Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witamy sie w piatek :) (jak fajnie ze juiz piatek i tylko jeszcze na chwile na wieczor do pracy a tak to wolne mam do poniedzialku :loveu:)

Witamy, witamy :D
Fajnie,że wolne, my niby małe całe 2 miesiące wolne ;)

Posted

Collie napisał(a):
jeszcze żeby pieniądze były :evil_lol:
Zamówiłam 3 dni temu książkę kolejną oraz płatne zrobienie blogu i tak się zapożyczam :eviltong:

nie szkoda ci właśnie kasy na tego blooga? :eviltong: myślę, że lepiej zrobić na jakiejś stronce typu blog spot. ;)
Collie napisał(a):
Ale pewnie będzie jeszcze spora :)
Według mnie psu wystarczą jedne, więc się wypowiadać nie będę :D

ja też mam jedne szeleczki, które sprawują się znakomicie. :lol:
westie_justa napisał(a):
A na bloga nie szkoda :eviltong: dałam porównanie
Ty mi lepiej nic nie mów ja toru nie mam gdzie zrobić...:(

ja mieszkam w bloku i też nie mogę zrobić toru niestety, więc mamy ten sam problem. :shake:

Posted

bianka19 napisał(a):
nie szkoda ci właśnie kasy na tego blooga? :eviltong: myślę, że lepiej zrobić na jakiejś stronce typu blog spot. ;)

ja też mam jedne szeleczki, które sprawują się znakomicie. :lol:

ja mieszkam w bloku i też nie mogę zrobić toru niestety, więc mamy ten sam problem. :shake:

Ten blog ma być wieczny i niezmienny wygląd, więc raz a porządnie :D
Nela ma dokładnie parę szelek, ale chodzi w jednych, a co do toru, my też mieszkamy w bloku :eviltong:

Posted

Collie napisał(a):
Ten blog ma być wieczny i niezmienny wygląd, więc raz a porządnie :D
Nela ma dokładnie parę szelek, ale chodzi w jednych, a co do toru, my też mieszkamy w bloku :eviltong:

a ten bloog to będzie bardziej o agilitowej Nelce rozumiem? :grins:
my to mamy tam parę obróżek, ale Ce ich nie nosi. wolę szele, a kupiłam jedne i porządne. ;)

Posted

bianka19 napisał(a):
a ten bloog to będzie bardziej o agilitowej Nelce rozumiem? :grins:
my to mamy tam parę obróżek, ale Ce ich nie nosi. wolę szele, a kupiłam jedne i porządne. ;)

Szczególnie o agilitowej :D
Kiedyś miała kilka, ale wszystkie po pewnym czasie się `pruły` w końcu kupiłam jedne a porządne :)

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Czyli jakie macie przeszkody :razz: ?

Nasze są wszystkie wymiarowe (ostatnio musiałam zmierzyć :D), tylko te tunele :watpliwy:
Ja zapomniałam,że u nas podtopienia były, a nie złożyłam toru :wallbash:

Mamy tak 3 stacjonatki,tunel miękki i sztywny,koło ,huśtawkę,slalom (12 tyczek) ,kładkę :multi:
Czyli brak palisady,ale materiały już mamy ,zrobię zdjęcia przy najbliższej okazji ;)

Guest papillonek
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Super tor zrobiłaś ! :) korzystałaś od tej użytkowniczki z chomikuj ? :D

To pytanie do mnie?
Jeśli tak to korzystam z mojej działki,drewna,farby ,drutu,worków,starej suszarki do ubrań,metrówki i głowy :diabloti:

Posted

papillonek napisał(a):
To pytanie do mnie?
Jeśli tak to korzystam z mojej działki,drewna,farby ,drutu,worków,starej suszarki do ubrań,metrówki i głowy :diabloti:

Nie,nie . :D do Collie .;) bo na chomikuj.pl jest użytkowniczka,która opisuje jak zrobić każdą przeszkodę. ;)

Guest papillonek
Posted

Wiem,że były ,ale ja miałam juz gotowe materiały i zrobiłam po swojemu ,tyle ze mierzyłam wszystko metrówką ;)

Posted

[quote name='westie_justa']ja właśnie chce zamówic prenumeratę:)
warto? i ile kosztuje?
Myślę,że warto chodz mogłoby być więcej stron ;)
Tutaj jest wszystko: http://www.dogandsport.pl/

[quote name='deer_1987']przypomnij adres bloga :razz:

[quote name='Paula03']A czy Collie nie będzie miała drugiego bloga?
Jeśli chodzi o ten:
http://nelaagility.blogspot.com/
To proszę, ja tam zaglądam :)

Kaja, co z twoim postem?

[quote name='deer_1987']Dziekuje!
No wlasnie tez cos czytalam o nowym chyba ze zaplacila zeby ktos jej szablon zrobil na tym :)
Będę miała inny blog w serwisie blox ;)
Dziękujemy za odwiedziny, chodź jest zawieszony :D

[quote name='papillonek']Mamy tak 3 stacjonatki,tunel miękki i sztywny,koło ,huśtawkę,slalom (12 tyczek) ,kładkę :multi:
Czyli brak palisady,ale materiały już mamy ,zrobię zdjęcia przy najbliższej okazji ;)

O to fajnie, czekam na zdjęcia:)

[quote name='Aleksandra95']Super tor zrobiłaś ! :) korzystałaś od tej użytkowniczki z chomikuj ? :D

[quote name='westie_justa']Chyba chodzio jej o przeszkody Collie bo na chomikuj były takie "przepisy" na to chyba ;)

Dziękuje, próbowałam korzystać z jej rad, ale nie wszystko wychodziło :evil_lol: