furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 W Konstancinie u Beatki, ale jesli okaze sie ze dogaduje sie z psami to mysle zeby go wcisnac do domowego DT na miejsce Puppy jak ta pojedzie juz do DS...gdyby ktos slyszal o transporcie z Lodzi do Jeleniej Gory to prosze o info ;) Quote
Inez de Villaro Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='furciaczek']W Konstancinie u Beatki, ale jesli okaze sie ze dogaduje sie z psami to mysle zeby go wcisnac do domowego DT na miejsce Puppy jak ta pojedzie juz do DS...gdyby ktos slyszal o transporcie z Lodzi do Jeleniej Gory to prosze o info ;)[/QUOTE] a gdzie jest ta Jelenia Góra? koło Zielonej Góry? :) Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Inez de Villaro']a gdzie jest ta Jelenia Góra? koło Zielonej Góry? :)[/QUOTE] Za Legnica i przed Szklarska Poreba...nie wiem jak inaczej okreslic:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Kto dorzuci chociaz 5zl dla wielkopsa? Quote
kropka77 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja miałam wielkie plany co do pomocy finansowej dla pewnej suni, ale .. dziś sypnęło mi się tyle spraw,że nie wiem, jak to ogarnę. W tym miesiącu finansowo nie pomogę. Mogę dać Wam trochę rzeczy na bazarek. Jak już więcej będzie wiadomo, dajcie znać, jak to załatwić. Chłopak piękny. Trzymam kciuki. Quote
Asior Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 jak ktoś ma nr do Ani to niech da znać, że jak by w olkuszu była jakaś mini suczka to mają brać :) tylko niech będzie mini, ;) Quote
Aga-ta Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 wysylam nr Ani na PW:) jada razem z Jagienka i mowily, ze moga zabrac jeszcze jakiegos psiaka jak bedzie potrzeba Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='kropka77']Ja miałam wielkie plany co do pomocy finansowej dla pewnej suni, ale .. dziś sypnęło mi się tyle spraw,że nie wiem, jak to ogarnę. W tym miesiącu finansowo nie pomogę. Mogę dać Wam trochę rzeczy na bazarek. Jak już więcej będzie wiadomo, dajcie znać, jak to załatwić. Chłopak piękny. Trzymam kciuki.[/QUOTE] Dziekuje!! Dam znac jak zrobi sie spokojniej :) Ciesze sie ze jakas inna psinka przy okazji moze dostac szanse na nowe zycie:loveu: Quote
kropka77 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 A ja bym prosiła o banerek... Nigdy ich nie miałam, nie wiem, jak to się robi.. Quote
furciaczek Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='kropka77']A ja bym prosiła o banerek... Nigdy ich nie miałam, nie wiem, jak to się robi..[/QUOTE] A wlasnie o banerku zapomnialam!! To chyba przez ten stres....matko ale sie denerwuje:placz: Oby chlopak byl spokojnym i lagodnym psiakiem:loveu: Dzieki za kciuki dziewczyny!! Quote
furciaczek Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Odebrany bidulek...zle znosil schronisko, nie dojadal, osowialy, jakby w depresji...nie mogl sie odnalezc :( Oczka zaropiale, siersc wylazi garsciami, jakas ranka na brzuchu...jak chcialy mu dziewczyny zalozyc szelki to sie wywalil kolami do gory, bal sie wsiasc do auta ale jakos poszlo, narazie spokojnie bez zadnych przygod. Raczej spokojny...przybity bardzo jest:placz::placz: Quote
Igiełka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Biedak -zapewne wiele złego przeszedł w życiu :-( Wszystkich psiaków żal w potrzebie ale najbardziej to właśnie Tych, które nie potrafią się odnależć w schronie, mają łagodny charakter są bardzo wrażliwe-to okrutne ale tam jest prawo silniejszego niestety. :-( Przestraszony w złym stanie..ehh ci ludzie ..brak słów Oczka i sierść nabiorą blasku tylko troszeczkę czasu trzeba ale będzie dobrze ;) Quote
madzia13 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Teraz będzie tylko lepiej :) nie ma innej możliwości !! świetna akcja dziewczyny :) Quote
Alicja Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :Rose: będzie dobrze ... chłopak odżyje w hoteliku Quote
furciaczek Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Mam nadzieje ze damy rade go utrzymac w hotelu, deklaracji brakuje...:( Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ooo jaka ulga że już poza tym syfem chłopak :loveu: ależ agresor co? ehhh Quote
Inez de Villaro Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cieszę się również i czekam na nowe wieści... Quote
Alicja Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze damy rade go utrzymac w hotelu, deklaracji brakuje...:([/QUOTE] Furciaczku , zobaczysz , będzie dobrze ... minęło ile 3-4 dni , nawet chyba mniej , wiec czasu mało na nazbieranie całej kwoty Quote
WATACHA Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Wśród dobrych ludzi szybko się odnajdzie Quote
Recommended Posts