wellington Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Temida napisał(a):A za jakiś czas wellington go odwiedzi i ja zadzwonię :) Odwiedze go i zrobie mu foto-sesje :) Quote
ela40 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Witam Franusia. Ciekawe co u psinki slychać. Quote
Temida Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 A wczoraj rozmawiałam z Panią Marysią. Franuś w niej zakochany, ona w nim. Jest bardzo grzeczny, posłuszny. Bardzo mnie cieszy ten domek. Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Temida napisał(a):A wczoraj rozmawiałam z Panią Marysią. Franuś w niej zakochany, ona w nim. Jest bardzo grzeczny, posłuszny. Bardzo mnie cieszy ten domek. Jak szybko zaakceptował p. Marię:) Super! Pzdr. Quote
irenaka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 wellington napisał(a):Odwiedze go i zrobie mu foto-sesje :) Ciociu;), a może zgarniesz mnie po drodze i pojedziemy razem? Quote
Asiaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Umówiłyscie się już? Jesli tak, to na kiedy? Pzdr. Quote
wellington Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 irenaka napisał(a):Ciociu;), a może zgarniesz mnie po drodze i pojedziemy razem? Ciociu irenko, z najwieksza pryjemnoscia ! Quote
Asiaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 To kiedy się zgarniacie i kiedy będa foteczki? Pzdr. Quote
Temida Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Kochani zaglądajcie proszę do Luny z mojego banerka, bo mi się troszkę tęskni jak moje bezpośrednie wątki się pokończyły. :loveu: (myślę, że nie na długo) Quote
ela40 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witam Franusia I zajrzę też do Luny. A tak ogolnie to wiadomo co słychać u Franusia? Quote
Temida Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Pewnie, że dobrze. Franuś jest bardzo kochany. Czekamy teraz na wizytę wellington :) A Adaś nasz papatikiole ma takie fajne forum i bazarek dla psich bidulek i napisałam mu tekst i pisząc myślałam o Was wszystkich: http://jaguarclubpoland.eu/viewtopic.php?t=3259 Quote
wellington Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dzwonilam dzis wieczorem do nowego domku, nagralam sie na sekretarke, bo pani nie zastalam. Bede jutro znowu probowac. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Próbuj, próbuj... my tutaj czekamy na każda info o Franusiu:) Pzdr. Quote
Temida Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Pewnie, że próbuj. A umowę już dostałam pocztą. Quote
wellington Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Jestem umowiona z pania na dzis na 19-ta . Dowiedzialam sie jeszcze ze pani ma cztery koty:Cool!: Same dachowce :wolfie: :kociak::wolfie: Quote
wellington Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Temida napisał(a):Nie mogę się doczekać. Ja tez nie. Glownie przez te koty - mniam, mniam :) Aaaa: okazalo sie ze pod tym samym adresem, ale pare domow dalej, kilka lat temu wydalam jamnikowatego ! Quote
Temida Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Powiedź jeszcze p. Marysi, że książeczka poszła i będzie lada dzień. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 wellington napisał(a):Jestem umowiona z pania na dzis na 19-ta . Dowiedzialam sie jeszcze ze pani ma cztery koty:Cool!: Same dachowce :wolfie: :kociak::wolfie: Ooooo, Franuś zkotami zyje? Pzdr. Quote
wellington Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Juz po. Ocena nowego domku : piec gwiazdek + ! Domek wymarzony, doswiadczony, gdzie zwierzeta sa na pierszym planie, sa kochane, tulone, glaskane, szczotkowane, (wy)pieszczone i wspaniale :) Bede po troche wstawiac zdjecia - mowia same za siebie . Franio nazywa sie teraz Barni. Pani powiedziala ze reaguje na to imie, natomiast na Franio nie za bardzo. Ze jest idealem nie trzeba mowic - to wiadomo - ale zna na dodatek komendy, pieknie chodzi na smyczy przy lewej nodze i : pelna komitywa z kotami ! Barni przypuszczalnie jeszcze troche urosnie, panstwo maja wrazenie ze odkad u nich jest JUZ urosl. Faktycznie lapska ma spore. Summa summarum : jest dobrze i lepiej nie moze byc :) Temido : przenos watek czem predzej :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts