Yuveza Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Hmmm.... to nie fajnie, a te dog chow łapała tylko było za duże ale plastik:D może spróbuj na razie z jakimś innym choćby z kartonem a jak Sonia trochę sie wczuje we frisbowanie to zmień;) Quote
Guest papillonek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 katon sonia łamie na pół i koniec zabawy,nie wiem co zrobię na razie i tak na nic nie mam czasu i Sonię też zamiedbałam trochę ostatnio sie z nią chyba tydzien temu bawilam nie mówiąc o nauce sztuczek ,ciekawe czy nie zapomniała czegoś... Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 na pewno nie zapomniała ja też codziennie nie szkolę Dotki;) może pw żeby offa nie robić Quote
Qeeriefire Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Guptasek napisał(a)::) Ale fajne fotki :) Ten pies lata po drzewach ! :) deer_1987 napisał(a):ale Ci sie pies drzewny zrobil :razz: Prawie jak kot :D Dziękujęmy Aleksandra95 napisał(a):A co ona tam takiego widziała ?:D Tak , wystarczyło frisbee :evil_lol: papillonek napisał(a):Plastik to nie jest coś co Sonia ubóstwia :( Niedawno kupiłam te hero pup to na razie nie ma mowy zeby kupi inne :( papillonek wazna jest motywacja psa , moze po prostu Soni sie juz nie chce . Zaczesto cwiczycie , daj jej odpoczac i odpowiednio motywuj. Przydaloby sie abym sobie odpuscila szkolenie psow , bo do testow musze sie przygotowac , ale jakos nie moge :diabloti: Quote
monika15 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 http://i56.tinypic.com/a4q0qq.jpg Buahahahahaha! Małpka normalnie ;) Żeby kawałek okrągłego plastiku motywował psa do wchodzenia po drzewach:lying: Muismy teraz udowodnić naukowo, że pies potrafi zrobić wszysko :hmmmm: :D Quote
Qeeriefire Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='monika15']http://i56.tinypic.com/a4q0qq.jpg Buahahahahaha! Małpka normalnie ;) Żeby kawałek okrągłego plastiku motywował psa do wchodzenia po drzewach:lying: Muismy teraz udowodnić naukowo, że pies potrafi zrobić wszysko :hmmmm: :D Dziękujęmy , a udowodnić nie będzie trudno :evil_lol: Kolejny , nowy dysk :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Witam! :) Piękna sunia. Słodka mordka! :loveu: Pozdrawiam. Quote
Qeeriefire Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dziękujęmy :D Postaram się wstawić zdjęcia w wolnym czasie , ale teraz testy gimnazjalne :roll: Quote
Guest papillonek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Zdaje relacje z tego tygodnia :Sonia nadal nie przekonana do frisbee,za to kocha wszystkie inne zabawki) :) Chcesz trzeci talerzyk ???? Quote
Qeeriefire Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 papillonek napisał(a):Zdaje relacje z tego tygodnia :Sonia nadal nie przekonana do frisbee,za to kocha wszystkie inne zabawki) :) Chcesz trzeci talerzyk ???? :D To może odpuście sobie na ten moment frisbee . To już byłby 6 nasz talerz , więc chyba podziękujęmy :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ee tam co tam testy gimnazjalne.. dasz radę :D Quote
Qeeriefire Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Aga&Ganja napisał(a):ee tam co tam testy gimnazjalne.. dasz radę :D To w końcu tylko testy :-) Dziękuję , raczej napewno zdam , tylko na ile punktów :hmmmm: Aleksandra95 napisał(a):ja też mam ! :placz: boje się Nie będzie tak zle :happy1: Quote
Qeeriefire Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 kilka zdjęć Oto kolega Neli , Paco ;) Atak na gałęź :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale ona skoczna :) Planujemy się zapisać do ZKwP , ale zanim ja ukoncze 16 lat :roll: Quote
Guptasek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Super Dysk ! :D mój pierwszy bokser też się rzucał na gałęzie :) Quote
monika15 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 http://i54.tinypic.com/no7vyf.jpg O! Paco :D Troszkę mniejszy od mojego, ale za to bardzo podobny:diabloti: Zazdroszczę Wam takiego latania w powietrzu:eviltong: mój pies to chyba ze dwa razy skoczył żeby ringo w powietrzu złapać:roll: Quote
Qeeriefire Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Guptasek napisał(a):Super Dysk ! :D mój pierwszy bokser też się rzucał na gałęzie :) Dziękujęmy , niektóre psy mają to chyba w genach :D monika15 napisał(a):http://i54.tinypic.com/no7vyf.jpg O! Paco :D Troszkę mniejszy od mojego, ale za to bardzo podobny:diabloti: Zazdroszczę Wam takiego latania w powietrzu:eviltong: mój pies to chyba ze dwa razy skoczył żeby ringo w powietrzu złapać:roll: Troszkę mniejszy , od Neli jest 2 razy :evil_lol: Dziękujęmy , a Nela też łapie jak się jej chce :p Quote
Qeeriefire Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Dzisiaj były szaleństwa z Filusiem i ganianie gołębi :D .Niestety zdjęć nie mam , bo deszcz padał . Dalej pracujemy na socjalizacji Neli ,aby nie bała się tak obcych ludzi i musimy się pochwalić , że idzie nam dobrze . Jeżeli chodzi o kontakty z psami to nie jest źle , bo u niej to nigdy niewiadomo...jednego psa polubi innego nie .Wczoraj bawiła się z westem Elmo , a dzisiaj jeszcze z Cocker Spanielem Angielskim. Dopracowaliśmy już wskok w ręce :multi: A ja znowu się nie uczę tylko psami zajmuje :diabloti: Zapraszamy chociaż do odwiedzin :) Quote
Recommended Posts