Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niema za co , właśnie westy były wczoraj i nie miałam jak zrobić zdjęć ;)

Papillonów było chyba 6 , a Nela trochę zestresowana była
No to może przy okazji zakupy jakie zrobiliśmy na wystawie :

odblaskowe szelki

i legowisko:loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeja, jak dużo to coś dla mnie, ja mogę godzinami stać przy kilku obrozach:evil_lol:!
45zł!:-o to tanie, moje kupione w naturze kosztowało około 60zł, to tam znaczy się jest super! jak Dotka będzie po trymowaniu to tez sobie pojedziemy;)

Posted

westie_justa napisał(a):
Jeja, jak dużo to coś dla mnie, ja mogę godzinami stać przy kilku obrozach:evil_lol:!
45zł!:-o to tanie, moje kupione w naturze kosztowało około 60zł, to tam znaczy się jest super! jak Dotka będzie po trymowaniu to tez sobie pojedziemy;)

Hehe :D Były obroże , karmy, legowiska , smycze , kojce , zabawki , ciuszki dla psów , kosmetyki i różne akcesoria związane z psami ;)
60 złotych to drogo w poprównaniu do 45 , ale to też okazja , bo na targach przy wystawie .
To będziemy czekać na fotki z nowymi rzeczami dla Dotki :smile:

Guest papillonek
Posted

ja na wystawie bym się raczej przy karmach,czy szelach obracała :)
moje było za 35 zł w naszym zoologu,ale fakt nie różowe...(:megagrin:)
Ładnie Neli w tych szelach może też sobie takie sprawimy :razz:

Posted

Przynajmniej będę ją widzieć gdzie jest :lol:
Nela właśnie jest w czasie nauki chodzenia do tyłu-"cofaj"
I zastanawiamy się nad zapisaniem się do ZKwP oddział w Rzeszowie , ale z Neli charakterem ciężko będzie .

Posted

a w ZKwP to nie zapisuje się psów rasowych, hodowlii? zreszta nie wiem jak to jest, bo też o tym myślałam ale chyba po zawodach agi można tam wstąpić..?
a napiszesz jak nauczyłaś jej 'cofaj' ja uczyłam komendy 'kółeczko' idąc w strone psa i ona się wtedy obracała ale cofaj nie wiem....

Posted

Można zapisać się jako członek związku i płacąc składkę członkowską można korzystać z toru agility ;)
Stawałam na wprost psa i miałam smakołyk .Pokazałam jej przysmaka i pomału szłam w jej strone podnosząc kolana z komendą "cofaj" . Gdy tylko Nela zrobiła pare kroków do tyłu dostawała nagrodę i tak powtarzałyśmy aż teraz przejdzie z 5 metrów do tyłu . Tylko musimy jeszcze ćwiczyć bo często idąc w końcu siada :D

justa ładny avatar z Doti :loveu:

Posted

aha, no tak, bo jak kiedyś zgłaszałam formularz na zawody (i tak nie pojechałam) to tam było czy jest się członkiem zkwp i pewnie po tym się do niego wchodziła, a duża ta składka? bo akurat ja nie wiem ale w Warszawie chyba jest też tor obok zkwp tam były zawody, a jak tam w Rzesz, sobie później przychodzisz na tor kiedy chcesz:D?

a avek dziękuję, tym razem to nie moje, zrobiła mi go Ola ma swój wątek:D http://www.dogomania.pl/threads/202784-Grafika-na-zam%C3%B3wienie-czyli-bannerki-sygnatury-itp.-ZAPRASZAM-!

Posted

Składka członkowska na rok wynosi chyba 60 złotych ;)
A z tym korzystaniem z toru nie wiem dokładnie jak jest , ale są terminy w których można przyjechać z psem i na stronie oddziału powinny być napisane .
Mam to wstawienia 20 zdjęć Neli :lol: