Yuveza Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Co jej te gałęzie zrobiły?:evil_lol: że je tak atakuję. Quote
Qeeriefire Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Kurcze.. ja tak samo,nic się nie uczę..:O A to już jutro , jakoś jeszcze do mnie to niedochodzi ...humanistyczny jeszcze jakoś napisze , ale matematyczno-przyrodniczy będzie ciężko .Powodzenia :) westie_justa napisał(a):Co jej te gałęzie zrobiły?:evil_lol: że je tak atakuję. Gałęź po prostu była , a dla Neli to jest wystarczający pretekst aby zaatakować :D Quote
Guest papillonek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No to kotów chyba nie posiadacie :) Quote
border collie Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nela jest taka mądra i świetna wgl,że aż szok!Nie wiem jak ty nauczyłaś ją tylu komend i sztuczek.Bo to pies w typie teriera,a te bywają uparte.Kiedyś ułożę o Neli wierszyk,okey?Pozdrów Nelkę!<3 Quote
Qeeriefire Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Kotów nieposiadamy , ale jak jeździmy do Harrego z Nelą, to tam sa 3 koty. Ona jeszcze się oprze pogoni , ale koty dziwnie ją zawsze śledzą :evil_lol: border collie dziękujęmy , miło nam . Nela pozdrowiona :) A Ty pozdrów królika ^^ Quote
Guest papillonek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 O jaka pomocnica :) Zaraz nie będzie czym sprzątac ;) Quote
Qeeriefire Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Spodobało się jej to coś włochate i wykorzystałam to do nauki przynieś i puść :D Miło tu jeszcze kogoś widzieć . A dzisiaj już po egzaminie humanistycznym , większość pytań odnosiło się do historii:roll: Pzdr. Quote
border collie Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 3 zdjęcie jest the best.Dzięki,już pozdrawiam<królisiu,masz pozdrowieniaod Justyny>Już.Moja mama jak u siebie ścieli łóżko,to królik się ożywia i biega za nią,tak jakby chciał pomóc,ale jest za malutki,żeby cokolwiek podnieść(kołdrę?!) Quote
Qeeriefire Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 border collie napisał(a):3 zdjęcie jest the best.Dzięki,już pozdrawiam<królisiu,masz pozdrowieniaod Justyny>Już.Moja mama jak u siebie ścieli łóżko,to królik się ożywia i biega za nią,tak jakby chciał pomóc,ale jest za malutki,żeby cokolwiek podnieść(kołdrę?!) Dziękujęmy :) Okazuje jakieś zainteresowanie , ale jeszcze nie widziałam aby jakikolwiek królik nosił daną rzecz :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 He no to teraz masz pomocnika do sprzątania:) Nela jest przurocza:) Quote
Qeeriefire Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Witamy i zapraszamy nadal :) Trzeba sobie ułatwiać życie :evil_lol: Dziękujęmy Quote
Guest papillonek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Collie napisał(a):Spodobało się jej to coś włochate i wykorzystałam to do nauki przynieś i puść :D Miło tu jeszcze kogoś widzieć . A dzisiaj już po egzaminie humanistycznym , większość pytań odnosiło się do historii:roll: Pzdr. ja bym powiedziała,ze tylko dwa były z polca :/ Przekształcic zdania i coś jeszcze ;) Quote
Qeeriefire Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 papillonek napisał(a):ja bym powiedziała,ze tylko dwa były z polca :/ Przekształcic zdania i coś jeszcze ;) Właśnie , a u nas nauczyciele mówili " Będzie tylko jedno lub dwa pytania z historii " :D To był test historyczny Quote
Guest papillonek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 dobrze,że za rok już historię mają zrobi oddzielnie ;) Quote
Qeeriefire Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 papillonek napisał(a):dobrze,że za rok już historię mają zrobi oddzielnie ;) O tym niewiedziałam , podobno w Gdanśku był jakiś "przeciek" odpowiedzi do egzaminu :) Quote
Guest papillonek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no to teraz wiesz :) A o tym w Gdańsku to nie wiedziałam ,ale najprawdopodobniej ktoś miał dobre znajomości ;) Quote
Qeeriefire Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 papillonek napisał(a):no to teraz wiesz :) A o tym w Gdańsku to nie wiedziałam ,ale najprawdopodobniej ktoś miał dobre znajomości ;) Heh ;) Zostały jeszcze języki obce elizl/ napisał(a):Śliczna ... Dziękujęmy bardzo :multi: Pzdr. A jutro z Nelą do weta , bo "obgryza pazury " , a wczoraj odgryzła sobie kawaek poduszki z niewiadomego powodu :shake: Quote
Qeeriefire Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 papillonek napisał(a):Poduszki z łapy??? Tak , zastanawia mnie dlaczego... Quote
Recommended Posts