Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja klikam na fotkę prawym klawiszem myszki, wyszuuję w pojawiającym się polu "Kopiuj adres obrazka". Klikam na to i przechodzę na strone gdzie chcę je wkleić. KLikam na "Wklej" i po sprawie.
śpróbuj.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja klikam na fotkę prawym klawiszem myszki, wyszuuję w pojawiającym się polu "Kopiuj adres obrazka". Klikam na to i przechodzę na strone gdzie chcę je wkleić. KLikam na "Wklej" i po sprawie.
śpróbuj.

Pzdr.

Tak zrobiłam pierwszy etap dobrze dtugi już w odpowiedzi żle...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Otwiera:)
To co zrobiłaś źle? Chyba wszystko dobrze poszło?

Pzdr.
zle robiłam już samo wklej, za bardzo skomplikowałam. Dzieki

Temida napisał(a):
Nino to moje szczeniaki :) Znaczy ja je wydaję.

Nic nietety sie nie dzieje. Secia pyta na FB czy maja domki. ? Nie wiem co jej odpiasac, maja swoj watek?

Posted

Nino na razie nie mają. Pani dalej mnie zastrasza. Teraz napisała:

,,NA CZARNEJ LIŚCIE SĄ DANE LUDZI I i to co tam jest pozamieszczane podlega pod prokuraturę tak się składa że mamy w rodzinie sędzinę i ta czarna lista ........................... nie będę więcej pisała- na pewno się spotkamy.
A te fakty - że gdzieś dzwoniłam i się pytałam -to nie przestępstwo . DO WIDZENIA''

Wątku jeszcze nie mają, bo mam parę osób na jutro umówionych na oglądanie.

Posted

To są zwykłe wrzaski, osoba która lubi straszyć a jeszcze jeśli pisze o znajomości w prokuraturze to już całkiem nie jest konkretna...Najgorsi to Ci co piszą krótko i milczą. Wrzaskunami sie nie przejmuj.a czarne kwiatki są oficjalne...

Posted

Łoj dziewczyny ale się pogubiłyście. A ja przeczytałam od miejsca na którym zakończyłam i wszystko wiem:-) Co do transportu to ja osobiście puściłabym pociągiem, ale nie do mnie nalezy decyzja. Dużo psiaków widziałam jezdziły pociągiem i nic im nie było. Te pieniązki można było przekazać innej bidzie, no ale skoro Amanda tak postanowiła to trzeba to zaakceptować :-) To Ona tu Rządzi hihi..... Amando nie gniewaj się , wyrażam swoją opinię:-)

Mój kolega Robert moze przyda się na przyszłość. Napisał że jak będziemy potrzebować to dzwonic do niego. Zapisz sobie tylko numer.
A z tą babą to miałaś nosa. W porę wyczułaś , inaczej psinki by zle trafiły..... Durne babsko.

Posted

Temida napisał(a):
Franuś jutro rano jedzie do domku. Przelałam Sylwii 400zł.
Zaraz będę się rozliczać z Sylwią.

Czy ten transport masz pewny?
Mojego Artura ubłagam, ale tylko na połowę trasy, więc gdyby coś, to dzwoń, bo może mnie nie być na dogo.

Posted

Irenko, tak to już pewne.
Dzwoniłam i pisałam do wszystkich ale nikt nie jedzie w tym kierunku.
Rozmawiałam z nową właścicielką i jest bardzo szczęśliwa, że jutro już będzie mieć Franusia.
A i tak napisałam Ci meila, bo muszę Ci trochę pomarudzić.

Posted

Ninuś na konto Franusia słać z 1szego postu, możesz coś dorzucić to po rozliczeniu z Sylwią jeśli coś zostanie zagospodarujemy.
Teraz mamy na minusie 36zł.

Posted

Temida napisał(a):
Ninuś na konto Franusia słać z 1szego postu, możesz coś dorzucić to po rozliczeniu z Sylwią jeśli coś zostanie zagospodarujemy.
Teraz mamy na minusie 36zł.

Już wysyłam, mam w stałych przelewach...