Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ninuś nie mam chętnego na tą podróż. Adam nie ma samochodu, ja będę jechać ale dopiero w poniedziałek, a Pani już tak chce je kochać. Dzwoni i też myśli jak to rozwiązać na szybko.

Posted

Temida napisał(a):
Ninuś nie mam chętnego na tą podróż. Adam nie ma samochodu, ja będę jechać ale dopiero w poniedziałek, a Pani już tak chce je kochać. Dzwoni i też myśli jak to rozwiązać na szybko.

Skołuj studenta z roku...dostanie na piwo;) plus paliwo

Posted

Problem w tym że jutro egzamin i wszyscy się uczą, Adama chciałam zmolestować i się zgodził z tym, że chłopak jest bez samochodu, mam mały problem natury logistycznej :)

Posted

Temida napisał(a):
MAM DOM DLA MALUSZKÓW.
Potrzebuję na JUŻ transportu z Radomska do Łodzi, bo ja jestem w Łodzi teraz i nie mam jak tego zrobić.

Myślimy :)

Posted

Dziękuję Ci Sylwusiu za wiadomość i chciałam też serdecznie podziękować KTOZ i naszej koleżance z Dogo za pomoc finansową za grudzień dla Franusia.

Posted

Dzisiaj Franuś w Dzienniku Polskim i mamy DOM!
Zadzwoniła Pani z Krakowa, ma już sunię, 9 letnią, chorą Sarę z powodzi i dwa koty. Domek już sprawdzony przez Anię z KTOZ.
Teraz kwestia transportu. Jak najszybciej, biorę się do pracy :)

Posted

o got. Jakie piękne wiadomści. To cudowne! Yupii.... Amando robimy zrzutę na paliwo. Czy hotel czy paliwo i tak potrzebujemy kasy, a lepiej aby niuniek pojechał szybciutko do domku.. Jest możliwość aby pani dorzuciła do paliwa????
Ile mamy na dzień dzisiejszy kasy?

No i co ze szczeniorami ? Załatwiłaś coś?