Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nela i Filuś do siebie pasują:D a tu ładnie się zaprezentowała grawerka:D http://i55.tinypic.com/13z8gw4.jpg Quote
Guest papillonek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 westie_justa napisał(a):No ja tez, bo Dotka w niedziele idzie na trymowanie :multi: papillonek kupiłabyś nowe szelki? naprawdę? Bo jak tak to ja jestem ciekawa:D Czego jesteś ciekawa??? obiecuję,że jeśli tylko Te szelki które mamy się zniszczą kupimy nowe,bo właściwie po co kolekcjonować obroże,czy szelki ? Pies i tak nie pójdzie nawet z dwoma na raz. Dużo lepiej zainwestować w dobrą karmę ,czy smycz automatyczną. Ja kupuję to co jest nam potrzebne ,a nie to co mi się podoba np.widzę gdzieś przywieszkę do obroży,ale nie jest jej to potrzebne ,a wręcz zbędne tylko może przeszkadzać przy zabawie. Nela ma ciemny kolor to może i jej niewidać ,ale sonia to białaska widać nawet z daleka sama robi sobie za odblask :D Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 aha czyli pewnie te szelki będą służyły przez długie lata..:D Quote
Guest papillonek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tiiia ,ale oprócz szelek mamy jeszcze obróżkę na pewno Ci się podoba: Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Osobiście MI spodobałaby się jeżeli byłaby turkusowa, ale na Dotce byłaby ok, tylko trochę z cienka... Quote
Guest papillonek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ja bym jej nigdy nie kupiła,ale dostałam w prezencie i już sie przezwyczaiłam w sumie ładna jest ;) Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 brzydka nie jest, ja dla małej Saruni bym nie kupiła ale dla Dotusi.. Quote
Qeeriefire Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='papillonek'] Nela ma ciemny kolor to może i jej niewidać ,ale sonia to białaska widać nawet z daleka sama robi sobie za odblask :D Dokładnie tak jest ;) A obroża nawet i ładna , ale ja Neli bym takiej nie kupiła . [quote name='westie_justa']Nela i Filuś do siebie pasują:D a tu ładnie się zaprezentowała grawerka:D http://i55.tinypic.com/13z8gw4.jpg Dziękujęmy , tutaj Nela robiła " rytulane" kułka przy zabawie z psem . W końcy Filuś zna Nele od małego i nie przeszkadza mu różnica 7 lat :D [quote name='deer_1987']Milego wieczoru! Dziękujęmy ;) deer_1987 trzymajcie się .. Quote
Yuveza Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Cześć Justyna:multi: a wracając do obroży, to ja lubię Dotke w różu ale np: taśmowych i trochę żywszych, ale taka jak ta bardzo ładnie pasuje do małych piesków jak Sońka:D Quote
Qeeriefire Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 i wzajemnie -cześć Justyna :D nowy avatar z Doti :loveu: Zgodze się, ta obroża wydaje mi się taka "delikatna" Będziemy mieć tunele do agility tak na wiosne :multi: Quote
ola&neo Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 bardzo podoba mi się ta twoja sunia ;) ciekawe zdjecia ;) pozdrawiam ;) Quote
Yuveza Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kupicie tunele, ja bym porobiła sobie tor, ale nie mam miejsca niestety, kawałek ogródka ,ale to za mało... Quote
Qeeriefire Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 ola&neo napisał(a):bardzo podoba mi się ta twoja sunia ;) ciekawe zdjecia ;) pozdrawiam ;) Dziękujęmy i zapraszamy częściej ;) westie_justa napisał(a):Kupicie tunele, ja bym porobiła sobie tor, ale nie mam miejsca niestety, kawałek ogródka ,ale to za mało... A ja nie mam nawet ogródka , mieszkam w bloku :D . Tor będzie u Harrego , a ja będę jezdzić z Nelą Tunele kupimy , ale za reszte toru bierzemy sie do roboty . Quote
Yuveza Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ale przynajmniej u Harreego macie, a ja nie mam takiego miejsca :-( ..... Quote
Qeeriefire Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 To szkoda , ale może zapiszecie się do ZKwP ;) Quote
Qeeriefire Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Przed chwilą wróciłyśmy ze spaceru:multi: Nos był ciągle przy ziemi ... i wszędzie zaglądał :lol: Biegniemy do pani Quote
Guest papillonek Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ale zajączek ślicznotka z niej :D A co do tej obroży to ona wcale taka delikatna nie jest może się tak wydawć.Mom zdaniem do Sońki idealna ,ale sama bym jej nie kupiła(może to źle :/) Quote
Agnieszkaa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 http://i54.tinypic.com/25g52r4.jpg Jaka skoczkna! :):loveu: http://i56.tinypic.com/ef52p.jpg Haha! Świetne! Nie tylko nosy mogą być w śniegu ;) :evil_lol: Pozdrawiam ! ;) Quote
Qeeriefire Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Witamy i dziękujęmy wszystkim ;) Skoczna to ona jest i dlatego ćwiczymy dogfrisbee :D Quote
Yuveza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Wodzę że Nelcia śmiga w nowych szeleczkach a nawet lata:D Ale zajączek ślicznotka z niej :D A co do tej obroży to ona wcale taka delikatna nie jest może się tak wydawć.Mom zdaniem do Sońki idealna ,ale sama bym jej nie kupiła(może to źle :/) Dlaczego źle, akurat ją dostałaś i teraz widzisz że tego typu rzeczy do Sońki pasują;) Quote
Qeeriefire Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 :D no tak , tak Nowe zdjęcia będą w poniedziaek , bo w weekend w końcu jade do Harrego i Kuli ;) Quote
Qeeriefire Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 westie_justa napisał(a):o, fajnie na tor, jedziecie:D? Niestety nie , bo nie mam jak Neli zabrać , ale zobacze co u Kulki ;) Quote
Recommended Posts