Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Kurcze.. ja tak samo,nic się nie uczę..:O

A to już jutro , jakoś jeszcze do mnie to niedochodzi ...humanistyczny jeszcze jakoś napisze , ale matematyczno-przyrodniczy będzie ciężko .Powodzenia :)

westie_justa napisał(a):
Co jej te gałęzie zrobiły?:evil_lol: że je tak atakuję.

Gałęź po prostu była , a dla Neli to jest wystarczający pretekst aby zaatakować :D

Posted

Nela jest taka mądra i świetna wgl,że aż szok!Nie wiem jak ty nauczyłaś ją tylu komend i sztuczek.Bo to pies w typie teriera,a te bywają uparte.Kiedyś ułożę o Neli wierszyk,okey?Pozdrów Nelkę!<3

Posted

Kotów nieposiadamy , ale jak jeździmy do Harrego z Nelą, to tam sa 3 koty. Ona jeszcze się oprze pogoni , ale koty dziwnie ją zawsze śledzą :evil_lol:

border collie dziękujęmy , miło nam . Nela pozdrowiona :)
A Ty pozdrów królika ^^

Guest papillonek
Posted

O jaka pomocnica :)
Zaraz nie będzie czym sprzątac ;)

Posted

Spodobało się jej to coś włochate i wykorzystałam to do nauki przynieś i puść :D
Miło tu jeszcze kogoś widzieć .
A dzisiaj już po egzaminie humanistycznym , większość pytań odnosiło się do historii:roll:

Pzdr.

Posted

3 zdjęcie jest the best.Dzięki,już pozdrawiam<królisiu,masz pozdrowieniaod Justyny>Już.Moja mama jak u siebie ścieli łóżko,to królik się ożywia i biega za nią,tak jakby chciał pomóc,ale jest za malutki,żeby cokolwiek podnieść(kołdrę?!)

Posted

border collie napisał(a):
3 zdjęcie jest the best.Dzięki,już pozdrawiam<królisiu,masz pozdrowieniaod Justyny>Już.Moja mama jak u siebie ścieli łóżko,to królik się ożywia i biega za nią,tak jakby chciał pomóc,ale jest za malutki,żeby cokolwiek podnieść(kołdrę?!)

Dziękujęmy :)
Okazuje jakieś zainteresowanie , ale jeszcze nie widziałam aby jakikolwiek królik nosił daną rzecz :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

Collie napisał(a):
Spodobało się jej to coś włochate i wykorzystałam to do nauki przynieś i puść :D
Miło tu jeszcze kogoś widzieć .
A dzisiaj już po egzaminie humanistycznym , większość pytań odnosiło się do historii:roll:

Pzdr.

ja bym powiedziała,ze tylko dwa były z polca :/ Przekształcic zdania i coś jeszcze ;)

Posted

papillonek napisał(a):
ja bym powiedziała,ze tylko dwa były z polca :/ Przekształcic zdania i coś jeszcze ;)

Właśnie , a u nas nauczyciele mówili " Będzie tylko jedno lub dwa pytania z historii " :D
To był test historyczny

Guest papillonek
Posted

dobrze,że za rok już historię mają zrobi oddzielnie ;)

Posted

papillonek napisał(a):
dobrze,że za rok już historię mają zrobi oddzielnie ;)

O tym niewiedziałam , podobno w Gdanśku był jakiś "przeciek" odpowiedzi do egzaminu :)

Guest papillonek
Posted

no to teraz wiesz :)
A o tym w Gdańsku to nie wiedziałam ,ale najprawdopodobniej ktoś miał dobre znajomości ;)

Posted

papillonek napisał(a):
no to teraz wiesz :)
A o tym w Gdańsku to nie wiedziałam ,ale najprawdopodobniej ktoś miał dobre znajomości ;)

Heh ;)
Zostały jeszcze języki obce

elizl/ napisał(a):
Śliczna ...

Dziękujęmy bardzo :multi:
Pzdr.

A jutro z Nelą do weta , bo "obgryza pazury " , a wczoraj odgryzła sobie kawaek poduszki z niewiadomego powodu :shake: