Igiełka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pewnie ze się znajdą- a ile potrzeba na hotelik? Quote
furciaczek Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Igiełka']Pewnie ze się znajdą- a ile potrzeba na hotelik?[/QUOTE] 380 zl miesiecznie ... Prosimy o pomoc dla malenstwa!! Quote
Jagienka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ktoś pytał o bullteriery: [IMG]http://i51.tinypic.com/faq9ld.jpg[/IMG] A oto bohater (zabierał się tutaj za ziewanie): [IMG]http://i52.tinypic.com/20rshdz.jpg[/IMG] Zachowywał się nienagannie. Troszkę się kokosił, ale generalnie interesował się tym co za oknem. A w Kielcach to już nawet ogonek w ruch poszedł. Rozkoszne cielątko. [B]eve-w[/B]... zaintrygował mnie Twój podpis, czemu uważasz umieszczanie psów poniżej 10 kg w hotelach, za płatną miłość? Pewnie dokonałam jakiegoś mylnego skrótu myślowego, co nie zmienia faktu, że nie rozumiem przesłania... Quote
haker11 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja mogę wspomóc ślicznotę jednorazowo 100zł:) Quote
andzia69 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 powiem wam, ze minipiesek jest cuuuudny!:loveu::loveu::loveu: zdjęć ma tyle, że chyba, zaden pies na dogo nie był tak obfocony jak on:p zrobił furorę na naszym "zlocie":evil_lol: i cały czas nadstawiał się do miziania, wywalał koła do góry - no po prostu oaza spokoju i spragniony pieszczot psiak!:loveu: reaguje na wycie karetek:evil_lol: tyż wyje - czy jakby to nazwać ten dźwięk:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdjęć mam sporo...ale nie mogę znaleźć kabla:placz:ale inne dziewczyny tez robiły więc pewnie tu zasypią fotkami:p Fur - zakładaj mu watek na molosach na tosach - bo to jak sie spodziewałam - tosiak pełną gębą;) tatu ni ma:shake: Quote
furciaczek Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Jagienka dziski za relacje i fotke :) Przystojniak!! Bulisie tez dzisiaj mialy jechac pod opieke Funadcji SOS Bullterierom :) Haker ogromnie dziekuje!!! Andziu lece na FM :) I wolaj dziewczyny!! Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ale czadowy!!!! a bullki nie zabrane jeszcze? miała je fundacja bulkowa zabierać Quote
vege* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ojejku jejku jaka z niego piękna mordeczka :loveu: mam nadzieję, że znajdzie pełen miłości i odpowiedzialny dom Quote
Jagienka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='malawaszka'] a bullki nie zabrane jeszcze? miała je fundacja bulkowa zabierać[/QUOTE] No ok 13:30 jeszcze były, ale pracownicy mówili, że ma po nie ktos przyjechać. Quote
furciaczek Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Kto nie dostal nr konta do wplat prosze krzyczec (cos mi swiruje PW), skoro chlopak bezpieczny to zbieramy pieniazki :) Quote
Inez de Villaro Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Oczywiście, że tosiak...pełną gębą :) Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 no taki oczywiste :splat: jakby miał brode to bym wiedziała kto zacz :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Wasiu...ja to bym chciala zeby sznupy byly takiej wielkosci...matko jakie boskie psy by to byly:loveu: Quote
Enigma79 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Fantastyczny :) nic tylko się do takiego przytulić i chrapać razem z nim. JA NIE DOSTAŁAM NUMERU KONTA więc krzyczę, jak kazano :D Bullteriery też cudne. Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='furciaczek']Wasiu...ja to bym chciala zeby sznupy byly takiej wielkosci...matko jakie boskie psy by to byly:loveu:[/QUOTE] nooo hahha taki jakby się rozpędził :scared: Quote
Alicja Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='malawaszka']nooo hahha taki jakby się rozpędził :scared:[/QUOTE] nie leciałaś nigdy w powietrzu lotem koszącym :hmmmm: ja już najmniej 3 razy :roll: raz straciłam na chwilke świadomość jak mnie boxiu mój i dalmatynka podcięły ...2 razy astowate bydło dało czadu Quote
What May NN Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 cieszę się, że Maluch już bezpieczny:-) jest boski.. poproszę o nr konta!! Quote
AniaB Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ja równiez bardzo sie ciesze, ze go zabrałysmy z tego miejsca. Gdy przyjechałysmy biedny był starsznie, siedział skulony w budzie.. Smutny bardzo.. Reszte przemilcze..Pracownicy mili, pomogli go wyciagac z budy..Jakos poszło, wyszedł, ale był tak potwornie zestresowany, ze gnał na oslep..Psy go obszczekiwały okrutnie, było mi go niemozliwie szkoda, bo on sie chyba bał tego jazgotu.. Uspokajał sie powolutku w aucie, jechał przegrzecznie, nie rzygał, tylko troszke sie kokosił.. Patrzył przez okno i tyle.. Rozmerdał sie dopiero w Kielcach, widac ze odtajał przez droge, a i czuł pewnie, ze wokól sami dobrzy ludzie:) Bardzo mi zapadł w serce, chciałąbym, zeby szybko poszedł do domu, najlepszego, bo to dzieciuch jeszcze.. Co prawda wyglada na 60 kilo zywej wagi ale mentalnie dzieciuch:) Jest kochany..! Dziekuje Ci Jagienko bardzo ale to bardzo za pomoc, bo sama troszke obawiałabym sie jechać z badz co badz nieznanym duzym pieskiem:) Quote
Recommended Posts