Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Polla']o miłości moja! bardzo będę zazdrościć temu do kogo trafisz. oj jak bardzo!
na razie skromnie, ale deklaruję dla maleństwa 10 zł co miesiąc[/QUOTE]

Dziekuje!!!

Zapraszam cioteczki do odwiedzenia innego moloska, ciut mniejszy ale tez slodki :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195213-*CC*-rodowodowy-dobrze-wychowany-piekny-potrzebny-DS-i-na-hotelik...?p=15611364#post15611364[/url]

Posted

Czy któraś z Was ma konto na allegro?
Mam książkę, nówka sztuka, na allegro stoi od 69 zł.
Ale jeśli ja ją wystawię, wyjaśnienie kupującemu, czemu ma wpłacać na inne konto będzie dość zawiłe.
A znów słanie jej do Was wyjdzie drogawo..
Jest to dość specyficzna pozycja, na bazarkach może nie znaleźć chętnego.

Będę w okolicach Janek 7.11- może ktoś odbierze paczkę z bazarkowymi pierdołami?

Posted

[quote name='kropka77']Czy któraś z Was ma konto na allegro?
Mam książkę, nówka sztuka, na allegro stoi od 69 zł.
Ale jeśli ja ją wystawię, wyjaśnienie kupującemu, czemu ma wpłacać na inne konto będzie dość zawiłe.
A znów słanie jej do Was wyjdzie drogawo..
Jest to dość specyficzna pozycja, na bazarkach może nie znaleźć chętnego.

Będę w okolicach Janek 7.11- może ktoś odbierze paczkę z bazarkowymi pierdołami?[/QUOTE]

Moge wystawic na Allegro, opis, zdicia na maila mozna podeslac [email][email protected][/email]

Dziekuje:loveu:

Posted

puszek okruszek, puszek kłębuszek :siara:
słodziak jakich mało :D a miny trzaska jak mój Yogi :evil_lol: rozważam zamianę - 2 minimolosy na 1 bigmolosa :evil_lol:

Posted

do góry CUDACZKU, wiesz, że już każdemu serduszko skradłeś? :loveu: jutro bazarek zrobię i będziemy na ciebie i Toffisia zbierać pieniążki :loveu:

Posted

Wrzucilam dzisiejsze wplaty do pierwszego postu. Teraz dosc wazne:
Dostalam rowniez przelew 50zl od Pani Marzenny F. jednak w dopisku nie bylo napisane dla jakiego psiaka. Jesli Pani sie tu ukrywa prosze o jakies info :)

Chlopaka czeka przeglad u weta, kastracja, cioteczki wspominaly aby zwrocic uwage na nozki wiec byc moze dojdzie nam RTG.
Dalej nie trafilam na zadne ogloszenie o zaginieciu psa w tym typie.