Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Na dzień dzisiejszy mamy 364zł. i muszę się z Sylwusią rozliczyć. Napiszę jeszcze do Szczepana. Elmira może jechać w sobotę. Jeśli chodzi o szczeniaczki to nie wiem jak Pani się zdecyduje, bo troszkę cały czas mi gada o wielkości. Dom jest bardzo fajny, pani odpowiedzialna, a transport byłby na piątek. Z tym że dzisiaj wydałam jedną dziewczynkę w Radomsku do wspaniałego domu. Quote
wellington Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jesli Franus mialby zostac w Krakowie to ja sie melduje do wizyty kontrolnej po-adopcyjnej :) Quote
Alexandra29 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Temida napisał(a):Na dzień dzisiejszy mamy 364zł. i muszę się z Sylwusią rozliczyć. Napiszę jeszcze do Szczepana. Elmira może jechać w sobotę. Jeśli chodzi o szczeniaczki to nie wiem jak Pani się zdecyduje, bo troszkę cały czas mi gada o wielkości. Dom jest bardzo fajny, pani odpowiedzialna, a transport byłby na piątek. Z tym że dzisiaj wydałam jedną dziewczynkę w Radomsku do wspaniałego domu. No dobrze, ale proszę daj mi jak najszybciej znać abym napisała do Roberta...... Jesli pani nie zgodzi się na tego to może zaproponować jej jakiegoś innego z mniejszych. Jest tyle szczeniaków do adopcji w Łodzi i okolicach Quote
Belka g-g Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Temida napisał(a):MAM DOM DLA MALUSZKÓW. Potrzebuję na JUŻ transportu z Radomska do Łodzi, bo ja jestem w Łodzi teraz i nie mam jak tego zrobić. Mogę pomóc z tym transportem na przykład w piątek, jeśli nadal jest z tym problem... Quote
Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dzięki za wizytę poadopcyjną. Odezwę się, bo prawdopodobnie trzeba będzie odebrać umowę adopcyjną. Pani z Łodzi chce psa który będzie duży. Jutro się dogadamy. Transport potrzebuję:) Quote
Alexandra29 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Hehe ja zrozumiałam że pani chce małego pieska..... Dobra jakby co to Belka g-g zaoferowała tez pomoc w transporcie. Masz do wyboru . Jakby co to kontaktuj się z nią albo z Robertem. Trzymam kciuki Quote
Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Ola to ja teraz się zakręciłam i do belki napisałam w sprawie transportu Franusia :) Quote
Alexandra29 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Temida']Ola to ja teraz się zakręciłam i do belki napisałam w sprawie transportu Franusia :) Jak się zakręciłaś? to obojętnie do kogo się odezwałaś dobrze że była taka opcja do wyboru.. Tu jeszcze znalazłam kogoś z Łodzi od Transportu, może kiedyś Ci się przyda Jestem z łodzi mogę dowieźc psiaka w dowolne miejsce polski lub nawet za granicę. Koszt to za każde 100km/42pln, czyli około 42gr/km możliwość faktury. Ilośc psiaków nie ma wpływu na koszt przejazdu, preferuję transporty łączone gdyz jest to oszczędność mojego czasu piniędzy które można spozytkować na inne potrezbujące psiaki. Najszybsza odpowiedź po wysłaniu zapytania na maila [email protected] Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cioteczki po PW usiadłam i z wrażenia cisnienie mi z radości poskoczyło!!!!jak bardzo się cieszę Franuś kochanie Ty Moje jest domek dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!A nasz Franuchna dziś Quote
Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Olu, to ogłoszenie mojego przyjaciela serdecznego Adama, któremu samochód ukradli. Wczoraj z nim gadałam. Przed chwilą dzwoniła do mnie Pani z Łodzi, że się zdecydowała i bierze dwa, ale ja już nie jestem przekonana, bo jak jej powiedziałam że będzie umowa to ona powiedziała że jest przeciwniczką sterylizacji. Chyba jednak poczekam, bo dzisiaj wyszło ogłoszenie w gazecie w Radomsku i mam masę telefonów. Quote
