Qeeriefire Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 I czas na nagrode :Dog_run: [SIZE=3]Niedługo więcej zdjęć z wyskokiem z kolana. Quote
Guest papillonek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No fajnie fajnie mądra psica :)ciekawe jak Soni będzie szło :/ Quote
Yuveza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Superowo :D widać że ma do tego dryg! Dotka ma słaby refleks i nie wiem jak byłoby z freesbe...... Quote
ola&neo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 nie no kolejna gwiazda dog chow nam sie szykuje :) gratuluje i zycze owocnej pracy z deklami :) Quote
Qeeriefire Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Dziękujęmy wszystkim :D papillonek i justa ,więctrzymam kciuki ;) ola&neo mamy nadzieję , że będzie owocna . Quote
Guest papillonek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Zachęciłaś mnie jeszcze bardziej do frisbowania ,ale my jeszcze nawet talerzyka nie mamy wiem ,że musimy mieć hero pup 160 ,ale jeszcze nie zamówiliśmy. Pozatym pogoda,błoto,wszędzie mokro i tak nieprzyjemnie.. Wiosno przychodz!! Quote
Qeeriefire Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='papillonek']Zachęciłaś mnie jeszcze bardziej do frisbowania ,ale my jeszcze nawet talerzyka nie mamy wiem ,że musimy mieć hero pup 160 ,ale jeszcze nie zamówiliśmy. Pozatym pogoda,błoto,wszędzie mokro i tak nieprzyjemnie.. Wiosno przychodz!![/QUOTE] To dobrze :D Nam deszcz nie przeszkadza , bo w domu najlepiej jest zacząć , byle ciepło było ;) Quote
Guest papillonek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 W domu raczej nie będziemy rzucać chyba ,ze przeciągać się to tak ;) U nas fotki :) Quote
Guptasek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 O jej :) Ale super zdjęcia ! :) Mamy nadzieje że wam będzie super wychodziło ! :) Quote
Qeeriefire Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Dziękujęmy Z Neli jestem dumna , właśnie ćwiczymy wyskok z uda po frisbee :D Quote
Yuveza Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='papillonek']Zachęciłaś mnie jeszcze bardziej do frisbowania ,ale my jeszcze nawet talerzyka nie mamy wiem ,że musimy mieć hero pup 160 ,ale jeszcze nie zamówiliśmy. Pozatym pogoda,błoto,wszędzie mokro i tak nieprzyjemnie.. Wiosno przychodz!![/QUOTE] O tak! ja też czekam na tą wiosnę co prawda śniegu już niema ale błoto no a jak już to wyglada z Dotką to chyba mozna się domyślić :D yyy... taa my tez talerzyka nie mamy... ale ja prędzej kupię w zoologu niż zamówię... a w domu to trochę miejsca mało.. Quote
Guest papillonek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 w zoologu u nas nie ma taki jaki chcemy(hero pup 160),tylko szmaciaki,a Sonia łapie frisbee plastikowe kiedyś mieliśmy z dog chow,ale ,,się" roztrzaskało :) u nas fotki :cool3: Quote
Yuveza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 uhmh.. ja jakoś nie mogę się przekonać co do freesbowania Dotki.. Quote
Guest papillonek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 No wiadomo ,że nie każdy psiak ma do tego dryg i chyba trzeba to zaakceptować ;) Quote
Yuveza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 no oczywiście, chcę żeby miała też z tego przyjemnośc, ale jest jeszcze Axel;) Quote
Guest papillonek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 naklaniałam Cię do frisbee ,ale teraz myślę sobie ,że lepiej znasz Dotkę i wiesz co tej podpasuje spróbujcie agility,chociaż akurat nam się niepodoba :/ Quote
Yuveza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Tak agility Dotce pasuje hopki jej idą dobrze, tylko że na podwórku ie można sie dobrze rozpędzić a torze to by był power! a Wam się nie podoba... że Soni czy Tobie? u nas fotki:D Quote
Guest papillonek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nam też hopki fajnie idą ,ale to jest nudne hop,hop,.hop..hop....hop.......:sleep2: i zwykle jestem z Soni strasznie dumna jak się czegoś nauczy,a to jakoś nie sprawia mi satysfakcji,ile można skakać?:hmmmm: :lol: Quote
Qeeriefire Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 justa , ale spróbować możecie , możliwe , że akurat Dotce frisbee się "niespodoba" ;) Jeżeli chodzi o same hopki to może nie są "ekscytujące" i nie dają takiej satysfakcji , ale już co innego jeżeli chodzi o cały tor agility :D Quote
Qeeriefire Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 To może przedstawie mój rysunek , miała być Nela , ale coś nie wyszło :oops: Quote
Yuveza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Wyszło, wyszło!!:D bardzo ładnie! wstaw to na wątek rysunkowy:D Quote
Qeeriefire Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziękuję bardzo Wstawiłam na ten wątek ;) Quote
Qeeriefire Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Rozumiem , że rysunek tak beznadziejny , że szkoda go komentować ? Po małych i tak nieudanych poprawach: i kolejny rysunek , jakoś mi się niepodoba , ale może poznam Wasze zdanie ;) Quote
Recommended Posts