Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Collie napisał(a):
Na razie Nela śpi :D Później spróbujemy poćwiczyć ;)

Co taki spioch z niej? nasze juz o 5 byly na spacerze :evil_lol: ale to tylko dlatego ze ja do pracy i potem by nie mial kto wyjsc :p

Posted

Collie napisał(a):
Na razie Nela śpi :D Później spróbujemy poćwiczyć ;)

Dora też by spała gdyby nie to,że pokazałam jaką mam pyszną paróweczkę dla niej w ręku i pomęczyłam ją komendami. :D

ale teraz poszła spać znowu :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co taki spioch z niej? nasze juz o 5 byly na spacerze :evil_lol: ale to tylko dlatego ze ja do pracy i potem by nie mial kto wyjsc :p

Nela to spokojnie do 11 śpi i nic ją nie zmusi aby wstać, bo w końcu ma trzy łóżka do wyboru :evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
Dora też by spała gdyby nie to,że pokazałam jaką mam pyszną paróweczkę dla niej w ręku i pomęczyłam ją komendami. :D

ale teraz poszła spać znowu :diabloti:

:lol: w końcu wakacje.

Posted

Ale z tych waszych psów śpiochy :D Ja mam ok 7 pobudkę, ale czasem wystarczy Kati pogłaskać i da spokój na jakiś czas ;)

Collie napisał(a):
Zobaczymy co z tego będzie, 8 kg będzie chyba łatwiej utrzymać :D
Filmik będzie ale nie mam programu do przeróbek wideo i nie wiem skąd i czy ściągnąć :-(
Dziękujemy

8kg? Leciutka ;)
O wiele lepiej będzie ją trzymać :)

Wiesz co w komputerze powinien być taki program Windows Movie Maker. Każdy go ma. Nie jest może jakiś bardzo dobry, obsługiwałam się lepszymi, ale jak na złożenie jakiegoś filmiku jest w sam raz :) Ja jego używam i za bardzo nie narzekam :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Ale z tych waszych psów śpiochy :D Ja mam ok 7 pobudkę, ale czasem wystarczy Kati pogłaskać i da spokój na jakiś czas ;)

Z ktorych? :razz: Bo nasze to o 5 musza wstawac :diabloti: Ale jakby same wybraly to by pewnie dlugo spaly :D

Posted

Paula03 napisał(a):
A no widzisz :diabloti:

Ale pomysl sobie jest weekend chcesz pospac a tu pobudka o 7? :mad: Nie z moimi bo one nawet i do 12 potrafia spac :diabloti: (ale to tylko jak ktores z nas jest w lozku)

Posted

Silky123 napisał(a):
Zdolniacha. :o
Jak Ty ją tego wszystkiego nauczyłaś ? :loveu:

Cierpliwość, może umiejętność no i przysmaki :D Ale to nie takie trudne jakby się mogło wydawać :)
Dziękujemy

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to niezle :razz: Jak sie obudza to tez nie ida od razu tylko najpierw trzeba sie w lozku poglaskac podrapac itd :diabloti:

U nas jest tylko szybkie głaskanie na dzień dobry i trzeba się ubierać, bo Kati nie ma ochoty na takie mizianko spacer ważniejszy
:evil_lol:

Collie napisał(a):
:D Nela śpi ile chce , chyba,że jest rok szkolny ;)
Filmik już się przegrywa na YT, będzie, dzięki Paula :)

Nie ma za co :)

A filmik jest super. Mądra sunia z Neli :) A jak jej ogonek chodzi :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Oj to Kati ma w sobie duzo energi :razz: mizianko najwazniejsze :loveu:

Bardzo ;) Dzisiaj biegała z innymi psami na spacerze ponad dwie godziny i do domu wracać nie chciała, mimo, że już wszyscy poszli, to ona nie chciała :D
A u nas nie :D Mizianko ważne, ale dla Kati są rzeczy ważniejsze :D