Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Konstancinie u Beatki, ale jesli okaze sie ze dogaduje sie z psami to mysle zeby go wcisnac do domowego DT na miejsce Puppy jak ta pojedzie juz do DS...gdyby ktos slyszal o transporcie z Lodzi do Jeleniej Gory to prosze o info ;)

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']W Konstancinie u Beatki, ale jesli okaze sie ze dogaduje sie z psami to mysle zeby go wcisnac do domowego DT na miejsce Puppy jak ta pojedzie juz do DS...gdyby ktos slyszal o transporcie z Lodzi do Jeleniej Gory to prosze o info ;)[/QUOTE]
a gdzie jest ta Jelenia Góra? koło Zielonej Góry? :)

Posted

Ja miałam wielkie plany co do pomocy finansowej dla pewnej suni, ale .. dziś sypnęło mi się tyle spraw,że nie wiem, jak to ogarnę.

W tym miesiącu finansowo nie pomogę.
Mogę dać Wam trochę rzeczy na bazarek.
Jak już więcej będzie wiadomo, dajcie znać, jak to załatwić.

Chłopak piękny.
Trzymam kciuki.

Posted

[quote name='kropka77']Ja miałam wielkie plany co do pomocy finansowej dla pewnej suni, ale .. dziś sypnęło mi się tyle spraw,że nie wiem, jak to ogarnę.

W tym miesiącu finansowo nie pomogę.
Mogę dać Wam trochę rzeczy na bazarek.
Jak już więcej będzie wiadomo, dajcie znać, jak to załatwić.

Chłopak piękny.
Trzymam kciuki.[/QUOTE]

Dziekuje!! Dam znac jak zrobi sie spokojniej :)

Ciesze sie ze jakas inna psinka przy okazji moze dostac szanse na nowe zycie:loveu:

Posted

[quote name='kropka77']A ja bym prosiła o banerek...
Nigdy ich nie miałam, nie wiem, jak to się robi..[/QUOTE]

A wlasnie o banerku zapomnialam!! To chyba przez ten stres....matko ale sie denerwuje:placz:
Oby chlopak byl spokojnym i lagodnym psiakiem:loveu:

Dzieki za kciuki dziewczyny!!

Posted

Odebrany bidulek...zle znosil schronisko, nie dojadal, osowialy, jakby w depresji...nie mogl sie odnalezc :(
Oczka zaropiale, siersc wylazi garsciami, jakas ranka na brzuchu...jak chcialy mu dziewczyny zalozyc szelki to sie wywalil kolami do gory, bal sie wsiasc do auta ale jakos poszlo, narazie spokojnie bez zadnych przygod. Raczej spokojny...przybity bardzo jest:placz::placz:

Posted

Biedak -zapewne wiele złego przeszedł w życiu :-( Wszystkich psiaków żal w potrzebie ale najbardziej to właśnie Tych, które nie potrafią się odnależć w schronie, mają łagodny charakter są bardzo wrażliwe-to okrutne ale tam jest prawo silniejszego niestety. :-(
Przestraszony w złym stanie..ehh ci ludzie ..brak słów
Oczka i sierść nabiorą blasku tylko troszeczkę czasu trzeba ale będzie dobrze ;)

Posted

[quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze damy rade go utrzymac w hotelu, deklaracji brakuje...:([/QUOTE]

Furciaczku , zobaczysz , będzie dobrze ... minęło ile 3-4 dni , nawet chyba mniej , wiec czasu mało na nazbieranie całej kwoty