Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Collie napisał(a):Już ;) ....... odpisałam . :) Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Dzisiaj byłam u psa Sonii, suczka na łańcuchu.. Porozmawiałam z 7 letnim chłopcem, bo jego mama wątpię aby powiedziała prawdę, a dzieci zawsze mówią :evil_lol: Pytałam się czy spuszczają kiedyś Sonię, Odp. NIE :angryy: Psina nigdy nie jest spuszczana..nigdy. Łańcuch ma może 150 cm, a Sonia jest wielkości mniej- więcej Neli. Pies pełen radości i energii, szkoda mi go było, jak poustalam wszystkie sprawy chyba zacznę ją szkolić, ale zastanowię się nad tym... Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A skąd ona ? Zalesie, po za Rzeszowem ;) Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Collie napisał(a):Zalesie, po za Rzeszowem ;) Aha, ale znasz tych ludzi ?:D Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Aha, ale znasz tych ludzi ?:D Niby bliska rodzina, ale daleka, ponad dwa lata ich nie widziałam :razz: Quote
Aleksa. Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Collie napisał(a):Niby bliska rodzina, ale daleka, ponad dwa lata ich nie widziałam :razz: masakra.... :(:( Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Dzisiaj jade na nasz tor zobaczyć czy go czasami nie zalało :D Co do Sonii, musze najpierw załatwić sprawy z Tomem :( Quote
Aleksa. Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Collie napisał(a):Dzisiaj jade na nasz tor zobaczyć czy go czasami nie zalało :D Co do Sonii, musze najpierw załatwić sprawy z Tomem :( I zdjęcia zrób. :razz: no tak :shake: A ja licytuje na bazarku dysk dla Dory ciekawe,czy ją będzie to interesowało. :D bardzo bym chciała. i chce wygrać trzymajcie kciuki :razz: Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Aleksandra95 napisał(a):I zdjęcia zrób. :razz: no tak :shake: A ja licytuje na bazarku dysk dla Dory ciekawe,czy ją będzie to interesowało. :D bardzo bym chciała. i chce wygrać trzymajcie kciuki :razz: Będą zdjęcia, jeżeli nie będzie padac i jeżeli będą to z Harrym, bo Nela nie jedzie :) Powodzenia, trzymam kciuki, a jaki ;) ? Quote
Aleksa. Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 1c zobacz. :D bardzo fajne tu rzeczy są.:) http://www.dogomania.pl/threads/211109-PSIE-GADŻETY-I-KOSMETYKI-DLA-PAŃ-na-2-sunie-w-dt-do-25.07 Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Aleksandra95']1c zobacz. :D bardzo fajne tu rzeczy są.:) http://www.dogomania.pl/threads/211109-PSIE-GADŻETY-I-KOSMETYKI-DLA-PAŃ-na-2-sunie-w-dt-do-25.07 Mam ochoty licytować szarpak, ale to kwestia pieniędzy :D Quote
kajkoowa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nie da się jakoś przemówić do tych ludzi? :( Quote
Guest papillonek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jesli agresywna to może kup na własną rękę kaganiec i ubłagaj ich.No wiesz to jest żywe zwierze nie poddawaj się !Zbierz jakieś argumenty itp. Zrób coś tym bardziej ,że to imienniczka mojej Soni ! Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A nie można kojca jej chociaż postawić..? Zamiast tego łańcucha? Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Kaja10014 napisał(a):Nie da się jakoś przemówić do tych ludzi? :( Pies ucieka jak ją spuszczą, a dlaczego ucieka...bo nie jest spuszczana ...błędne koło.. papillonek napisał(a):Jesli agresywna to może kup na własną rękę kaganiec i ubłagaj ich.No wiesz to jest żywe zwierze nie poddawaj się !Zbierz jakieś argumenty itp. Zrób coś tym bardziej ,że to imienniczka mojej Soni ! Agresji w sobie nie ma wcale, myślałam,że mnie zaliże na śmierć :) Muszę na razie pogodzić swoje sprawy. chi23 napisał(a):A nie można kojca jej chociaż postawić..? Zamiast tego łańcucha? Cudem będzie jeżeli uda mi się pogodzić jej szkolenie z życiem ;) Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Dobra w tym tygodniu pasowałoby wstawić jakieś fotki, a więc powinny być :) Pozdrawiamy Quote
Qeeriefire Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='deer_1987']no to kiedy beda? :razz: Miałam dzisiaj jechać na tor agi z Nelą, ale pada :( Czekam aż przejdzie burza, Nela też : Quote
Qeeriefire Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [FONT=Times New Roman]`pa pa ` [/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
Guest papillonek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 http://i55.tinypic.com/i74fhd.jpg ,,Miało być agi i miało być fajnie!A Ty chodzisz z aparatem jak ko0t z pęcherzem i tylko zdjęcia pykasz :evil_lol:" Quote
Qeeriefire Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='papillonek']http://i55.tinypic.com/i74fhd.jpg ,,Miało być agi i miało być fajnie!A Ty chodzisz z aparatem jak ko0t z pęcherzem i tylko zdjęcia pykasz :evil_lol:" :diabloti: A dla kogo te zdjęcia pykam :evil_lol::eviltong:? Nela nie cierpi deszczu, nigdy nie jest chętna wyjść gdziekolwiek , gdy pada, najwyżej na balkon :) Quote
Guest papillonek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 To przeciwnie jak u nas :) Sonia uwielbia biegać w deszczu i ma z tego niezłą radochę,ale u nas jak na złość nie pada :D Quote
Recommended Posts