Qeeriefire Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Niema za co , właśnie westy były wczoraj i nie miałam jak zrobić zdjęć ;) Papillonów było chyba 6 , a Nela trochę zestresowana była No to może przy okazji zakupy jakie zrobiliśmy na wystawie : odblaskowe szelki i legowisko:loveu: Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No, no piękne legowisko!:D czyli było sporo rzeczy:D Ile kosztowało, że tak spytam Quote
Qeeriefire Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 westie_justa napisał(a):No, no piękne legowisko!:D czyli było sporo rzeczy:D Ile kosztowało, że tak spytam Dużo , dużo Legowisko tanio , 45 złotych ;) Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jeja, jak dużo to coś dla mnie, ja mogę godzinami stać przy kilku obrozach:evil_lol:! 45zł!:-o to tanie, moje kupione w naturze kosztowało około 60zł, to tam znaczy się jest super! jak Dotka będzie po trymowaniu to tez sobie pojedziemy;) Quote
Qeeriefire Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 westie_justa napisał(a):Jeja, jak dużo to coś dla mnie, ja mogę godzinami stać przy kilku obrozach:evil_lol:! 45zł!:-o to tanie, moje kupione w naturze kosztowało około 60zł, to tam znaczy się jest super! jak Dotka będzie po trymowaniu to tez sobie pojedziemy;) Hehe :D Były obroże , karmy, legowiska , smycze , kojce , zabawki , ciuszki dla psów , kosmetyki i różne akcesoria związane z psami ;) 60 złotych to drogo w poprównaniu do 45 , ale to też okazja , bo na targach przy wystawie . To będziemy czekać na fotki z nowymi rzeczami dla Dotki :smile: Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 mam nadzieje ze będą, no i chyba na nową odmienioną Dotke, po trymowaniu!:D Quote
Qeeriefire Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 U nas znowu zima i w końcu zdjęcia ze spaceru :smile:Niestety bateria nam w aparacie padła , więc tylko tyle zdjęć Stójka :D Na balkonie ... Zapraszamy ! Quote
Guest papillonek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ja na wystawie bym się raczej przy karmach,czy szelach obracała :) moje było za 35 zł w naszym zoologu,ale fakt nie różowe...(:megagrin:) Ładnie Neli w tych szelach może też sobie takie sprawimy :razz: Quote
Yuveza Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No ja tez, bo Dotka w niedziele idzie na trymowanie :multi: papillonek kupiłabyś nowe szelki? naprawdę? Bo jak tak to ja jestem ciekawa:D Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dziękujęmy :D Neli to te szelki zostały kupione pod względem praktycznym , bo ona prawie cała czarna i w nocy jej nie widać :razz: Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 no tak, a taki odblask to się z daleka rzuci w oczy!:D Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Przynajmniej będę ją widzieć gdzie jest :lol: Nela właśnie jest w czasie nauki chodzenia do tyłu-"cofaj" I zastanawiamy się nad zapisaniem się do ZKwP oddział w Rzeszowie , ale z Neli charakterem ciężko będzie . Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 a w ZKwP to nie zapisuje się psów rasowych, hodowlii? zreszta nie wiem jak to jest, bo też o tym myślałam ale chyba po zawodach agi można tam wstąpić..? a napiszesz jak nauczyłaś jej 'cofaj' ja uczyłam komendy 'kółeczko' idąc w strone psa i ona się wtedy obracała ale cofaj nie wiem.... Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Można zapisać się jako członek związku i płacąc składkę członkowską można korzystać z toru agility ;) Stawałam na wprost psa i miałam smakołyk .Pokazałam jej przysmaka i pomału szłam w jej strone podnosząc kolana z komendą "cofaj" . Gdy tylko Nela zrobiła pare kroków do tyłu dostawała nagrodę i tak powtarzałyśmy aż teraz przejdzie z 5 metrów do tyłu . Tylko musimy jeszcze ćwiczyć bo często idąc w końcu siada :D justa ładny avatar z Doti :loveu: Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 aha, no tak, bo jak kiedyś zgłaszałam formularz na zawody (i tak nie pojechałam) to tam było czy jest się członkiem zkwp i pewnie po tym się do niego wchodziła, a duża ta składka? bo akurat ja nie wiem ale w Warszawie chyba jest też tor obok zkwp tam były zawody, a jak tam w Rzesz, sobie później przychodzisz na tor kiedy chcesz:D? a avek dziękuję, tym razem to nie moje, zrobiła mi go Ola ma swój wątek:D http://www.dogomania.pl/threads/202784-Grafika-na-zam%C3%B3wienie-czyli-bannerki-sygnatury-itp.-ZAPRASZAM-! Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Składka członkowska na rok wynosi chyba 60 złotych ;) A z tym korzystaniem z toru nie wiem dokładnie jak jest , ale są terminy w których można przyjechać z psem i na stronie oddziału powinny być napisane . Mam to wstawienia 20 zdjęć Neli :lol: Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To fajnie i 60 zł na rok to nie tak dużo, poszukam:D o to wstawiaj, mnie zawsze wykańcza najpierw to zmniejszanie... Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Właśnie opłaca się ;) Akurat zmniejszam , trochę to zajmie Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ja też zmniejszam zdjęcia z przedwczoraj, to wpadnij jak będą;) Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dobra to czekamy i wpadniemy ;) Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Zabawa z psim sąsiadem , Filusiem :multi: Oto Filuś Zabawę czas zacząć :D Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Ciąg dalszy : Zachęcamy kolejnego psa do zabawy :evil_lol: Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nela trzyma dystans, i kły na wierzchu :D http://i54.tinypic.com/dcdjd2.jpg cały czas na smyczce była.... mają podobne rozmiary a to co to za kolega? http://i56.tinypic.com/nxmjj8.jpg u Dotki te nowe fotki;)! Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dziękujęmy za odwiedziny , Nela nie była ciągle na smyczy ;) A ten kolega to przypadkowo napotkany :D Filuś ;) Filuś i tak nie dogonisz Neli :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 I jeszcze Nela biegnąca jak tylko może najszybciej ;) i zapraszamy .. Quote
Recommended Posts