Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dzień dzisiejszy mamy 364zł. i muszę się z Sylwusią rozliczyć.
Napiszę jeszcze do Szczepana. Elmira może jechać w sobotę.

Jeśli chodzi o szczeniaczki to nie wiem jak Pani się zdecyduje, bo troszkę cały czas mi gada o wielkości. Dom jest bardzo fajny, pani odpowiedzialna, a transport byłby na piątek.
Z tym że dzisiaj wydałam jedną dziewczynkę w Radomsku do wspaniałego domu.

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temida napisał(a):
Na dzień dzisiejszy mamy 364zł. i muszę się z Sylwusią rozliczyć.
Napiszę jeszcze do Szczepana. Elmira może jechać w sobotę.

Jeśli chodzi o szczeniaczki to nie wiem jak Pani się zdecyduje, bo troszkę cały czas mi gada o wielkości. Dom jest bardzo fajny, pani odpowiedzialna, a transport byłby na piątek.
Z tym że dzisiaj wydałam jedną dziewczynkę w Radomsku do wspaniałego domu.

No dobrze, ale proszę daj mi jak najszybciej znać abym napisała do Roberta...... Jesli pani nie zgodzi się na tego to może zaproponować jej jakiegoś innego z mniejszych. Jest tyle szczeniaków do adopcji w Łodzi i okolicach

Posted

Temida napisał(a):
MAM DOM DLA MALUSZKÓW.
Potrzebuję na JUŻ transportu z Radomska do Łodzi, bo ja jestem w Łodzi teraz i nie mam jak tego zrobić.

Mogę pomóc z tym transportem na przykład w piątek, jeśli nadal jest z tym problem...

Posted

Dzięki za wizytę poadopcyjną. Odezwę się, bo prawdopodobnie trzeba będzie odebrać umowę adopcyjną.
Pani z Łodzi chce psa który będzie duży. Jutro się dogadamy.

Transport potrzebuję:)

Posted

Hehe ja zrozumiałam że pani chce małego pieska..... Dobra jakby co to Belka g-g zaoferowała tez pomoc w transporcie. Masz do wyboru . Jakby co to kontaktuj się z nią albo z Robertem.
Trzymam kciuki

Posted

[quote name='Temida']Ola to ja teraz się zakręciłam i do belki napisałam w sprawie transportu Franusia :)

Jak się zakręciłaś? to obojętnie do kogo się odezwałaś dobrze że była taka opcja do wyboru..

Tu jeszcze znalazłam kogoś z Łodzi od Transportu, może kiedyś Ci się przyda

Jestem z łodzi mogę dowieźc psiaka w dowolne miejsce polski lub nawet za granicę.
Koszt to za każde 100km/42pln, czyli około 42gr/km możliwość faktury.
Ilośc psiaków nie ma wpływu na koszt przejazdu, preferuję transporty łączone gdyz jest to oszczędność
mojego czasu piniędzy które można spozytkować na inne potrezbujące psiaki.
Najszybsza odpowiedź po wysłaniu zapytania na maila [email protected]

Posted

Cioteczki po PW usiadłam i z wrażenia cisnienie mi z radości poskoczyło!!!!jak bardzo się cieszę Franuś kochanie Ty Moje jest domek dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!A nasz Franuchna dziś

Posted

Olu, to ogłoszenie mojego przyjaciela serdecznego Adama, któremu samochód ukradli. Wczoraj z nim gadałam.
Przed chwilą dzwoniła do mnie Pani z Łodzi, że się zdecydowała i bierze dwa, ale ja już nie jestem przekonana, bo jak jej powiedziałam że będzie umowa
to ona powiedziała że jest przeciwniczką sterylizacji. Chyba jednak poczekam, bo dzisiaj wyszło ogłoszenie w gazecie w Radomsku i mam masę telefonów.

Posted

Temida napisał(a):
bo jak jej powiedziałam że będzie umowa
to ona powiedziała że jest przeciwniczką sterylizacji.

Natychmiast na czarna liste lub na czarne kwiatki babona glupiego :mad:

Posted

Dokładnie tak! Radzę uważać, bo po głębszej rozmowie wydaje się dziwna. Dużo wie o hodowlach, podała mi wszystkie dane, ale ma się przeprowadzać.
Dziwne to wszystko. Chyba już jest na Czarnych Kwiatkach.
Kochani co myślicie o transporcie Franusia, jakieś propozycje.

Posted

Szczeniaki definitywnie na NIE. Miałam nosa. To ta sama osoba, która wczoraj chciała psa od zuzlikowej i lacrimy. Odpada. Wpisałam sytuacje na Czarne Kwiatki.

Posted

Temida, napisalam Ci PW. Jesli Franus jest lagodny, moge go zabrac pociagiem. Cala podroz Lowicz-Krakow to 4 godziny (samochodem sporo dluzej), wszystkie koszty to 100 zl max. , bo mam ulgi. Moge jechac dzis, jutro.. Referencji z Miau (tam Arcana) ile kto chce ;)
Z Dogo poki co wiozlam tylko na cito z Radomia to cudo http://www.dogomania.pl/threads/196896-Uratowana-przed-utopieniem-Kana-JUŻ-W-NOWYM-DOMKU/page5. Rodzina sie udziela na Dogo :)

Posted

Już klaruję sytuację.
1. Sprawa szczeniaków trasa Radomsko-Łódź odpada. Pani na Czarnych Kwiatkach.

2. Franuś ma jechać od Sylwii do Krakowa.
opcja pierwsza:
jedzie elmira w sobotę koszt 400zł.
opcja druga:
jedzie ludka ale pociągiem i jest to dużo mniejszy koszt, termin dowolny.
opcja trzy:
Adam z Częstochowy ma czas jutro po południu. Może zawieść Franusia do Krakowa, jeśli miałby go zabrać z Częstochowy (najwyżej Radomska)

Co radzicie, bo ja już tracę pomysły.

Posted

Temida napisał(a):
Już klaruję sytuację.
1. Sprawa szczeniaków trasa Radomsko-Łódź odpada. Pani na Czarnych Kwiatkach.

2. Franuś ma jechać od Sylwii do Krakowa.
opcja pierwsza:
jedzie elmira w sobotę koszt 400zł.
opcja druga:
jedzie ludka ale pociągiem i jest to dużo mniejszy koszt, termin dowolny.
opcja trzy:
Adam z Częstochowy ma czas jutro po południu. Może zawieść Franusia do Krakowa, jeśli miałby go zabrać z Częstochowy (najwyżej Radomska)

Co radzicie, bo ja już tracę pomysły.

Nino na koncie mamy 364zł. i jeszcze musimy z Sylwią rozliczyć wszystko.