Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 MAM DOM DLA MALUSZKÓW. Potrzebuję na JUŻ transportu z Radomska do Łodzi, bo ja jestem w Łodzi teraz i nie mam jak tego zrobić. Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Temida napisał(a):MAM DOM DLA MALUSZKÓW. Potrzebuję na JUŻ transportu z Radomska do Łodzi, bo ja jestem w Łodzi teraz i nie mam jak tego zrobić. Amando dam na paliwo:loveu: Quote
Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Ninuś nie mam chętnego na tą podróż. Adam nie ma samochodu, ja będę jechać ale dopiero w poniedziałek, a Pani już tak chce je kochać. Dzwoni i też myśli jak to rozwiązać na szybko. Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Temida napisał(a):Ninuś nie mam chętnego na tą podróż. Adam nie ma samochodu, ja będę jechać ale dopiero w poniedziałek, a Pani już tak chce je kochać. Dzwoni i też myśli jak to rozwiązać na szybko. Skołuj studenta z roku...dostanie na piwo;) plus paliwo Quote
Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Problem w tym że jutro egzamin i wszyscy się uczą, Adama chciałam zmolestować i się zgodził z tym, że chłopak jest bez samochodu, mam mały problem natury logistycznej :) Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Już sesja....ale czas szybko leci. Ta Pani nie ma możliwości? Quote
Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Już zaliczenia się zaczęły. Pani też szuka usilnie, bo ona nie ma prawa jazdy, a mąż pracuje do 22. Myślimy razem. Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Myślcie:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Temida napisał(a):MAM DOM DLA MALUSZKÓW. Potrzebuję na JUŻ transportu z Radomska do Łodzi, bo ja jestem w Łodzi teraz i nie mam jak tego zrobić. Myślimy :) Quote
Alexandra29 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No to cudowne wieści. Maluszki pojadą do domku:-) A jak daleko jest z Radomska do Łodzi? Quote
Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 a ok. 100km, ja przyjechałam wczoraj z Radomska do Łodzi i będę jechać w poniedziałek, ale chciałam szybciej. Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Temida']a ok. 100km, ja przyjechałam wczoraj z Radomska do Łodzi i będę jechać w poniedziałek, ale chciałam szybciej. 3 godziny, tylko 3 godziny potrzebne...pewnie byłaś na wątku transportowym... a tutaj http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=1®ion=5 Quote
Alexandra29 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 rozumiem:-( Czy ogłosiłaś to gdzieś ze szukasz transportu.. Napisałam do kolegi z Łodzi, ale nie wiem czy coś z tego będzie. Quote
Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Jedzie się troszkę ponad godzinę i już. Ogłosiłam na transportowym i napisałam do paru osób. Quote
Alexandra29 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A ja jeszcze ogłosiłam to na kilku wątkach z łodzi. Quote
sylwiaso Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jak sie cieszę,że są domki!!!!!!!!!!!!!! Quote
sylwiaso Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Temidko wpłata jest od Towarzystwa Opieki nad zwierzętami 250złul.Florjańska nie pisze dla Franusia ale myślę,że to jest ta wpłata!Dziękuję! Quote
Temida Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Dziękuję Ci Sylwusiu za wiadomość i chciałam też serdecznie podziękować KTOZ i naszej koleżance z Dogo za pomoc finansową za grudzień dla Franusia. Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Franuchna w góre!!!dziś wieczorkiem fotki Franusia Quote
Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dzisiaj Franuś w Dzienniku Polskim i mamy DOM! Zadzwoniła Pani z Krakowa, ma już sunię, 9 letnią, chorą Sarę z powodzi i dwa koty. Domek już sprawdzony przez Anię z KTOZ. Teraz kwestia transportu. Jak najszybciej, biorę się do pracy :) Quote
Temida Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Kochani teraz sprawa transportu. Na razie odpisała mi elmira (z Warszawy) koszt 400zł. Quote
Alexandra29 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 o got. Jakie piękne wiadomści. To cudowne! Yupii.... Amando robimy zrzutę na paliwo. Czy hotel czy paliwo i tak potrzebujemy kasy, a lepiej aby niuniek pojechał szybciutko do domku.. Jest możliwość aby pani dorzuciła do paliwa???? Ile mamy na dzień dzisiejszy kasy? No i co ze szczeniorami ? Załatwiłaś coś? Quote
Alexandra29 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Temidko, Temidko mam transport dla Szczeniaków. Pisz czy jeszcze potrzebujesz. Na priv przesyłam Ci numer telefonu kolegi z Łodzi który chętnie pojedzie. Quote
Recommended Posts