wellington Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Temida napisał(a): bo jak jej powiedziałam że będzie umowa to ona powiedziała że jest przeciwniczką sterylizacji. Natychmiast na czarna liste lub na czarne kwiatki babona glupiego :mad: Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 10 punktów ciociu wellington!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dokładnie tak! Radzę uważać, bo po głębszej rozmowie wydaje się dziwna. Dużo wie o hodowlach, podała mi wszystkie dane, ale ma się przeprowadzać. Dziwne to wszystko. Chyba już jest na Czarnych Kwiatkach. Kochani co myślicie o transporcie Franusia, jakieś propozycje. Quote
Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Szczeniaki definitywnie na NIE. Miałam nosa. To ta sama osoba, która wczoraj chciała psa od zuzlikowej i lacrimy. Odpada. Wpisałam sytuacje na Czarne Kwiatki. Quote
ludka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Temida, napisalam Ci PW. Jesli Franus jest lagodny, moge go zabrac pociagiem. Cala podroz Lowicz-Krakow to 4 godziny (samochodem sporo dluzej), wszystkie koszty to 100 zl max. , bo mam ulgi. Moge jechac dzis, jutro.. Referencji z Miau (tam Arcana) ile kto chce ;) Z Dogo poki co wiozlam tylko na cito z Radomia to cudo http://www.dogomania.pl/threads/196896-Uratowana-przed-utopieniem-Kana-JUŻ-W-NOWYM-DOMKU/page5. Rodzina sie udziela na Dogo :) Quote
ela40 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Witam Franusia. Franuś ma domek z tego co doczytalam? Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Z tego wynika, że ma:) Ale pogubiłam się gdzie i co ze szczeniakami... No i ta pani na Czarnych Kwiatkach... Pzdr. Quote
ela40 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Hmmm ja tez sie troszke pogubilam ale jak dobrze zrozumialam to ze jeden szczeniaczek ma dom w Radomsku. Quote
andegawenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Amando, jestem cały czas z moją deklaracją na Franusia w równowartości paliwa.....ale też się pogubiłam. Quote
ludka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Przeze mnie sie pogubilas? Co tu wszyscy tacy pogubieni? ;) Quote
andegawenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ludka napisał(a):Przeze mnie sie pogubilas? Co tu wszyscy tacy pogubieni? ;) Nie przez Ciebie. Franuś miał jechać około 100 km od Łodzi, a teraz Kraków? Czy tak? Quote
Temida Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Już klaruję sytuację. 1. Sprawa szczeniaków trasa Radomsko-Łódź odpada. Pani na Czarnych Kwiatkach. 2. Franuś ma jechać od Sylwii do Krakowa. opcja pierwsza: jedzie elmira w sobotę koszt 400zł. opcja druga: jedzie ludka ale pociągiem i jest to dużo mniejszy koszt, termin dowolny. opcja trzy: Adam z Częstochowy ma czas jutro po południu. Może zawieść Franusia do Krakowa, jeśli miałby go zabrać z Częstochowy (najwyżej Radomska) Co radzicie, bo ja już tracę pomysły. Quote
andegawenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Wyklarował nam się kierunek, ale kasa chyba też jest ważna bo Franuś kapitału nie ma... Quote
Temida Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Temida napisał(a):Już klaruję sytuację. 1. Sprawa szczeniaków trasa Radomsko-Łódź odpada. Pani na Czarnych Kwiatkach. 2. Franuś ma jechać od Sylwii do Krakowa. opcja pierwsza: jedzie elmira w sobotę koszt 400zł. opcja druga: jedzie ludka ale pociągiem i jest to dużo mniejszy koszt, termin dowolny. opcja trzy: Adam z Częstochowy ma czas jutro po południu. Może zawieść Franusia do Krakowa, jeśli miałby go zabrać z Częstochowy (najwyżej Radomska) Co radzicie, bo ja już tracę pomysły. Nino na koncie mamy 364zł. i jeszcze musimy z Sylwią rozliczyć wszystko. Quote
andegawenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 O! to ze mną gdy wpłacę na transport to chłopak na bogato... Quote
Recommended Posts