taxelina Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Witamy sie w piatek :) (jak fajnie ze juiz piatek i tylko jeszcze na chwile na wieczor do pracy a tak to wolne mam do poniedzialku :loveu:) Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Witamy sie w piatek :) (jak fajnie ze juiz piatek i tylko jeszcze na chwile na wieczor do pracy a tak to wolne mam do poniedzialku :loveu:) Witamy, witamy :D Fajnie,że wolne, my niby małe całe 2 miesiące wolne ;) Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Collie napisał(a):jeszcze żeby pieniądze były :evil_lol: Zamówiłam 3 dni temu książkę kolejną oraz płatne zrobienie blogu i tak się zapożyczam :eviltong: nie szkoda ci właśnie kasy na tego blooga? :eviltong: myślę, że lepiej zrobić na jakiejś stronce typu blog spot. ;) Collie napisał(a):Ale pewnie będzie jeszcze spora :) Według mnie psu wystarczą jedne, więc się wypowiadać nie będę :D ja też mam jedne szeleczki, które sprawują się znakomicie. :lol: westie_justa napisał(a):A na bloga nie szkoda :eviltong: dałam porównanie Ty mi lepiej nic nie mów ja toru nie mam gdzie zrobić...:( ja mieszkam w bloku i też nie mogę zrobić toru niestety, więc mamy ten sam problem. :shake: Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 bianka19 napisał(a):nie szkoda ci właśnie kasy na tego blooga? :eviltong: myślę, że lepiej zrobić na jakiejś stronce typu blog spot. ;) ja też mam jedne szeleczki, które sprawują się znakomicie. :lol: ja mieszkam w bloku i też nie mogę zrobić toru niestety, więc mamy ten sam problem. :shake: Ten blog ma być wieczny i niezmienny wygląd, więc raz a porządnie :D Nela ma dokładnie parę szelek, ale chodzi w jednych, a co do toru, my też mieszkamy w bloku :eviltong: Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Collie napisał(a):Ten blog ma być wieczny i niezmienny wygląd, więc raz a porządnie :D Nela ma dokładnie parę szelek, ale chodzi w jednych, a co do toru, my też mieszkamy w bloku :eviltong: a ten bloog to będzie bardziej o agilitowej Nelce rozumiem? :grins: my to mamy tam parę obróżek, ale Ce ich nie nosi. wolę szele, a kupiłam jedne i porządne. ;) Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 bianka19 napisał(a):a ten bloog to będzie bardziej o agilitowej Nelce rozumiem? :grins: my to mamy tam parę obróżek, ale Ce ich nie nosi. wolę szele, a kupiłam jedne i porządne. ;) Szczególnie o agilitowej :D Kiedyś miała kilka, ale wszystkie po pewnym czasie się `pruły` w końcu kupiłam jedne a porządne :) Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Przed chwilą doszła do nas gazeta Dog&Sport, jest dość dużo o agility ;) Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ja właśnie chce zamówic prenumeratę:) warto? i ile kosztuje? Quote
kajkoowa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='deer_1987']przypomnij adres bloga Ja też poproszę adres, dodam do zakładek A tak ogólnie to się witam :) Bardzo fajnie sobie sztuczkujecie ;) Quote
Paula03 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A czy Collie nie będzie miała drugiego bloga? Jeśli chodzi o ten: http://nelaagility.blogspot.com/ To proszę, ja tam zaglądam :) Kaja, co z twoim postem? Quote
Guest papillonek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Collie napisał(a):Czyli jakie macie przeszkody :razz: ? Nasze są wszystkie wymiarowe (ostatnio musiałam zmierzyć :D), tylko te tunele :watpliwy: Ja zapomniałam,że u nas podtopienia były, a nie złożyłam toru :wallbash: Mamy tak 3 stacjonatki,tunel miękki i sztywny,koło ,huśtawkę,slalom (12 tyczek) ,kładkę :multi: Czyli brak palisady,ale materiały już mamy ,zrobię zdjęcia przy najbliższej okazji ;) Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Super tor zrobiłaś ! :) korzystałaś od tej użytkowniczki z chomikuj ? :D Quote
taxelina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Paula03']A czy Collie nie będzie miała drugiego bloga? Jeśli chodzi o ten: http://nelaagility.blogspot.com/ To proszę, ja tam zaglądam :) Kaja, co z twoim postem? Dziekuje! No wlasnie tez cos czytalam o nowym chyba ze zaplacila zeby ktos jej szablon zrobil na tym :) Quote
Guest papillonek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Super tor zrobiłaś ! :) korzystałaś od tej użytkowniczki z chomikuj ? :D To pytanie do mnie? Jeśli tak to korzystam z mojej działki,drewna,farby ,drutu,worków,starej suszarki do ubrań,metrówki i głowy :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 papillonek napisał(a):To pytanie do mnie? Jeśli tak to korzystam z mojej działki,drewna,farby ,drutu,worków,starej suszarki do ubrań,metrówki i głowy :diabloti: Nie,nie . :D do Collie .;) bo na chomikuj.pl jest użytkowniczka,która opisuje jak zrobić każdą przeszkodę. ;) Quote
Yuveza Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Chyba chodzio jej o przeszkody Collie bo na chomikuj były takie "przepisy" na to chyba ;) Quote
Guest papillonek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Wiem,że były ,ale ja miałam juz gotowe materiały i zrobiłam po swojemu ,tyle ze mierzyłam wszystko metrówką ;) Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 westie_justa napisał(a):Chyba chodzio jej o przeszkody Collie bo na chomikuj były takie "przepisy" na to chyba ;) no właśnie. :) Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='westie_justa']ja właśnie chce zamówic prenumeratę:) warto? i ile kosztuje? Myślę,że warto chodz mogłoby być więcej stron ;) Tutaj jest wszystko: http://www.dogandsport.pl/ [quote name='deer_1987']przypomnij adres bloga :razz: [quote name='Paula03']A czy Collie nie będzie miała drugiego bloga? Jeśli chodzi o ten: http://nelaagility.blogspot.com/ To proszę, ja tam zaglądam :) Kaja, co z twoim postem? [quote name='deer_1987']Dziekuje! No wlasnie tez cos czytalam o nowym chyba ze zaplacila zeby ktos jej szablon zrobil na tym :) Będę miała inny blog w serwisie blox ;) Dziękujemy za odwiedziny, chodź jest zawieszony :D [quote name='papillonek']Mamy tak 3 stacjonatki,tunel miękki i sztywny,koło ,huśtawkę,slalom (12 tyczek) ,kładkę :multi: Czyli brak palisady,ale materiały już mamy ,zrobię zdjęcia przy najbliższej okazji ;) O to fajnie, czekam na zdjęcia:) [quote name='Aleksandra95']Super tor zrobiłaś ! :) korzystałaś od tej użytkowniczki z chomikuj ? :D [quote name='westie_justa']Chyba chodzio jej o przeszkody Collie bo na chomikuj były takie "przepisy" na to chyba ;) Dziękuje, próbowałam korzystać z jej rad, ale nie wszystko wychodziło :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ale ładnie wyszło !!! :) nie odpisałaś na PW :( Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ale ładnie wyszło !!! :) nie odpisałaś na PW :( Dzięki :D Zapomniałam, bo miałam aż 3 wiadomości, już odpisuje ;) Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Collie napisał(a):Dzięki :D Zapomniałam, bo miałam aż 3 wiadomości, już odpisuje ;) Ok,czekam :) Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ok,czekam :) Już ;) ....... Quote
Recommended Posts