zuzlikowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 monika55 napisał(a):Wy sie Ciotki śmiejcie. Toż to jawna niewdzięczność. Galopuje toto jak koń, upaja sie biegiem, a pieszczoty ma gdzieś. A jest taka śliczna że tylko by sie ją molestowało. Łukiem mnie obiegała, boi sie jeszcze troche, bardziej mężczyzn. Bo powiem Wam w tajemnicy, że tam panowie są beeee bo dają czasem zastrzyki albo do nich przytrzymują. A shanti pogłaszcze, pocieszy. No to kto lepszy? ...no i masz psie serducho...nie chce jeszcze uwierzyć,że i monika może być miła i głaskająca:lol: Nie będzie mnie przez 2 dni,więc niech tylko dobrze małej się dzieje i w nowym domku już poopę grzeje szczęśliwie!!! Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 shanti napisał(a):Panie miały potwierdzić telefonicznie poniedziałkową akcję. Na razie cisza.:shake: Ja w gotowości cały czas:cool3: Boziu...pluję przez lewe ramię...pukam w nie malowane drzewo...mocno zaciskam kciuki... Quote
shanti Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Panie miały potwierdzić telefonicznie poniedziałkową akcję. Na razie cisza.:shake: Ja w gotowości cały czas:cool3: Quote
monika55 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Ta psica warta najlepszego domu. Quote
ANETTTA Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......deedeee skarbuniu http://www.dogomania.pl/threads/200940-srebro-bi%C5%BCuteria-lawa-wulkaniczna-malachit-na-pomoc-dla-DELLI-koniec-31stycze%C5%84?p=16180592#post16180592 Quote
shanti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Didi jedzie dzisiaj. Jak poszło napiszę dopiero wieczorem, ale Ciotki kciuki wskazane:nerwy: Quote
shanti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Didi już na swoich włościach. Podobno zero stresu, bada teren z ciekawością, zagląda w każdy zakamarek. Ma do dyspozycji pomieszczenie gospodarcze przy domu i ogródek. Nawet nie obawia się zbytnio ojca pań i nie okazuje specjalnego popłochu. Będzie dobrze.:lol: W schronisku przy paniach już galopowała, do auta wsiadła z oporami i niewielką naszą pomocą, ale w środku już była grzeczna. Quote
monika55 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Ale mi ulżyło. No to szczęścia panienko. Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 O Boziu.....:):) odetchnelam.....:):) Ale tak mocno i gleboko to odetchne za pare dni........ Szczescia Krolewno.....:):) Quote
ANIMAdn Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 a można liczyć na jakieś zdjęcia Diduchy w nowym domku?? Quote
shanti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Mam obiecane. Jak nie dostanę to sama sie tam wybiorę. :lol: Quote
laikinia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Trzymamy kciuki, aby niunia byla szczesliwa :) Quote
shanti Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Po 7 rano był już smsik o tym że Didusia była na spacerku, zrobiła siusiu i koopkę, jest bardzo grzeczna i je Tacie pani Ewy z ręki . :lol: Dziś jadę molestować weta o zestawienie kosztów za Didusię. Malutką będzie miała sterylkę w domku, jak się ociepli. Quote
monika55 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Zmieniać tytuł? Bo już by sie chciało ale ja jak zwykle panikara. Quote
shanti Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Zawsze jest czas na zmianę tytułu, poczekajmy jeszcze;) Quote
zuzlikowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 shanti napisał(a):Zawsze jest czas na zmianę tytułu, poczekajmy jeszcze;) Zawsze jest czas... ale monikę i shanti to już proszę o adresy na pw...plissssssssssssssssssssssssssssssssssssss Niech sobie DeeDunia doopkę grzeje,a Wy mi adresy ślijcie! Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wyrzuciłam małą z FB...już nie szuka domku i tak ma zostać!!!! Wstawiłam w folder- Ma domek!!! Jako pierwsza w tym roku zaczyna sztafetkę!!! Cudna dziewczyna,niech ma cudne życie! Quote
malizna78 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dziewczyny.Na wątku Sonii pojawiła się informacja ossy98,przeczytajcie. Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom? Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto. http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-PIĘKNA-WILCZYCA-została-zwrócona-z-DS-znowu-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL!!!!?p=16197794#post16197794 Quote
monika55 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Ja już coś powysyłałam. O Biedrzyckiej czytałam na Forum Fundacji Emir. Quote
Recommended Posts