Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):I sa postepy w nauce? :) Na razie Nela śpi :D Później spróbujemy poćwiczyć ;) Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Collie napisał(a):Na razie Nela śpi :D Później spróbujemy poćwiczyć ;) Co taki spioch z niej? nasze juz o 5 byly na spacerze :evil_lol: ale to tylko dlatego ze ja do pracy i potem by nie mial kto wyjsc :p Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Collie napisał(a):Na razie Nela śpi :D Później spróbujemy poćwiczyć ;) Dora też by spała gdyby nie to,że pokazałam jaką mam pyszną paróweczkę dla niej w ręku i pomęczyłam ją komendami. :D ale teraz poszła spać znowu :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Co taki spioch z niej? nasze juz o 5 byly na spacerze :evil_lol: ale to tylko dlatego ze ja do pracy i potem by nie mial kto wyjsc :p Nela to spokojnie do 11 śpi i nic ją nie zmusi aby wstać, bo w końcu ma trzy łóżka do wyboru :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):Dora też by spała gdyby nie to,że pokazałam jaką mam pyszną paróweczkę dla niej w ręku i pomęczyłam ją komendami. :D ale teraz poszła spać znowu :diabloti: :lol: w końcu wakacje. Quote
Paula03 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ale z tych waszych psów śpiochy :D Ja mam ok 7 pobudkę, ale czasem wystarczy Kati pogłaskać i da spokój na jakiś czas ;) Collie napisał(a):Zobaczymy co z tego będzie, 8 kg będzie chyba łatwiej utrzymać :D Filmik będzie ale nie mam programu do przeróbek wideo i nie wiem skąd i czy ściągnąć :-( Dziękujemy 8kg? Leciutka ;) O wiele lepiej będzie ją trzymać :) Wiesz co w komputerze powinien być taki program Windows Movie Maker. Każdy go ma. Nie jest może jakiś bardzo dobry, obsługiwałam się lepszymi, ale jak na złożenie jakiegoś filmiku jest w sam raz :) Ja jego używam i za bardzo nie narzekam :) Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Paula03 napisał(a):Ale z tych waszych psów śpiochy :D Ja mam ok 7 pobudkę, ale czasem wystarczy Kati pogłaskać i da spokój na jakiś czas ;) Z ktorych? :razz: Bo nasze to o 5 musza wstawac :diabloti: Ale jakby same wybraly to by pewnie dlugo spaly :D Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Paula03 napisał(a):A no widzisz :diabloti: Ale pomysl sobie jest weekend chcesz pospac a tu pobudka o 7? :mad: Nie z moimi bo one nawet i do 12 potrafia spac :diabloti: (ale to tylko jak ktores z nas jest w lozku) Quote
Paula03 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 No dobra pod tym względem to macie dobrze :diabloti: Ja w weekend około 12 to już na drugi spacer wychodzę ;) Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 No to niezle :razz: Jak sie obudza to tez nie ida od razu tylko najpierw trzeba sie w lozku poglaskac podrapac itd :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 :D Nela śpi ile chce , chyba,że jest rok szkolny ;) Filmik już się przegrywa na YT, będzie, dzięki Paula :) Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Krótki, trochę niewyraźny, ale jest :eviltong: http://www.youtube.com/watch?v=04zWzBCUhd4 :smilecol::smilecol: Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Collie']Krótki, trochę niewyraźny, ale jest :eviltong: [video=youtube;04zWzBCUhd4] http://www.youtube.com/watch?v=04zWzBCUhd4 [/video] Ale zdolna :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Zdolniacha. :o Jak Ty ją tego wszystkiego nauczyłaś ? :loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Silky123 napisał(a):Zdolniacha. :o Jak Ty ją tego wszystkiego nauczyłaś ? :loveu: Cierpliwość, może umiejętność no i przysmaki :D Ale to nie takie trudne jakby się mogło wydawać :) Dziękujemy Quote
Natalia&Cody Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 No w sumie Cody też umie, np. przeturlaj, ale muszę mu jeszcze trochę pomagać. :) Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Silky123 napisał(a):No w sumie Cody też umie, np. przeturlaj, ale muszę mu jeszcze trochę pomagać. :) Z czasem będzie sam wykonywał ;) Powodzenia Quote
Paula03 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):No to niezle :razz: Jak sie obudza to tez nie ida od razu tylko najpierw trzeba sie w lozku poglaskac podrapac itd :diabloti: U nas jest tylko szybkie głaskanie na dzień dobry i trzeba się ubierać, bo Kati nie ma ochoty na takie mizianko spacer ważniejszy :evil_lol: Collie napisał(a)::D Nela śpi ile chce , chyba,że jest rok szkolny ;) Filmik już się przegrywa na YT, będzie, dzięki Paula :) Nie ma za co :) A filmik jest super. Mądra sunia z Neli :) A jak jej ogonek chodzi :) Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Oj to Kati ma w sobie duzo energi :razz: mizianko najwazniejsze :loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Dziękujemy ;) Nela zanim wstanie to się poprzeciąga, wytarza w moim kocyku :D Ostatnio robi mi pobudki rano. Każdy pies jest inny :) Quote
Paula03 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Oj to Kati ma w sobie duzo energi :razz: mizianko najwazniejsze :loveu: Bardzo ;) Dzisiaj biegała z innymi psami na spacerze ponad dwie godziny i do domu wracać nie chciała, mimo, że już wszyscy poszli, to ona nie chciała :D A u nas nie :D Mizianko ważne, ale dla Kati są rzeczy ważniejsze :D Quote
Paula03 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Collie napisał(a): Każdy pies jest inny :) Dokładnie :) Quote
Yuveza Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Przyjemny ten filmik:D .... a Nela cóż..... tylko pogratulowac:D ona wygląda na max 4 lata^^ i jest bardzo mądra:) Quote
Recommended Posts