Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest papillonek
Posted

No fajnie fajnie mądra psica :)ciekawe jak Soni będzie szło :/

Guest papillonek
Posted

Zachęciłaś mnie jeszcze bardziej do frisbowania ,ale my jeszcze nawet talerzyka nie mamy wiem ,że musimy mieć hero pup 160 ,ale jeszcze nie zamówiliśmy.
Pozatym pogoda,błoto,wszędzie mokro i tak nieprzyjemnie..
Wiosno przychodz!!

Posted

[quote name='papillonek']Zachęciłaś mnie jeszcze bardziej do frisbowania ,ale my jeszcze nawet talerzyka nie mamy wiem ,że musimy mieć hero pup 160 ,ale jeszcze nie zamówiliśmy.
Wiosno przychodz!![/QUOTE]
To dobrze :D
Nam deszcz nie przeszkadza , bo w domu najlepiej jest zacząć , byle ciepło było ;)

Guest papillonek
Posted

W domu raczej nie będziemy rzucać chyba ,ze przeciągać się to tak ;)
U nas fotki :)

Posted

[quote name='papillonek']Zachęciłaś mnie jeszcze bardziej do frisbowania ,ale my jeszcze nawet talerzyka nie mamy wiem ,że musimy mieć hero pup 160 ,ale jeszcze nie zamówiliśmy.
Wiosno przychodz!![/QUOTE]
O tak! ja też czekam na tą wiosnę co prawda śniegu już niema ale błoto no a jak już to wyglada z Dotką to chyba mozna się domyślić :D yyy... taa my tez talerzyka nie mamy... ale ja prędzej kupię w zoologu niż zamówię...
a w domu to trochę miejsca mało..

Guest papillonek
Posted

w zoologu u nas nie ma taki jaki chcemy(hero pup 160),tylko szmaciaki,a Sonia łapie frisbee plastikowe kiedyś mieliśmy z dog chow,ale ,,się" roztrzaskało :)
u nas fotki :cool3:

Guest papillonek
Posted

No wiadomo ,że nie każdy psiak ma do tego dryg i chyba trzeba to zaakceptować ;)

Guest papillonek
Posted

naklaniałam Cię do frisbee ,ale teraz myślę sobie ,że lepiej znasz Dotkę i wiesz co tej podpasuje spróbujcie agility,chociaż akurat nam się niepodoba :/

Posted

Tak agility Dotce pasuje hopki jej idą dobrze, tylko że na podwórku ie można sie dobrze rozpędzić a torze to by był power!
a Wam się nie podoba... że Soni czy Tobie?
u nas fotki:D

Guest papillonek
Posted

Nam też hopki fajnie idą ,ale to jest nudne hop,hop,.hop..hop....hop.......:sleep2:
i zwykle jestem z Soni strasznie dumna jak się czegoś nauczy,a to jakoś nie sprawia mi satysfakcji,ile można skakać?:hmmmm: :lol:

Posted

justa , ale spróbować możecie , możliwe , że akurat Dotce frisbee się "niespodoba" ;)
Jeżeli chodzi o same hopki to może nie są "ekscytujące" i nie dają takiej satysfakcji , ale już co innego jeżeli chodzi o cały tor agility :D

Posted

Rozumiem , że rysunek tak beznadziejny , że szkoda go komentować ?

Po małych i tak nieudanych poprawach:

i kolejny rysunek , jakoś mi się niepodoba , ale może poznam Wasze zdanie ;)