Temida Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Dziękuję Nino kochana. Nasze dziecko jedzie. Cioteczki z Krakowa mają już zaproszenie do Franusia. A i ja się muszę w końcu wybrać w odwiedziny moich psiaczków do Krakowa. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Temida napisał(a):Franuś jutro rano jedzie do domku. Przelałam Sylwii 400zł. Zaraz będę się rozliczać z Sylwią.Pięknie! Następny psiak w swoim nowym domku:) Pzdr. Quote
Alexandra29 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Tak tylko dla wiadomości. Szykuje się następny Dt dla piesków... Już dawno poznałam pana który adoptował jednego pieska od ludzi którzy chcieli się psa po prostu pozbyć do tego wydając mu ksiązeczkę szczepień innego psa. Ma dużo miejsca przy swoim domu i chciałby zagospodarować to na ala hotelik dla piesków. Niestety będzie to na dworzu na razie z możliwością całodziennego wybiegu . Boguś ma też dwa pomieszczenia gospodarcze które chce przeznaczyć na ten cel ale na razie nie ma kasy na zrobienie więc na razie kojce bo materiał ma tylko nie ma pomysłu na zrobienie i prosił abym mu podpowiedziała co i jak aby było najlepsze dla psów. Więc prosiłabym o fotki jakieś, pomysły, wymiary idt. Pytałam o miejsce w domu, na razie nie bardzo bo dom jest w czasie remontu więc nie ma szans, ale w przyszłosci nie ma problemu. Dziewczyny proszę o rady . Resztę o Bogdanie jak już będzie wszystko gotowe:-) Oczywiście będzie płatny, ale nie będą to jakieś wygórowane ceny no ale jak wiadomo za wszystko trzeba płacić :-) Quote
sylwiaso Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No to czekamy jutro o 7.oo z Franusiem,po odjeżdzie psiaka jest mi bardzo smutno chociaż wiem,że jedzie do dobrego domku!!! ale chwile z Franuchną zostaną w "brzozowym lasku" Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Eh, takie oczekiwanie to zawsze najgorsze... i potem jeszcze kilka dni... Pzdr. Quote
Alexandra29 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 sylwiaso mogłabyś mi na pw napisać jak powinnien wyglądać taki hotelik. Bardzo przydałby mi się Twoje rady bo wiem że jesteś dobrą opiekunką, a nie ma jak to rady od doświadczonych. Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Alexandra29']sylwiaso mogłabyś mi na pw napisać jak powinnien wyglądać taki hotelik. Bardzo przydałby mi się Twoje rady bo wiem że jesteś dobrą opiekunką, a nie ma jak to rady od doświadczonych. Zwróć się do prowadzących hotel...Ula jest fajna ....doradzi... http://www.dogomania.pl/threads/179484-Krak%C3%B3w-Nowa-Huta!-Chanel-uciek%C5%82a!-PROSIMY-O-POMOC-W-POSZUKIWANIACH!!!! Quote
Alexandra29 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='andegawenka']Zwróć się do prowadzących hotel...Ula jest fajna ....doradzi... Dzięki.andegawenka ..Sylwiaso też ma płatny dt dlatego pytałam czy napisze mi co i jak.. Ten znajomy nie chce takiego typowego Hotelu dla psów, on po prostu chce pomagac tym które szukają dt, ale jak wiadomo też będzie brał za to kasę..... No ale popytam Uli o te wymiary itd Ps a możesz mi powiedzieć jak mam jem szukać? Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ...a nie wiedziałam że też...Przepraszam Sylwiaso, ale nie widzę banerka Post 557 jest do jej hotelu link ,napisz na pw... Quote
sylwiaso Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Franuchna o 8.40 odjechał!!!!!!!!!cały "lasek"życzy Franusiowi szczęścia w nowej rodzinie!!!!:iloveyou::bye::bye::bye: Quote
sylwiaso Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Napisze Ci Alexandro na PW jak to jest z tymi hotelikami,ale jeżeli ktoś otwiera hotelik kto ma serce do zwierząt to same pomysły przychodzą do głowy! Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 sylwiaso napisał(a):Franuchna o 8.40 odjechał!!!!!!!!!cały "lasek"życzy Franusiowi szczęścia w nowej rodzinie!!!!:iloveyou::bye::bye::bye: Trzymam kciuki i czekam na relację juz w nowego miejsca:) O, pardon, z nowego domku:) Pzdr. Quote
