Qeeriefire Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Buty to taki model, tylko czerwone, bo z białych rozmiaru nie było :) edit. O takie :D Quote
Guest papillonek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Fajne mi się bardziej te białe podobają ,ale to już moja sugestia ;) Quote
Aleksa. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 papillonek napisał(a):Fajne mi się bardziej te białe podobają ,ale to już moja sugestia ;) mi też bardziej białe, ale czerwone też są ok.:) Quote
Qeeriefire Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 MI też białe się bardziej podobają :D Odebrałam już Nele, dwa tygodnie jej nie widziałam :) Było skomlenie, szczekanie, skakanie i lizanie na przywitanie :loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Zdjęcia z wczorajszego spaceru wieczornego. Quote
Qeeriefire Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Wracamy z zakupów z gazetą. :loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 deer_1987 napisał(a):Stesknilam sie za ta mordka! A co ja mam powiedzieć :diabloti::eviltong: Dzisiaj z Nelunią jadę do Harrego :p Quote
Qeeriefire Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 deer_1987 napisał(a):Super! Daj znac jak on sie czuje! W ten weekend byłam też u niego, podawanie tabletek przeciwbólowych już zakończone, ale widać poprawę, chodź martwię się ,bo niedawno go kąpałam szamponem przeciwpchelnym i znowu ma pchły, więc użyje sprayu przeciw pchłom od weta i będzie miał na dłużej spokój ;) A Nela? Nela sępi o jedzenie :D Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Paula03 napisał(a):Nela :loveu: :loveu: A kto by inny :eviltong: Weekend był spędzony na agi, będzie filmik ! Quote
Aleksa. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Paula03 napisał(a):To czekamy! właśnie , właśnie. :) Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Macie okazję zobaczyć też Harrego :eviltong: :loveu: Takie amatorskie agi i nowy tunel. [video=youtube;4xFuWm_Sdu8]http://www.youtube.com/watch?v=4xFuWm_Sdu8[/video] Quote
Aleksa. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 to po tym wypadku Harry stawia tak krzywo przednia lewą łapkę ? :( A Nela super sobie radzi. :) Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a):to po tym wypadku Harry stawia tak krzywo przednia lewą łapkę ? :( A Nela super sobie radzi. :) Niestety tak,ale już stawia ją, ma być coraz lepiej. Oby :( No i na torze była też Karolina (Chein) z Ruffym :) Nela robi postępy, no i to było pierwsze spotkanie z prawdziwym tunelem. Dziękujemy Quote
Aleksa. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Collie napisał(a):Niestety tak,ale już stawia ją, ma być coraz lepiej. Oby :( No i na torze była też Karolina (Chein) z Ruffym :) Nela robi postępy, no i to było pierwsze spotkanie z prawdziwym tunelem. Dziękujemy Chciałabym mieć drugiego psiaka, którego od małego bym zapoznawała z frisbee i agility, bo Dore niestety, ale to nie interesuje. Tylko kasa na rzeczy niepotrzebnie idzie.. :( Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Chciałabym mieć drugiego psiaka, którego od małego bym zapoznawała z frisbee i agility, bo Dore niestety, ale to nie interesuje. Tylko kasa na rzeczy niepotrzebnie idzie.. :( Nela też nie była od małego :) Nie rezygnuj z Dory, może przy odpowiedniej motywacji się zachęci ;) Quote
Aleksa. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Collie napisał(a):Nela też nie była od małego :) Nie rezygnuj z Dory, może przy odpowiedniej motywacji się zachęci ;) Ona ma mnie gdzieś. musze z nią biegac na smyczy, bo jak ją puszcze to sobie idzie.. totalna olewka jak ją wołam to przyspiesza i w długą.. :( Quote
taxelina Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ona ma mnie gdzieś. musze z nią biegac na smyczy, bo jak ją puszcze to sobie idzie.. totalna olewka jak ją wołam to przyspiesza i w długą.. :( To najpierw pocwicz skupianie na Tobie :) wiem ze masz "trudna" rase do tego bo to jest jedna z tycvh ras co sama podejmuje decyzje i sobie radzi... Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Właśnie :) Nie dziwie się jej , uważa otoczenie za coś ciekawszego. Quote
Aleksa. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 a tak bardzo bym chciała ćwiczyć z nią. :( Quote
taxelina Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Collie napisał(a):Właśnie :) Nie dziwie się jej , uważa otoczenie za coś ciekawszego. No to trzeba miec jeszcze ciekawsze nagrody od otoczenia albo nagradzac np mozliwoscia powachania. spojrzysz na mnie to pozwole Ci pojsc i powachac ten krzaczek. no a najpierw zaczynac na terenie gdzie nie ma rozproszen Quote
Recommended Posts