ANETTTA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 może z EMIRA sprawa TRevora http://fundacja-emir.pl/schronisko/forumEmir.htm dział forum pozegnania cytuje fragment Wczoraj został odebrany od Klamczyńskiego z Wołomina umierający bernardyn Pies przebywał u tego degenerata od 15.08, oddany był w b. dobrym stanie. Stan obecny benka to wynik ingerencji medycznej (źle zrobiona kastracja) i braku opieki nad psem po operacji oraz oczywiście kompletnego zaniedbania. Z działalnością tego przestępcy w białym fartuchu (mam świadomość słów jakich używam !!) należy położyć wreszcie kres !! Fundacja nasza składa w tej sprawie zawiadomienie do prokuratury przeciwko doktorowi Klamczyńskiemu !! a oto link do wątku benia: http://www.dogomania.pl/f...styczne-146603/ Rokowania są b. poważne. Wszystkich, którzy mają informację o losach psów, które wpadły w łapy Klamczyńskiego i zechcą zeznawać - proszę o kontakt! Quote
shanti Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Masakra:shake: Monitować o odebranie mu prawa wykonywania zawodu. Chyba tak można? Czy ja za naiwna jestem? A ja mam nowe zdjęcia Didusi :cool3: Dziś już mnie TZ wygania od laptopa, nie wiem czy zdążę wrzucić:roll: Quote
monika55 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 To zmieniam tytuł. Co dzień słychać o tragediach. Zle że sie dzieją, dobrze że wreszcie sie je nagłaśnia. Quote
shanti Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A ja dostaję regularnie maile od Pani Ewy o Didusi. Wychodzi na spacerki poza ogrodzenie i dziewczynka jest bardzo ciekawa świata. W schronisku czuła się dobrze, ale tam odżyła:lol: Quote
zuzlikowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='shanti']A ja dostaję regularnie maile od Pani Ewy o Didusi. Wychodzi na spacerki poza ogrodzenie i dziewczynka jest bardzo ciekawa świata. W schronisku czuła się dobrze, ale tam odżyła:lol:[/QUOTE] Cudnie!...:loveu: Quote
shanti Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Rozliczenie Didusi Wpłaty Laikinia 100 euro, co w przeliczeniu przez bank na złotówki wyszło dokładnie 423,65 zł minus 20 zł-opłata za przekaz zagraniczny = 403,65 zł Paulina H. 10 zł Magda S. 15 zł ----------------- Razem 428,65 zł Wydatki Dwukrotne allegro wyróżnione, Zuzlikowa, 35 zł Weterynarz 111 zł ----------------- Razem 146 zł Nadpłata na razie 282,65 zł Jeśli nie będzie dodatkowych wydatków, na przykład dopłaty do sterylizacji nadwyżka zostanie przekazana na dopłatę do pobytu Puszka w hoteliku. http://www.dogomania.pl/threads/200648-Skatowany-bezimienny-psiak-prosi-o-POMOC%21%21%21%21-J-bie-Zdr. Quote
monika55 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Cieszę się że nasza malutka tak dobrze trafiła. Jak coś zostanie to Puszek sie ucieszy. A karma dla szczeniorków. Zapłacisz z tego? Quote
shanti Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Zuzlikowa mnie zmobilizowała i zapraszam do obejrzenia zdjęć Księżniczki;) Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Co tam my zadowolone...DIdusia szczęśliwa, radosna, dziecinnie rozbawiona i nie samotna- to najważniejsze! Cudowna dziewczynka!Dzięki wielkie za fotki z domciu! DeeDee...najszczęśliwszym bądź psiurą!:loveu::loveu::loveu::loveu:...niezmiennie! Quote
monika55 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Aż miło popatrzeć. A ten mały też od nas? Quote
Recommended Posts