Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest papillonek
Posted

Fajne mi się bardziej te białe podobają ,ale to już moja sugestia ;)

Posted

MI też białe się bardziej podobają :D
Odebrałam już Nele, dwa tygodnie jej nie widziałam :)
Było skomlenie, szczekanie, skakanie i lizanie na przywitanie :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Super! Daj znac jak on sie czuje!

W ten weekend byłam też u niego, podawanie tabletek przeciwbólowych już zakończone, ale widać poprawę, chodź martwię się ,bo niedawno go kąpałam szamponem przeciwpchelnym i znowu ma pchły, więc użyje sprayu przeciw pchłom od weta i będzie miał na dłużej spokój ;)
A Nela? Nela sępi o jedzenie :D

Posted

Macie okazję zobaczyć też Harrego :eviltong: :loveu:
Takie amatorskie agi i nowy tunel.

[video=youtube;4xFuWm_Sdu8]http://www.youtube.com/watch?v=4xFuWm_Sdu8[/video]

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
to po tym wypadku Harry stawia tak krzywo przednia lewą łapkę ? :(

A Nela super sobie radzi. :)

Niestety tak,ale już stawia ją, ma być coraz lepiej. Oby :(
No i na torze była też Karolina (Chein) z Ruffym :)

Nela robi postępy, no i to było pierwsze spotkanie z prawdziwym tunelem. Dziękujemy

Posted

Collie napisał(a):
Niestety tak,ale już stawia ją, ma być coraz lepiej. Oby :(
No i na torze była też Karolina (Chein) z Ruffym :)

Nela robi postępy, no i to było pierwsze spotkanie z prawdziwym tunelem. Dziękujemy

Chciałabym mieć drugiego psiaka, którego od małego bym zapoznawała z frisbee i agility, bo Dore niestety, ale to nie interesuje. Tylko kasa na rzeczy niepotrzebnie idzie.. :(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Chciałabym mieć drugiego psiaka, którego od małego bym zapoznawała z frisbee i agility, bo Dore niestety, ale to nie interesuje. Tylko kasa na rzeczy niepotrzebnie idzie.. :(

Nela też nie była od małego :) Nie rezygnuj z Dory, może przy odpowiedniej motywacji się zachęci ;)

Posted

Collie napisał(a):
Nela też nie była od małego :) Nie rezygnuj z Dory, może przy odpowiedniej motywacji się zachęci ;)

Ona ma mnie gdzieś. musze z nią biegac na smyczy, bo jak ją puszcze to sobie idzie.. totalna olewka jak ją wołam to przyspiesza i w długą.. :(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ona ma mnie gdzieś. musze z nią biegac na smyczy, bo jak ją puszcze to sobie idzie.. totalna olewka jak ją wołam to przyspiesza i w długą.. :(

To najpierw pocwicz skupianie na Tobie :) wiem ze masz "trudna" rase do tego bo to jest jedna z tycvh ras co sama podejmuje decyzje i sobie radzi...

Posted

Collie napisał(a):
Właśnie :) Nie dziwie się jej , uważa otoczenie za coś ciekawszego.

No to trzeba miec jeszcze ciekawsze nagrody od otoczenia albo nagradzac np mozliwoscia powachania. spojrzysz na mnie to pozwole Ci pojsc i powachac ten krzaczek. no a najpierw zaczynac na terenie gdzie nie ma rozproszen