dudson13 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Przelałam na Franusia pieniążki jednorazowo na razie i niedużo, ale zawsze Quote
Temida Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Jaki on kochany z Niunią i z tym ośnieżonym pycholem :) Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Nasz Franuś wygląda jak norwich terrier albo norfolk terrier... rasowy na 102! Pzdr. Quote
ela40 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Franuś::) jaki piękny Ja tez po 24 .12 wysle Franulce pare zł Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a racyej WYZWAM na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperwturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. Wiele psow czeka na dt na juz, jest tez krowa i byk :( Prosze wejdzcie i pomozcie jak tylko umiecie. Watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów! Quote
Temida Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Miałam Was poinformować o interwencji w sprawie krówek. Właściciel zmniejszył ilość z 16 do 10. Reszta została sprzedana. Kontaktowałam się z pracownikiem Wydziału Rolnictwa w Gminie, poinformowałam o całej sprawie, o planowanym odbiorze i medialnym wymiarem tej interwencji. Pani z Wydziału udała się wraz z wójtem na miejsce i przekazali mi, że w tym budynku pojawiły się ściany (plandeki). Jeśli zajdzie taka potrzeba krowy mogą zostać umieszczone u sąsiadów na czas zimowy. Właściciel starał się o dotacje z agencji restrukturyzacji, więc powinna powstać nowa stodoła, część materiałów było podczas mojej ostatniej wizyty. Gmina wykazuje chęć pełnej współpracy w tej sprawie, co mnie osobiście cieszy. Za dwa tygodnie wybiorę się tam na wizytę kontrolną. Quote
wellington Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czy wlasciciel dostal nakaz polepszenia warunkow dla psow ? Quote
Temida Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Ostatnio jak byłam to zajmowaliśmy się głównie krowami, co do psiaków to będę chciała zabrać i wysterylizować sunię. Są tam jeszcze dwa psy. Za dwa tygodnie akcja psy. Quote
wellington Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Temida napisał(a): Są tam jeszcze dwa psy. Za dwa tygodnie akcja psy. O ile przezyja....:( Quote
Temida Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Psiaczki przeżyją, bo miały tam budki, ale porozmawiam z nim o nich, może zgodzi się oddać jakiegoś. Zawożę tam jedzenie dla psów innemu facetowi to jak będzie potrzebował to też mu pomogę z karmą. Quote
Temida Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 KOCHANI! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę WAM WSZYSTKIM zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności, codziennej radości i uśmiechu na twarzy, bezkresu dobra za pomoc, którą niesiecie innym istotą i spełnienia najskrytszych marzeń. Dziękuję WAM za wsparcie i serce jakim obdarowywaliście mnie każdego dnia. Quote
sylwiaso Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 :tree1::x-mas::x-mas:I cały "lasek brzozowy"życzy Franusiowym cioteczkom Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:tree1::santagri::santagri::x-mas::calus::calus:i mocno z całych sił ściska!!! Quote
ela40 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Jak obyczaj każe stary, według przodków naszej wiary, pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, co przyświeca nam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
ela40 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Franuś a Tobie życzę wspaniałego pełnego miłości domku Quote
sylwiaso Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Temidko tam są trzy szczeniaczki może mogłabym pomóc na DT jakoś bym je przetrzymała w letniaczku bo mi się serce kroi juz napisałm na tamtym wątku!chyba ,że ktoś je już wziął! Quote
Temida Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Sylwusia kochanie na którym wątku, bo ostatnio mam masę meili o szczeniaki i już się nie łapę. Quote
sylwiaso Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Nie umiem wkleić(głąb jestem=cholera)ten wątek co jest wpisany u Franusia dolnośląsike Quote
Recommended Posts