy sporadycznie dodawać wpisy :) ? Bloga mam na blogspot ale lezy cos i odpoczywa ostatnio... :) Quote
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Bloga mam na blogspot ale lezy cos i odpoczywa ostatnio... :) A no tak, ale o ile pamiętam nie po Polsku ;) ? Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Collie napisał(a):A no tak, ale o ile pamiętam nie po Polsku ;) ? Dobrze pamietasz :) chyba w koncu go skasuje bo i tak jest zapomniany Quote
Recommended Posts