Temida Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Franuś już dojechał. Z kotami się zaznajomił, Sara na razie go obserwuje, ale już się powąchały. Nasze maleństwo już jadło, było na spacerku. Bardzo się podoba. Dziękuję serdecznie Elmirze za transport i za informacje w trasie :loveu: Dziękuję Sylwii za to, że pokazała Franusiowi co to szczęście i za wspaniałą opiekę :loveu: Dziękuję WSZYSTKIM, którzy byli przy mnie od początku tej sprawy, za wszystkie wpłaty, deklaracje, za obecność. :loveu: Ja w tej chwili wróciłam z interwencji, odwiedziłam krówki, których stan się poprawił po moim piśmie. Pojawiły się ściany i rozpoczyna się budowa nowej stodoły. Stale będę tą sprawę monitować w gminie. Na drugiej interwencji są dwie sunie dzikuski na posesji faceta, któremu kiedyś zabierałam już szczeniaki, zostawiłam jedzenie. Jego nie było, więc muszę tam jeszcze jechać, sprawa rozwojowa. Załatwiałam jeszcze z kotami u wetów i już jestem. Teraz szukamy domków dla dwóch moich szczeniaków tych białych. Sprawa tej Pani z Łodzi rozwijała się cały czas na czarnych kwiatkach. Na razie mogą tam być, ale rosną, więc trzeba działać, ogłoszenia już porozlepiałam. WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKO. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Franus, sprawuj się dobrze i nie rozrabiaj w Nowym Domku:) Pzdr. Quote
nika28 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cieszę się strasznie że Franuś znalazł domek :) Oby wszystko było dobrze !! :thumbs: Quote
ela40 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 sylwiaso napisał(a):Franuchna o 8.40 odjechał!!!!!!!!!cały "lasek"życzy Franusiowi szczęścia w nowej rodzinie!!!!:iloveyou::bye::bye::bye: Ciekawe jak się aklimatyzuje w nowym domku ,czy nie tęskni mocno. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Wiesz, pierwszych kilka dni pewnie będzie tęsknił. Ale duzo ciepła, głasków, jedzonko - załątwią sprawę:) Pzdr. Quote
Belcia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ale sie ciesze!!!! oby wszystko bylo dobrze;) trzymam kciuki!! buziaki dla Franusia!! Quote
ela40 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Franusiek pierwszą noc w nowym domku. Trzymaj się Franuś. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Może zmęczony wrażeniami szybciutko pójdzie spać i spokojnie prześpi całą noc...? Pzdr. Quote
ela40 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tak być może i będzie śnił o brzozowym lasku:) Quote
Alexandra29 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Franuś życzę szczęścia i dużo, dużo miłości:-) Temidko ja Tobie też dziękuję że tyle Serca, Pracy i Czasu wkładasz w to co robisz:-) Jesteś Kochana.... Amando a nie pisałas że jednego pieska już adoptowała pani z Radomska? Może coś pomyliłam! Quote
Alexandra29 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 sylwiaso napisał(a):Napisze Ci Alexandro na PW jak to jest z tymi hotelikami,ale jeżeli ktoś otwiera hotelik kto ma serce do zwierząt to same pomysły przychodzą do głowy! Może i przychodzą, tylko że jak ktoś nie ma bladego pojęcia od czego zacząć to ciężko coś wymyślić. Ten facet dopiero nie dawno wszedł na dogomanie szukając psa do adopcji i zobaczył tutaj co ludzie robią ze zwierzętami. Ne miał bladego pojęcia że aż tak zle się dzieje. więc postanowił wykożystać swoją 8 arowa działkę na ten cel. Chciałby tylko wiedzieć jak zacząc i co przygotować aby te psy które przyjdą na tymczas miały jak najlepsze warunki Quote
Recommended Posts