sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Franuchna "lasek brzozowy"nigdy Cię nie zapomni! Quote
Temida Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 W to nie wątpię. A ja leże z 39 stopniami gorączki. Quote
Alexandra29 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Amando a masz może jakieś nowe wiesci co u Frania? Masz kontakt ? Quote
coronaaj Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Alexandra29 napisał(a):Amando a masz może jakieś nowe wiesci co u Frania? Masz kontakt ? Sama jestem ciekawa, co nowego? Ogladalam zdjecia, sliczne i widac, ze franus szczesliwy. Quote
Temida Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 A mam, bo właścicielka dzwoni co tydzień. Opis Franusia to jest wychwalanie go pod niebiosa. Ładnie spaceruje, ma apetyt, jest bardzo grzeczny. Wszyscy w nim zakochani. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Temida']A mam, bo właścicielka dzwoni co tydzień. Opis Franusia to jest wychwalanie go pod niebiosa. Ładnie spaceruje, ma apetyt, jest bardzo grzeczny. Wszyscy w nim zakochani. To chyba jakis psi Aniołecek, co? Temida - zdrowiej! Pzdr. Quote
Alexandra29 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Temida napisał(a):A mam, bo właścicielka dzwoni co tydzień. Opis Franusia to jest wychwalanie go pod niebiosa. Ładnie spaceruje, ma apetyt, jest bardzo grzeczny. Wszyscy w nim zakochani. No to się bardzo cieszę:-) Kochany chłopczyk:-)) Quote
Temida Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Kochani rozpoczęłam nową misję CEL ZAPOMNIANE SCHRONISKO W RADOMSKU ZAGLĄDAJCIE WSZYSCY http://www.dogomania.pl/threads/202335-Schronisko-w-Radomsku-Ruszamy-z-adopcjami!-Prosimy-o-pomoc. Quote
ela40 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witam Franusia Czy są jakieś wieści o Franusiu? Quote
Temida Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 A rozmawiałam ostatnio o Franusiu. Jest już pełnoprawnym domownikiem i czuje się jak u siebie. Franuś jest też bardzo grzeczny i zachwyt nad nim wciąż rośnie. Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Stan zachwycenia nad Franusiem rosnie.... nonono... Pzdr. Quote
ela40 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Witam Franusia. I zaglądam w nadziei na jakieś wiadomości od Franusia Quote
wellington Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Stan zachwycenia nad Franusiem rosnie.... nonono... Pzdr. I pewnie bedzie rosl z kazdym dniem :) Wspaniali ludzie i wspanialy pies ! Quote
Recommended Posts