Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może z EMIRA
sprawa TRevora
http://fundacja-emir.pl/schronisko/forumEmir.htm
dział forum pozegnania

cytuje fragment
Wczoraj został odebrany od Klamczyńskiego z Wołomina umierający bernardyn
Pies przebywał u tego degenerata od 15.08, oddany był w b. dobrym stanie.

Stan obecny benka to wynik ingerencji medycznej (źle zrobiona kastracja) i braku opieki nad psem po operacji oraz oczywiście kompletnego zaniedbania.
Z działalnością tego przestępcy w białym fartuchu (mam świadomość słów jakich używam !!) należy położyć wreszcie kres !!

Fundacja nasza składa w tej sprawie zawiadomienie do prokuratury przeciwko doktorowi Klamczyńskiemu !!

a oto link do wątku benia:
http://www.dogomania.pl/f...styczne-146603/

Rokowania są b. poważne.

Wszystkich, którzy mają informację o losach psów, które wpadły w łapy Klamczyńskiego i zechcą zeznawać - proszę o kontakt!

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masakra:shake:
Monitować o odebranie mu prawa wykonywania zawodu. Chyba tak można? Czy ja za naiwna jestem?

A ja mam nowe zdjęcia Didusi :cool3:
Dziś już mnie TZ wygania od laptopa, nie wiem czy zdążę wrzucić:roll:

Posted

A ja dostaję regularnie maile od Pani Ewy o Didusi. Wychodzi na spacerki poza ogrodzenie i dziewczynka jest bardzo ciekawa świata. W schronisku czuła się dobrze, ale tam odżyła:lol:

Posted

[quote name='shanti']A ja dostaję regularnie maile od Pani Ewy o Didusi. Wychodzi na spacerki poza ogrodzenie i dziewczynka jest bardzo ciekawa świata. W schronisku czuła się dobrze, ale tam odżyła:lol:[/QUOTE]

Cudnie!...:loveu:

Posted

Rozliczenie Didusi

Wpłaty
Laikinia 100 euro, co w przeliczeniu przez bank na złotówki wyszło dokładnie 423,65 zł minus 20 zł-opłata za przekaz zagraniczny
= 403,65 zł
Paulina H. 10 zł
Magda S. 15 zł
-----------------
Razem 428,65 zł

Wydatki
Dwukrotne allegro wyróżnione, Zuzlikowa, 35 zł
Weterynarz 111 zł
-----------------
Razem 146 zł

Nadpłata na razie 282,65 zł

Jeśli nie będzie dodatkowych wydatków, na przykład dopłaty do sterylizacji nadwyżka zostanie przekazana na dopłatę do pobytu Puszka w hoteliku.
http://www.dogomania.pl/threads/200648-Skatowany-bezimienny-psiak-prosi-o-POMOC%21%21%21%21-J-bie-Zdr.

• 4 weeks later...
Posted

Co tam my zadowolone...DIdusia szczęśliwa, radosna, dziecinnie rozbawiona i nie samotna- to najważniejsze! Cudowna dziewczynka!Dzięki wielkie za fotki z domciu!
DeeDee...najszczęśliwszym bądź psiurą!:loveu::loveu::loveu::loveu:...niezmiennie!